Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Krakuska, a ile magnezu łykasz? Ja się zastanawiam czy nie zacząć brać rano i wieczorem po jednej. Raczej przy kp nie zaszkodzi, ale czy jest sens brać tak mało?
Ja łykam 2 x dziennie Aspargin i 1x Maglek. To jest i tak duzo mniej niż mi zalecił lekarz, bo zalecił 2x dziennie Aspargin i 3x dziennie Asmag Forte, ale ja nie lubię sie tak faszerować. Mnie zapisał głownie na skurcze łydek i zaburzenia rytmu serca, lepiej skonsultować dawkę ze swoim lekarzem.polkosia lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:I znowu nowy wózek wpadł mi w oko. Matko wykończy mnie to
Do tej pory nr 1 to Delfi Amelis, a teraz spodobał mi się Roan Bass Softale z racji oszczędności przyjdzie mi zostać przy Maricie
ale nie narzekam bo teraz nie będę musiała go wnosić do bloku
a tak to ten wózek jest świetny. Roan u mnie wygrywa pod względem wielkości gondoli bo sa naprawdę spore
Dostaliśmy wycenę kuchni i teraz się zastanawiam nad kolorystyka i już mam dosyćPowiedzcie mi ma któraś kuchnie w połysku? Jak to sie ma w praktyce?
-
nick nieaktualnyWitajcie slonecznie
Polkosiu gratuluje przepieknej Coreczki! Cudny Kedziorek
Olcia co to za powoz? Podoba mnie sie bałdzoa ze ja cienka jestem ze znajomoscia wozkow podgladam te, ktore wynieniacie z nazw
uroki forum
Ja tez wczoraj dostalam termofor z bebiklub
I tez mnie boli brzuch ale to od dluzszego czasu tak mam. W zwiazku z tym biore 2xdziennie duphaston i 3xdziennie no-spa+magnezin. Asmag byl za slaby.
Apetyt mi spadl. Zamienilam go na spanie. Moglabym z lozka nie wychodzic. Musze wybrac sie na zakupy spozywcze i z placzem to pisze tak nie mam sily.
Spokojnej reszty dnia dla Was -
Nulka ja nad morzem wynajmowałam mieszkanie gdzie była biała kuchnia w połysku i świetnie się sprawdziła.Nic nie było na tym widać.
Niestety nie wiem jak jest z innym kolorem.
Co do laktatorów to szpitalu przy którym pracuję położne polecają MEDELĘ.
Najczęściej sprzedaje się elektryczny MINI ELECTRIC lub dwufazowy ręczny HARMONY.
Ja skłaniałabym się ku temu Harmony bo często słyszę że jak się porządnie tego MINI nie domyje to przestaje działać.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyNulka ja mam polysk.
Myslalam, ze bedzie wieksze utrapienie z utrzymaniem czystosci w sensie braku wypalcowanych drzwiczek, ale nie jest zle.
Przy czym chyba odpowiednie wybralam kolory groszkowy i czekolada.
Choc przyznam szczerze ze zerkajac pod swiatlo czasem dostaje szalu no wtedy widac kazdusia kropenkebardziej sie brudza drzwi od wewnatrz, mam wrazenie. Byc moze dlatego, ze zewnetrzna powierzchnie przecieram odruchowo pichcac chyba w obawie przed widocznymi paluchami
Marzy mi sie cala biala kuchnia ze zlewozmywakiem przy oknie.
Zielona faze mialam po urodzeniu Tobiaszka (groszkowo tez mam w lazience) teraz mam cisnienie nabiel - choc w sypialni dominuje i tez szafy na wysoki polysk.
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
U nas ma byc biała
(chyba bo ja ciagle mysle
) M. choruje na połysk a ja bym chyba chciała taki satynowy półmat... juz sama nie wiem
Ja miałam laktator Lovi (z taka polmpka jak kiedyś ciśnieniomierze miały) i dziękowałam Bogu, że go wzięłam ze sobą do szpitala włącznie ze stanikiem, bo dostałam takiego nawału, że myślałam, że mi cycki wybuchną
polkosia lubi tę wiadomość
-
ja też mam groszkową zieleń w kuchni i połysk
tylko mam ciemną kuchnię, więc nie widać, że zabrudzona
poza tym przyznam się, że nie sprzątam tych frontów zbyt często, i nadal się ładnie błyszczą
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polkosia śliczna córeczka;)! Aniołek mały;)!
Jeśli chodzi o szyjkę to ja nie miałam żadnych objawów, że się skraca:/
Zarebinka ja się zakochałam w tym wózku i w tym kolorze;) kocham mięte i biel i myślę że zostanie on do końca;) a i cena jest fajna, bo 3 w 1 kosztuje 1550 zła ten wozeczek nazywa się "BABY MERC FASTER STYLE 2"
!
zarębinka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja miałam medelę mini electric, dał radę przy regularnym ściąganiu 3-4 razy dziennie przez 5 miesięcy
Z domyciem go nie miałam żadnego problemu, kilka razy zalałam silniczek jak nie zauważyłam że już mam pełną butelkę i wtedy faktycznie słabiej ciągnął, ale wystarczyło go dobrze osuszyć i znowu śmigał jak nówkateraz rozważam zakup medeli swing bo jeszcze szybciej ściąga tylko czekam gdzieś na jakąś promocję
-
Dziewczyny czytałam, że Roan podobno dość często się psuje, ale nie wiem, bebetto jest oki ale chyba ja jednak zdecyduję się na to Tako,
Ja też będę mieć kuchnie w połysku, białą, podobno mat jeszcze bardziej widać niż w połysku jeśli chodzi o ślady. ogólnie podobno lepiej szuflady brać niż półki jak sądzicie?Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Cześć dziewczyny
Polkosia ale piękne loki ma Tysia
Mnie też już brzuch czasami pobolewa czy kuje gdzieś na dole ale zbadała mnie wczoraj ginka i wszystko jest ok. Mam się bardziej oszczędzać. Tylko, że moim jedynym wysiłkiem jest chodzenie. To jak ja mam się bardziej oszczędzać? Nie dam rady później urodzićAle prawda jest taka, że te dolegliwości pojawiają się jak jestem zmęczona. Mam już problem z ułożeniem się do snu. Zawsze spałam pół na boku-pół na brzuchu a teraz już tak nie mogę
wiercę się do 1-2 w nocy próbując znaleźć wygodną pozycje...
polkosia lubi tę wiadomość
-
Kokardka44 wrote:Dziewczyny czytałam, że Roan podobno dość często się psuje, ale nie wiem, bebetto jest oki ale chyba ja jednak zdecyduję się na to Tako,
Ja też będę mieć kuchnie w połysku, białą, podobno mat jeszcze bardziej widać niż w połysku jeśli chodzi o ślady. ogólnie podobno lepiej szuflady brać niż półki jak sądzicie?cały czas jest jak nówka a znam rodzinę co 5 dzieci na tym jednym wózku odchowała
Generalnie czołg nie wózek
-
Kokardka44 wrote:Ja też będę mieć kuchnie w połysku, białą, podobno mat jeszcze bardziej widać niż w połysku jeśli chodzi o ślady. ogólnie podobno lepiej szuflady brać niż półki jak sądzicie?
Ojjjj tak, ja zaluje ze w tamtym roku jak robilam kuchnie to nie wzielam wiecej szuflad. Rewelacja naprawde! Wszystko przejrzyście i super mozna poukladac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 11:46
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Cześć dziewczyny, przepraszam ze się nie odzywałam ale wylądowałam w szpitalu:( tydzien temu w te upały dostałam ataku kolki nerkowej.. nigdy w życiu nie miałam problemu z nerkami ani z układem moczowym... lekarz stwierdził że się odwodniłam w upał stąd ten atak, także dziewczyny pijcie wodę naprawdę w dużych ilościach bo naprawdę największemu wrogowi nie życzę tego co przeszłam... wisiała już nade mną wizja podawania dolarganu bo traciłam z bólu przytomność ale pamiętam że krzyczałam że wytrzymam. Nafaszerowali mnie nospą i papaweryną i porządnie przepłukali i nawodnili organizm i póki co przeszło - mam nadzieję że na zawsze.
Przeczytałam 20 ostatnich stron, więcej chyba nie dam rady.
Cati jakby coś trzeba było w 1 poście zmienić to daj znac na prv to uaktualnięMartusiazabka lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
a mnie zaraz coś strzeli z ta kolorystyką
U nas wnętrze w kolorach biały, szary/grafit i sonoma (chciałam jakies drewno, a że ten kolor w modzie to łatwiej wszystko dobrać)...
pomyślałam o czymś takim:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dda927398b37.jpg
niestety ten program robi cos ciemne te wizualizacje...
albo cos w ten deseń (może nie koniecznie te srebrne cokoły)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8cceb7bc64f.jpg
tylko sie boje czy nie bedzie za dużo tej bieli - za zimno -
Kokardka44 wrote:Dziewczyny czytałam, że Roan podobno dość często się psuje, ale nie wiem, bebetto jest oki ale chyba ja jednak zdecyduję się na to Tako,
Ja też będę mieć kuchnie w połysku, białą, podobno mat jeszcze bardziej widać niż w połysku jeśli chodzi o ślady. ogólnie podobno lepiej szuflady brać niż półki jak sądzicie?
Z tego co czytałam, te wszystkie Roany, Bebetto, Camarelo, Riko, Tako, Baby Design to to samo, jeśli chodzi o jakość / awaryjność. Te same bolączki mają, po prostu trzeba się nastawić, ze cos zacznie skrzypiec w wózku za 1500-1800 złotych. Ja sie nastawiam póki co na Riko albo BD