Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lylacie ten magnez tak normalnie ? Bo ja wam powiem szczerze ze juz nic nie lykam. Tylko czasem jak przegne to biore nospe, ale po niej od razu tez mnie bierze na sen :p
Moje jelita dzis caly dzien nadrabiaja zaleglosci paru dni. Pewnie mam z 2kg lzej. Chociaz pochlonelismy caly talerz nalesnikow
Dopijam kakao i mykam spac. Dobranoc kochane :*!Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
dzięki za miłe przyjęcie. Mam nadzieję że mi wybaczycie rzadkie wpisy ale wasze tempo pisania jest zabójcze. Do tego nie potrafię rozstać się z innymi forum, z poprzedniej ciazy. Poza tym ciąża zjadla mi mozg i nie umiem spamietac polowy tematów ktore poruszacie.
Odnośnie kosmetykow to tez duzo cztalam sroke i zaczelam od rossmana, ale nie podszedł. Pozniej hippp, ale przy podejrzeniu azs kupoilam emolium. I bardzo lubie kosmetyki linomag, szampon, krem a+e.
Szczęśliwa mamusiu, przesylam dobre mysli i nutke spokoju. Myślę ze twoj organizm potrzebuje odpoczynku, a do października dużo czasu na powrót @czy owu.
Ps: ciuchy fajnie dostac ale jeszcze lepiej moc je oddac pozniej. Lub po przebraniu. Mi do dzis zalegaja kartony i nie wiem co zrobic. Wyrzucic nie bo jeszcze dobre choć czesc niepraktyczna. Oddac nie bo kol juz nie chce. Sprzedać glupio, bo dane...
Pozdr i do uslyszeniaSzczęśliwa Mamusia, cudek2, Werix lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry śpiochy
A propo magnezu, mi gin na ostatniej wizycie kazał brać przez tydzień 2 tabletki 3x dziennie,a pozniej po jednej,bo miałam problem z twardniejacym brzuchem. Magnez magne B6 czy jakoś tak nazwa. A w razie boli jak na okres to nospe. No i muszę powiedzieć,że już jest lepiej
To ja mam pytanko a propo karmienia, a konkretnie o laktatory. Ręczny czy elektroniczny? Jakiej firmy? Powoli chcę już organizować wyprawkę żeby nie zostawiać tego na ostatnią chwilę, bo ja z tych co wcześniej muszą mieć żeby później się nie stresować niepotrzebnie
Miłego dnia))
Martusiazabka lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Ja też z tych, ale jeśli chodzi o laktator to postanowiłam na początku nie kupować. Ale upatrzę sobie jakiś wcześniej i jak będzie taka potrzeba to szybko zamówię. Mam nadzieję, że przez czas czekania na dostawę dam radę odciągać ręcznie, bo taki dzidziuś to jeszcze dużo nie je.
-
Ja dostalam od kuzynki. Jej sie przydal tylko na poczatku wiec ledwo uzyty
Dzien dobry. Wyspalismy sie z mlodym. Dokazuje juz.
Koncze dzis pakowac rzeczy i zrobie zakupy zeby zrobic babeczki z plynnyn srodkiem. Mniam mniam !
Szczesliwa idziesz na bete?
Milego dnia kochane :*Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Isia, ja bym kupiła ręczny na początek, bo nie wiadomo czy Ci się w ogóle przyda. A przy nawale czy jakbyś chciała raz na jakiś czas jedną porcję odciągnąć, to ręczny całkowicie daje radę. Ja mam i taki i taki, a elektrycznego nie użyłam ani razu.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Ja właśnie wróciłam z zakupów i jem śniadanie
powiedźcie mi czy macie czasami takie jakby kłucie w pochwie? Ja wczoraj takie dziwne uczucie i już się zaczęłam stresować że może z szyjką jest coś nie tak, bo poprzedni ginekolog nigdy mi jej nie badał
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Isia, ja bym kupiła ręczny na początek, bo nie wiadomo czy Ci się w ogóle przyda. A przy nawale czy jakbyś chciała raz na jakiś czas jedną porcję odciągnąć, to ręczny całkowicie daje radę. Ja mam i taki i taki, a elektrycznego nie użyłam ani razu.
Rozumiem, też tak właśnie myślałam,że na początek ręczny styknie. A polecasz jakąś firmę? Bo ja kompletnie zielona jestem w tym temacie14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Hej kochane
! Ale macie cudne sesje;)!
Ja wczoraj byłam na kontroli szyjki Jest lepiej- szyjka sie wydluzyla do 3,2-3,3 cm;)! Prawie do samego końca mam brać dupka 3 razy dziennie i i zastrzyki. Dał nam recepte na dwa miesiące wiec prawie 1000zł musimy szykować... Najważniejsze jest to ze z synkiem wszystko dobrze;)! Waży juz 432 gramy;) mamy nagranie jak otwiera i zamyka usteczkaslodka pamiątka;)!
A co do magnezu to od początku Lekarz mówił żeby brać 3 razy dziennie, bo on się bardzo szybko wyplukuje i jeśli będą bóle miesiączkowe to zwiększyć dawkę.
Miłego dnia kochane;)!!
Szczęśliwa Mamusia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lovi albo AVENT znam, oba podobne. Dla mnie bez różnicy. A kłucia też miewam
W ogóle ostatnio sporo tych dolegliwości. Nie wiem czy już ten etap czy szyjka czy co.
Klementysia pozdrawia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/510bb8a60efe.jpgRybusiaB, sylwia92, kalina123, zarębinka, Polarisa90, guerretenshi, Krakuska, Nulka, Dagn_, Nel@, Olcia..89, Kokardka44, Martusiazabka, Krychulec89, AniaKami, Isia86, kwiatuszek12345, cudek2, Barcia, Chamomilla, Chamomilla, cindi88, palma, Izieth, emilkazozz lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja też mam wrażenie że te z białym stelażem i sztywną gondolą są bardzo do siebie podobne.
Szwagierka ma bebetto też bardzo podobny.
Mówi że wózek ok ale ciężki zwłaszcza ta sztywna gondola.
Ona mieszka na 4tym piętrze i nie ma mowy żeby go uniosła.
Stelaż przypina na dole do barierki i wynosi samą gondolę.
Z tych ze sztywnym dnem wpadł mi w oko ostatnio jeszcze taki ANEX CROSS
Wydaje się zgrabny:
Jednak ja ciągle obstaje przy moich 2 typach xlanderze x pulse/mutsy evo nomad
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Polkosia Klementynka cudo i te włoski
polkosia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
O raju jaki aniołek, cudna jest z tymi blond loczkami
mój synek tak do 1.5 roku miał takie jasne loki, nie aż takie ale końce mu się kręciły, potem po ścięciu już mniej ale że ja go wole w dłuższych włosach to widzę że cały czas końce mu się kręcą
mam nadzieję że córa też będzie mieć takie blond loki, przynajmniej jak będzie mała bo u nas w rodzinie nie ma kręconych włosów więc nie ma po kim odziedziczyć na późniejsze lata
polkosia lubi tę wiadomość