Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bez płakania i lamentow. Pomyślcie ile kobiet pragnie sikać 5 razy w ciągu nocy i przytyć 20 kg byle przytulić swoje dziecko.
Jak mi ciężko,padam na ryj, nie śpię, puchne, jak rzygałam to zawsze myśle o tych dziewczynach, które pragną to czuć, a nie jest im dane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 18:05
Olcia..89, sylwia92, Isia86, baranosia, zarębinka, michaela, Werix, polkosia, Kushina, paradise, Krakuska, Nel@, Izieth, Martusiazabka, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
Cudek super powiedziane. Też dokładnie wtedy tak myślę. czy przytyje 10 czy 20 to jest szczegół
byle dzidzia zdrowa była.
Szczęśliwa Mamusia, cudek2, polkosia, Kushina, Martusiazabka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Masz racje Cudek. Dla tej malej istotki zrobie wszystko. A zaczne od zatkania ust mojej mamie ktora chodzi za mna i mi wytyka ze jestem wielka i tlusta.
cudek2, Szczęśliwa Mamusia, paradise, Izieth, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie;) niestety nadrobie Was później
Czasu mi dziś brakuje; p juz spakowani i za 3 godziny ruszamy nad morze. Tak się cieszę!
Pewnie bede Was rzadziej odwiedzać ale po powrocie nadrobie wszystko.
Ściskam Was mocno :*AniaKami, baranosia, paradise, Nulka, Krakuska, Izieth, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, zarębinka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Od poltorej godziny mlody tak daje czadu jak nigdy wczesniej. Brzuchol sie trzesie, dal sie nagrac, rozciaga sie, wierci, kopie i czasem jakby ciagnal. Ten maly czlowiek sprawia ze nie wiem co ze soba zrobic. Czy sie ruszyc czy lezec dalej i patrzec. Tak jakby mial wiecej tak nie robic i to jedyny taki moment. Szalenstwo.
sylwia92, Nulka, Krakuska, Izieth, Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
Moja też aktualnie nie śpi
Czujecie ruchy/dziecko w różnych miejscach czy z przewagą na którąś stronę?
Bo ja coraz częściej czuję te ruchy identycznie jak z synem, zdecydowanie dziecko ułożone jest z prawej strony i nogi ma dole bo wszelkie mocniejsze ruchy czuję na samym dole, z lewej strony brzucha praktycznie nic się nie dzieje
Mam przeczucie od kilku dni, że tak jak syn się nie obróci -
kalina123 wrote:Moja też aktualnie nie śpi
Czujecie ruchy/dziecko w różnych miejscach czy z przewagą na którąś stronę?
Bo ja coraz częściej czuję te ruchy identycznie jak z synem, zdecydowanie dziecko ułożone jest z prawej strony i nogi ma dole bo wszelkie mocniejsze ruchy czuję na samym dole, z lewej strony brzucha praktycznie nic się nie dzieje
Mam przeczucie od kilku dni, że tak jak syn się nie obróciRano np. kopie mnie po pęcherzu a po południu już np. z boku lub do góry brzucha
Maciek za to całą ciążę był ułożony główkowo gdzie jego plecki miałam po lewej stronie. Widocznie malutka jak to typowa kobieta nie potrafi się zdecydować
Isia86, Martusiazabka lubią tę wiadomość