Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak czytam i mi się smutno robi od negatywnych wiadomości ;(
Ja nie dopuszczam do siebie negatywnych myśli a przynajmniej się staram i nasze dzieciaki WSZYSTKIE będą zdrowe i rozkoszne !michaela, Isia86, guerretenshi, Krakuska, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, niestety na mdłości nic nie pomaga całkowicie. Ja jadłam wafle ryżowe, grejpfruty, ssałam cytrynę, piłam imbir, jadłam migdały i tak mi było niedobrze. Musisz przeczekać. Mi zaczęło mijać od 16 tc, a ok 18 odeszło całkowicie. Mówi się, że jak kobieta tak źle się czuje tzn., że silnia ciąża, bo dużo hormonów. Nie wiem, czy to prawda, ale może cię pocieszy
Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Izieth lubią tę wiadomość
-
Werix wrote:Szczęśliwa, niestety na mdłości nic nie pomaga całkowicie. Ja jadłam wafle ryżowe, grejpfruty, ssałam cytrynę, piłam imbir, jadłam migdały i tak mi było niedobrze. Musisz przeczekać. Mi zaczęło mijać od 16 tc, a ok 18 odeszło całkowicie. Mówi się, że jak kobieta tak źle się czuje tzn., że silnia ciąża, bo dużo hormonów. Nie wiem, czy to prawda, ale może cię pocieszy
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Polkosia trzymam kciuki za Was:*!!
Szczęśliwa mi pomagalo jedzenie co chwile kanapek z pasztetemnic innego nie weszło mi do buzi:P
A jak nudow zrobiłam lapacz snów;) a dzisiaj mam zamiar jechać po szydelko i pouczyć się trochę
szydelkowac;)!
Pochwale się troszkę"mój pierwszy raz
"
Zrobiłam tez zawieszki z imieniem ale niestety kolor miętowy i biały nie są tak ładne jak powinny być
michaela, Izieth, guerretenshi, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, polkosia, Martusiazabka, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Polkosia kciuki zaciśnięte!
Ja po wypłacie kupuję włóczkę i będę robić na drutach kocyk dla małejmichaela, Krakuska, polkosia lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Polkosia, trzymam kciuki, będzie dobrze
SzczęśliwaMamusia, musisz przeczekać te mdłości, u mnie przeszły ok 13-14 tc
Faktycznie dziewczyny, nie ma się co nakręcać, łatwo powiedzieć, ale jak na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, to to i tak nic nie da
Ja mam dzisiaj wyjątkowy dzień:
- pierwszy dzień urlopu - do pracy wrócę najwcześniej w 2018 roku
- dzisiaj moja 100dniówkaale ten czas leci
- po 4 tygodniach w końcu zobaczę moją maleńką♡ (proszę o trzymanie kciuków o 19.20)
- i do tego wszystkiego mam dzisiaj urodziny
Kumulacjabaranosia, michaela, Isia86, Dagn_, guerretenshi, kalina123, palma, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Koska 88, Werix, polkosia, Fuksja90, Martusiazabka, Iva79, Nulka lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Izieth wrote:Polkosia, trzymam kciuki, będzie dobrze
SzczęśliwaMamusia, musisz przeczekać te mdłości, u mnie przeszły ok 13-14 tc
Faktycznie dziewczyny, nie ma się co nakręcać, łatwo powiedzieć, ale jak na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, to to i tak nic nie da
Ja mam dzisiaj wyjątkowy dzień:
- pierwszy dzień urlopu - do pracy wrócę najwcześniej w 2018 roku
- dzisiaj moja 100dniówkaale ten czas leci
- po 4 tygodniach w końcu zobaczę moją maleńką♡ (proszę o trzymanie kciuków o 19.20)
- i do tego wszystkiego mam dzisiaj urodziny
Kumulacja
Cudownie! Wszystkiego najlepszego!
Izieth lubi tę wiadomość
-
Rybusia tak z filcu;) jedna Pani takie sprzedaje za 38 zł ( wiadomo,ze ładniej wyglądają
). Stwierdziłam, że zaoszczedze troszkę i sama spróbuję
Nulka,Kaczorek pochwalcie się jak coś zrobicie! Ja oglądam filmiki z szydelkowania i powiem Wam,że trudne się to wszystko wydaje:P
Izeth wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń i najważniejsze to zdrówka dla Was;)!!
Izieth lubi tę wiadomość
-
Sto lat Izeth
!
kurcze, Wy to wszystkie utalentowane jesteście. ja to trochę rysowałam. ale przez to, że ciągle nie mam mebli, to wszystko mam w kartonach w piwnicy, razem ze szkicownikiem, książkami. a odkąd mieszkam w centrum, to jedyni ludzie, których tu znam pracują w ciągu dnia, więc nawet nie mam z kim wyjść na głupi spacer...Izieth lubi tę wiadomość