Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kushina wrote:Oczywiście mozna miec odmienne zdanie i sobie dyskutowac, o to chodzi w forum, ale nalezy zachowac kulture wypowiedzi, a nie napadac na siebie. Nie kojarze, zebys sie wczesniej udzielala w tym temacie. Nagle wparowujesz i wyzywasz mojego męża od gimbazy itp - jak dla mnie to zwykle trollowanie.
-
A ja o dziwo ostatnio przestałam mieć nocne manewry do wc
Dzisiaj rano (nie mam pojęcia która to była godzina) Maciek przyszedł i się pyta gdzie tata. Mówię mu, że jak go nie ma w domu to pewnie poszedł do naszego domku robić, więc wgramolił się pod kołderkę i tak spaliśmy razem do 10Mówię o sytuacji M. na co mi odpowiada, że on z Maciusiem rozmawiał a chwile później już leżał ze mną
i tak słodko spaliśmy, że nie miał sumienia nam przeszkadzać.
Bierzemy się za wybieranie imienia -
Odnośnie tego, co by tu sobie zjeść....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4ec917aeef7.jpg
Ot, taka miałam ciążowa zachcianke dziś! Jeny, niech mi ktoś to zabierze, bo wpierdziele całe! A potem się zarzygam, bo to duuuza paczkaSzczęśliwa Mamusia, zarębinka lubią tę wiadomość
-
Nita, nas też jest mało na liście, bo założycielka wątku usunęła swoje konto i nie ma komu prowadzić. Bardzo szkoda, bo wszystkie miesiące mają, tylko my takie w tyle. Pamiętam, że na Październikówkach, to miałyśmy napisane mega dużo informacji. Wyglądało to tak, że był nick, przewidywany termin porodu, płeć, imię, a po porodzie dodatkowo info jaki był poród (cc czy sn, łącznie z informacjami czy wywoływany czy nie, czy nacięcie było, czy znieczulenie było, etc.), ile ważyło i mierzyło dziecko, o której urodzone, porównanie ile chłopców do dziewczynek. Naprawdę piękne statystki
Isia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mnie najbardziej podoba się Anatola (Tolcia
) i właśnie Marcelina
a maż nie pomaga... bo przecież "Maciejowi tak ładnie wybrałaś"... mógłby sie choć troche zaangażować
-
Anatola "Pochodząca ze wschodu" Praktyczna i konserwatywna. Trzyma się prostych i jasnych zasad postępowania. W pracy jest bardzo skrupulatna i metodyczna, ale niezbyt kreatywna. Ma wiele życzliwości dla ludzi, a jej dobroć często bywa wykorzystywana przez innych.
Marcelina "Mały wojownik" Uparta i zadziorna, choć czasami bardzo chciałaby uchodzić za "słabą kobietkę". Od dziecka w dyskretny sposób próbuje podporządkować sobie otoczenie. Umie cieszyć się życiem i korzystać z jego przyjemności.
Ciekawe na ile sie to sprawdzabo jak czytałam swoje imię to M. często parskał śmiechem
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
A może skoro Twój ma imię na literke M. i synek to Maciej,to może córcia na taką literke jak Ty masz imię?
tak sobie wymyśliłam
)
Dziewczyny udanej niedzieli)
Do mnie wczoraj mama na urlop przyjechała i dziś wsiadamy w pociąg i jedziemy do Międzyzdrojówtaką sobie wycieczkę jednodniową zrobimy
zarębinka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Marcelina. Znam jedna i jest tak cudowna osoba, ze to az niesamowite. Natomiast wszystkie Michaliny ktore mi sie napatoczyly to byly wredne siksy. Ale to tez moze przez wiek gimnazjalny :p
Kochane ! U nas stalo sie i Damian wczoraj poczul dwa kopniaki od mlodego! Byl tak szczesliwy jakby spelnilo sie jego zyciowe marzenieSzczęśliwa Mamusia, Werix, Martusiazabka, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja odwrotnie hihi! Marceliny wredoty hihi!
Nulka! Bez względu na decyzję, Wasza corka będzie super- czy Michalina czy Marcelina czy Tosia, czy Eleonora czy Dolores- Waszą decyzja będzie strzałem w 10 i koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 09:25
Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Martusiazabka, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość