Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi uzywane po najblizszych nie przeszkadza. Kupilam od babki lezaczek ale jest w stanie idealnym. Jak ktos dba to widac. No chyba ze jak ta akcja z wozkami z bydgoszczy to fuuuj.
Ja na insta jestem tenshinokoiSzczęśliwa Mamusia, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Krakuska zawsze możesz wziąć, wybrać co chcesz a resztę schować i oddać za jakiś czas mówiąc że dziecko wyrosło
ja nie lubię takiego wciskania na siłę bo właśnie głupio odmówić
Poza tym ta przyjemność kupowania jest bezcennaSzczęśliwa Mamusia, cudek2, polkosia lubią tę wiadomość
-
Mam ochotę pójść po karton z ciuszkami po Maciusiu (i nie tylko) i zobaczyć co mam
Te małe ciuszki są przecież takie słodkie
Krakuska, cati, cudek2, Nel@, Isia86 lubią tę wiadomość
-
moje zestawienieco prawda 20 tydz w srode ale juz jak sie za to zabralam to wiadomo
Mamusia - no dziwne to wszystko , tez nie widziala bym co o tym myslec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 13:15
Krakuska, guerretenshi, cudek2, Nel@, polkosia, Koska 88, Nulka, paradise, Szczęśliwa Mamusia, Werix, Isia86, zarębinka, Martusiazabka, RybusiaB, Izieth lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze nie mam takiej sytuacji, wszyscy sa tak zaangazowani w tego malca ze nie potrafimy z Damianem im odmowic a dzieki temu zaoszczedzimy na samochod :p
Szczesliwa, kiedys duzo pisalam na blogach to potrzebowalam nazw, do tego kocham Japonie, anime. I jakos tak dziwne nazwy sie rodza :pSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Bardzo to fajne masz:)
cati, polkosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
tez wam polecam robic takie zstawienia
ja nie robilam w 1 ciazy i załuje zbiór przypadkowych zdjec i nic nie widac na nich , tej zmiany nie widac jak rosnie
ale fajnie ze tym razem mi sie chciało
Szczęśliwa Mamusia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
kalina123 wrote:Krakuska zawsze możesz wziąć, wybrać co chcesz a resztę schować i oddać za jakiś czas mówiąc że dziecko wyrosło
ja nie lubię takiego wciskania na siłę bo właśnie głupio odmówić
Poza tym ta przyjemność kupowania jest bezcenna
Ja dokładnie tak zrobiłam. Brałam, jak coś dawali, a potem u jednej okazało się, że będzie jej szwagierka miała młodsze od mojej, to oddałam praktycznie wszystkoPrzejrzałam to wszystko, to prawda, bo kilka rzeczy zostawilam dla Tysi, ale potem i tak nie miałam okazji założyć, bo miałam masę nowych ubranek i nawet ich nie zdążyła użyć... A od drugiej dostałam w niemal idealnym stanie, więc faktycznie używałam części, a część od razu porozdawałam.
A teraz przynajmniej one się cieszą, że na coś się przydała ich pomoc ;P Wiem, jestem okropna, ale to moje pierwsze dziecko było i chciałam, żeby wszystko miało nowe i w ogóle.Krakuska, Isia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zastanawia mnie dlaczego większość z Was liczy rozpoczęte tygodnie, a nie skończone? Mi wszyscy lekarze zawsze mówili, że liczy się skończone. Lata swoje też liczycie rozpoczęte?
Isia86, Dagn_ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
guerretenshi wrote:Mi uzywane po najblizszych nie przeszkadza. Kupilam od babki lezaczek ale jest w stanie idealnym. Jak ktos dba to widac. No chyba ze jak ta akcja z wozkami z bydgoszczy to fuuuj.
Ja na insta jestem tenshinokoi
Zaczelam Cie obserwowacja jestem nonfictjon
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Nie my liczymy tylko tak każdy. Nawet tu na belly mówi się jestem teraz w 19 tyg. Bo jak go skończę to będę w 20 itd . Ma to swoją logikę
masz 19 skończony ale idziesz do 20 więc jesteś w 20 tyg w toku . Nie wiem jak ci to wyjaśnić hehe
-
Ja nie mam tak ze wszystko musze miec nowe bo np ubrankami nie pogardze a wozek to napewno kupimy z drugiej reki ale sa takie rzeczy ktore chce miec nowe,nie pozyczone i nie martwic sie ze potem sie cos zniszczy i o kurcze to pozyczone bylo,poza tym moze tez sie chce cieszyc ta ciaza troche poprzez zakupy ale tez troche mysle na przod ze zapragniemy miec kolejnego bobasa i wtedy juz bedziemy wiekszosc rzeczy miec swoich.
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Zastanawia mnie dlaczego większość z Was liczy rozpoczęte tygodnie, a nie skończone? Mi wszyscy lekarze zawsze mówili, że liczy się skończone. Lata swoje też liczycie rozpoczęte?
A odnośnie swoich lat to ponieważ jestem z sierpnia to do końca roku używam lat skończonych a jak mój rocznik zaczyna kończyć kolejny rok to do sierpnia posługuje się już rocznikiem zaczętym. I tak pomimo, że nie skończyłam jeszcze 28 lat to mówię, że tyle mam jak ktoś mnie pyta
Odnośnie ciuszków używanych to będę miała od siostry i bratowej. Ja ich córeczkom kupiłam dużo fajnych ciuszków jak byłam za granicą na różnych konferencjach więc teraz z nich skorzystam jak nie będą zniszczone. Ale też już byłam na zakupach i kupiłam coś małejWczoraj upolowałam śpiworek do spania 0-6mcy w smyku za 35 zł i zestaw 5 bodziaków z krótkim rękawem (co prawda rozmiar 68) za 30 zł
-
nick nieaktualnyCati Ja to już w czarnej dziurze jestem
, no nic zobaczymy co tym razem beta pokaże , jakoś do środy muszę wytrzymać , szkoda że do ręki od razu po godzinie , u mnie nie dają wyników badań tyle trzeba czekać.
Piękne zdjęcia kochana , ślicznie wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 13:39
cati lubi tę wiadomość