Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez byłam u gina na sprawdzenie szyjki, bo ostatnio skróciła sie 1cm w 6 tygodni. powiedziała ze jest ekstra
i jak by ktoś się stresował, że szyjka w ciąży się skraca - mnie powiedziała, ze ma prawo z biegiem ciąży sie fizjologicznie skracać, ze to normalne i ze nieprawda ze ma być cały czas dokładnie taka sama. Oczywiście, alarmujące jest jak sie skróci nagle gwałtownie i duzo.
Martusiazabka, Werix lubią tę wiadomość
-
Wyszła lekka asymetria, ale wg niego taki wynik jest pomijalny, ale no on nie jest specjalistą od takich wad. Jedyne co może powiedzieć, to że na pewno słabiej widać tą drugą komorę przez ułożenie dziecka (jest jakby zasłonięta przez kości czaszki) i może stąd te różnice, ale mam nie panikować. Także nie jest tak źle. Zalecił wizytę u specjalisty od wad tak samo, więc poczekam do 12.09. Jedynie trochę spokojniejsza jestem.
Dagn_, Krakuska, Martusiazabka, RybusiaB, Olcia..89, Dotty84, kalina123, Koska 88, Szczęśliwa Mamusia, baranosia, Isia86, RedLady, michaela, cudek2, palma, Werix, anna123, emilkazozz, Izieth, Iskierka3, Okciakowa, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, ufff super, jaka ulga. Napisz jak będziesz po usg.
Izieth, wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzini powodzenia na wizycie.
Ja się wkurzyłam. Byłam w supermarkecie, w koszyku miałam dokładnie 5 rzeczy. Roluję się do kasy numer 4, pizda z kasy mnie dojrzała, zamknęła kasę tuż przed moim nosem i krzyknęła: Ta kasa jest nieczynna! Poszłam do innej stać w kolejce, w międzyczasie trochę ludzi się nazbierało i tamta z kasy nr 4 znowu ją otworzyła. Nie oczekuję jakiegoś specjalnego traktowania, ale to kurwa chamskie było. Sorry za przekleństwa, ale czasem myślę, że niektóre kasjerki mają nierówno pod sufitem. Siedzą tam jak za karę i patrzą na ludzi spod byka. No zła jestem, no!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 17:00
-
polkosia ja się na tym nie znam ale jak poczytałam po internetach wczoraj to sporo było takich przypadków, nawet większa różnica, wielkości poza normą a wszystko kończyło się ok, nie trafiłam na jakiś negatywny finał. U Ciebie też będzie dobrze. Jest asymetria ale obie komory w granicach normy, może się wyrówna. Będzie dobrze kochana. A sam się dopatrzył czy powiedziałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 17:12
-
Polkosia, jeśli lekarz mówi ze nie powinnaś się niepokoić to może naprawdę nie warto się stresować na zapas... Pójdziesz do specjalisty i będziesz wiedzieć na 100% czy jest to na tyle mała dysproporcja ze organizm sam sobie z tym poradzi, czy jednak trzeba się martwić. Jesteś w dobrych rękach! Wszystkie trzymamy kciuki za Twoje maleństwo. Będzie dobrze! Teraz najważniejsze to doczekać to wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 17:15
-
Rybusia, oglądał mózg i mówił, że struktury prawidłowe i symetryczne, a ja wspomniałam o tej asymetrii i wtedy dopiero zmierzył. Z tym, że jak patrzyłam skąd bierze pomiar, to faktycznie jeden widoczny gołym okiem, a drugi taki jak za mgłą i sam nie wiedział, gdzie zakończyć "łapanie".Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, samo to, ze nie zwrócił na to większej uwagi bez Twojego naprowadzenia daje do myślenia. Mam nadzieje ze ta wizyta 12 września da Ci juz w miarę ostateczną odpowiedź. Nie denerwuj się, to już niedługo.
polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Martusiazabka wrote:Trzeba ją było zrąbać i tyle. Kobiety w ciąży mają pierwszeństwo. Korona z głowy by jej nie spadła jakby obsłużyła jeszcze Ciebie i za Tobą kasę zamknęła
Nie zauważyłam prawa do pierwszeństwa nigdzie! Wszedzie znieczulica i chamstwo.innych,dzisiaj aby nadprogramowo dostac sie do lekarza czekalam pod gabinetem.od 8 do 14.30,nikt nie mial wspolczucia,ani pacjenci ani sami lekarze,ktorzy odsylali mnie z kwitkiem,bo im sie nie chcialo mnie przyjac. Dziewczyny ktore sa na zwolnieniu lekarskim,czy wam Panstwowo daja zwolnienia czy chodzicie na prywatne wizyty? -
Polkosia cieszę sie, ze sie trochę uspokoiłas. Mam nadzieje,ze wizyta 12.09 uspokoi cię juz całkowicie
Madziula w pierwszym trymestrze miałam zwolnienie od lekarza prywatnego. Potem zaczęłam chodzić juz na nfz i od wczoraj tez juz mam zwolnienie.polkosia lubi tę wiadomość