Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny liczę na szczere opinie. Za dwa tygodnie i pod koniec września mam wesele. Dostałam dziś do przymierzenia od koleżanki nową sukienkę ale mam obawy czy nie jest za krótka. Mama i mąż mówią że jest ok ale liczę jeszcze na Wasze szczere opinie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ef3f4e737b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 17:53
Martusiazabka, Izieth, guerretenshi, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze zdejmuję buty jak do kogoś przychodzę (chyba, że powie żeby tego nie robić). Sama latam boso po domu i nie uśmiecha mi się sprzątanie po każdym. W Anglii ludzie też zdejmują buty wchodząc do kogoś (przynajmniej w domach w których ja byłam), więc to nie jest wyłącznie polski zwyczaj. Ale już w przypadku kiedy w domu są raczkujące dzieci to wydaje mi się to oczywiste. Dobrze polkosia mówi o tych zarazkach. Ja mam świra na punkcie przenoszenia się pasożytów (nieszczęsny biol-chem). A najbardziej mnie wkurza jeśli ja u kogoś zdejmuję buty, oni chodzą u siebie w kapciach a jak są u mojej teściowej to wszędzie w butach idą. Do tej pory wszystko było stare ale teraz po remoncie jak się tam wprowadzę nie zamierzam sie na to godzić. Zakupię dla każdego kapcie (na szczęście rodzinka jest mała to każdy będzie miał swoje żeby się nie brzydził).
-
Branosia sukienka wg mnie ma dobrą długość ale wszystko zależy jak się w niej czujesz. I musisz wziąć pod uwagę, że prze dwa tygodnie i ponad miesiąc to ci jeszcze brzuszek urośnie co może skrócić sukienkę jak sie będzie na nim bardziej opierała
Ja się zastanawiam gdzie ja kupię sukienkę na wesele brata 24 września. Nie chcę wyglądać jak w namiocie... Dziewczyny polecacie jakiś sklep w Waie z sensownymi sukienkami wizytowymi dla cięzarówek?
asiam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baranosia, wyglądasz OK!
Sylwia, pamiętam, ale to pewnie był wyjątek, który potwierdza regułę, że jednak lekarze są normalni, więc pewnie teraz będzie spoko
No nic, następnym razem muszę znów wprost jej powiedzieć, żeby brała ze sobą buty na zmianę... Ja właśnie mam świra na zarazki i pasożyty przez weterynarię...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Tez bym sie zdenerwowala jakby mi w buciorach na dywany ktos wchodzil. Bo nie widze problemu w zdjeciu butow, ale za to ja mam pozniej problem z praniem dywanow a to nie jest wycieraczka. W butach chodzi sie na zewnatrz a w domu papucie lub skarpetki
Baranosia wygladasz bardzo ladniepolkosia lubi tę wiadomość
-
Koska 88 wrote:W Anglii ludzie też zdejmują buty wchodząc do kogoś (przynajmniej w domach w których ja byłam), więc to nie jest wyłącznie polski zwyczaj. Ale już w przypadku kiedy w domu są raczkujące dzieci to wydaje mi się to oczywiste.
-
Dzień dobry!
Od dłuższego czasu was czytam, a teraz nieśmiało się dopisałam do listy.
Czas najwyższy.Werix, Martusiazabka, Nel@, emilkazozz, Fuksja90, Krakuska, Izieth, Koska 88, guerretenshi, RedLady, cudek2, zarębinka, Nulka, Krychulec89, Julia--natalia lubią tę wiadomość
-
Hej, lekarz się spóźnił godzinę - ale w końcu w domu. Córka waży 510g i ma sie dobrze. Ułożona główka do góry.
polkosia, baranosia, Izieth, Koska 88, Madziula87, paradise, RedLady, Nel@, cudek2, Werix, zarębinka, Nulka, palma, zochna lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za opinie w takim razie biorę ją
emilkazozz wrote:Kiecka super, gdzie kupiłaś jeśli można wiezieč- gdzieś w necie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 20:25
emilkazozz lubi tę wiadomość