Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się hamuję z jedzeniem
jem tyle aby nie czuć głodu bo gdzieś tam jeszcze resztki rozsądku się odzywajągdyby nie to to bym wsuwała 2 razy większe porcje, czasem przedobrzę i wtedy mam wrażenie że ten brzuch waży ze 100kg i zaraz pęknie
no ale podjadam te cholerne słodycze i to mnie wkurza grr już mi uda przytyły a to znak że przesadzam z żarciem
-
Ja pod koniec pierwszego trymestru miałam tak że w ciągu dnia potrafiłam sama zjeść cały gar zupy ugotowany dla czteroosobowej rodziny na dwa dni... taka byłam ciągle głodna. a teraz znowu nie mam ochoty na jedzenie. na śniadanie zjadłam dwie kromki chleba, potem pół miski rosołu i jednego gołąbka. i myśle że kolacje to zjem żeby zjeść,a nie dlatego że głodna będe... A potem się dziwić że mam mały przyrost wagi... Ale ja uważam że gdyby mój organizm potrzebował więcej to by wołał tak jak wcześniej...
-
Cześć dziewczyny!
My dzisiaj według usg zaczynamy 23 tydzień! Jak ten czas szybko leci...Zanim się obejrzymy każda z nas będzie trzymała swoje maleństwo w ramionach
Mój synek daje nieźle czadu! Kopie, wierci się i chyba nigdy nie śpi haha! No może terazKilka razy wyczułam już u niego czkawkę, śmieszne uczucie
Wstawiłabym tutaj filmik jak mój mały kopie, ale nie mam pojęcia jak to zrobić
Jeśli ktoś ma ochotę to tutaj krótki filmik małych kopniaczków mojego bąbelka
https://www.instagram.com/p/BIkcyTzBPBO/?taken-by=aleksandrarutkaSzczęśliwa Mamusia, AniaKami, Nulka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś dostałam paczkę z HIPP, na resztę jeszcze czekam
Dziewczyny doradźcie mi bo ja nie mam zielonego pojęcia, jakie kosmetyki kupić dla maluszka. Myślałam o serii ziajka, ale po przeczytaniu opinii na blogu sroka o, zdecydowanie zrezygnowałam. Zaciekawiła mnie za to seria kosmetyków rossmannowskich babydream - fajny, prosty skład bez udziwnień. Co sądzicie? -
Alexxis, jak dobrze, że się odzywasz! już się martwiłam!
widzę, że nie tylko ja mam owłosiony brzuszekdo tego powoli zaczyna pojawiać się kreska nad pępkiem. pod nim mam od zawsze :p
Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko w porzadku, ale czas na wczasach leci zupełnie inaczej i nie miałam kompletnie czasu na zaglądanie tutaj!
Oj tak...jestem ciemna wiec zawsze miałam widoczne włoski, ale to ile teraz mi na brzuchu wyrosło to juz przegięcie hahaha
Za to na nogach mi nie rosną! Nie mam pojecia jakim cudem haha!
Ja cos czuje, ze jeszcze sobie na ta kreskę poczekam, ale jestem cierpliwaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja to samo mam z brzuszkiem
dzisiaj wlasnie tez próbowałam nagrać serię puknięć, ale oczywiście skończyły się dokładnie w momencie włączenia nagrywania
i też zauważyłam, że jestem dużo bardziej owłosiona na brzuchu niż byłam.
Krechę też mam już nad pępkiem i sie wydłuża -
sylwia92 wrote:Ja dziś dostałam paczkę z HIPP, na resztę jeszcze czekam
Dziewczyny doradźcie mi bo ja nie mam zielonego pojęcia, jakie kosmetyki kupić dla maluszka. Myślałam o serii ziajka, ale po przeczytaniu opinii na blogu sroka o, zdecydowanie zrezygnowałam. Zaciekawiła mnie za to seria kosmetyków rossmannowskich babydream - fajny, prosty skład bez udziwnień. Co sądzicie?
Ja zamierzam wlasnie kupic oliwkę Babydream na rozstępy, nie ma tej całej chemii w sobie. Teraz używam Johnson's baby, bo tylko taka była w sklepie, ale czytałam ze to straszne zło, sama chemia -
nick nieaktualny
-
Ja używam większości kosmetyków Dermedic i jestem bardzo zadowolona
Nie mamy suchej skóry, nie było nawrotów ciemieniuchy, żadnych uczuleń etc. I też mają dobry skład. Jedynie na zimę krem odpada, bo nie powinien mieć wody w składzie, a ich ma na pierwszym miejscu. Najlepsze są na bazie wazeliny. Mi Babydream nie podszedł, kupiłam z filtrem, ale zapach jakiś nie bardzo i w ogóle. Szybko się wchłonął i miałam wrażenie, że słabo chroni. Innych nie używałam.
Werix, chętnie pomogę, przeszłam już tyle na cycku i tyle książek o kp przeczytałam, że na pewno coś poradzę
Perl, a wiesz, że miałam to samo. Gotowałam zupę na 2 dni, a wieczorem jak się dosiadłam do niej, to wciągałam do dna. I to tylko zupy.Werix lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn