Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat ! Szczęśliwego rozwiązania, miłości i zdrowia przez duże Z !Izieth wrote:Polkosia, trzymam kciuki, będzie dobrze

SzczęśliwaMamusia, musisz przeczekać te mdłości, u mnie przeszły ok 13-14 tc
Faktycznie dziewczyny, nie ma się co nakręcać, łatwo powiedzieć, ale jak na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, to to i tak nic nie da
Ja mam dzisiaj wyjątkowy dzień:
- pierwszy dzień urlopu - do pracy wrócę najwcześniej w 2018 roku
- dzisiaj moja 100dniówka
ale ten czas leci 
- po 4 tygodniach w końcu zobaczę moją maleńką
♡ (proszę o trzymanie kciuków o 19.20) 
- i do tego wszystkiego mam dzisiaj urodziny
Kumulacja
Izieth lubi tę wiadomość
-
Izeth sto lat i samych wspaniałości!!
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkich.
W obwodzie 86, ale każdy inny.Nie ma reguły.
Ja właśnie zjadłam sporą porcję sałaty (mieszanka sałat z marchwią, pomidorek, nektaryna, szyneczka, słonecznik prażony i dressing miodowo-musztardowy) Pyszotka. Jak pojem sałaty to łatwiej mi się załatwić drugiego dnia.
Jeśli chodzi o ozdoby to planuję uszyć literki z materiały nad łóżeczko, albo takie proporczyki z literkami.
Izieth lubi tę wiadomość

-
Najlepszego!

Ale mamy dużo "Złotych Rączek"
Ja właśnie skończyłam malować łóżeczko na biało
Czekam aż wyschnie, jakieś małe poprawki i składam, żeby zobaczyć, jak materacyk będzie leżał (ostatecznie kupiłam 100% lateks). Po południu idę na budowę z narzeczonym, pomogę mu dokończyć podwieszane sufity. A w weekend szkoła rodzenia i będziemy pewnie kłaść gładzie (na szczęście nie wszędzie tylko w ramach poprawek).
Moja wizyta za tydzień. Nie mogę się doczekać. Minie dokładnie 30 dni od ostatniego USG i jestem ciekawa, ile waży moja mała klucha. Mam nadzieję, że uda się zobaczyć jego mordkę ;p
Obawiałam się, że za mało się rusza, ale od dwóch dni daje czadu i jestem spokojniejsza. Ma coraz więcej siły skubany! Czasem się bawimy w pukanie: on puka, ja mu odpukuje i on znów puka ;p Tak w kółko
śmieszny jest.
Krakuska, Izieth, cudek2, michaela lubią tę wiadomość

-
Izieth, sto lat!

Polkosiu, ode mnie tez kciuki mocno zaciśnięte!
A co obwodu brzuszka to juz tak od kilku tygodni 101-102 cm, ale widze ze na tym sie zatrzymal i póki co nie rośnie tak gwałtownie jak wczesniej.
polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Izieth, wszystkiego dobrego

Dzięki za kciuki, przydadzą się. A myślicie, że nie mówić mu o tym poszerzeniu i zobaczyć czy sam wyjdzie z inicjatywą, że coś nie tak? Bo mama tak podpowiada. A ja myślę, że powiem mu od razu i niech się na tym skupi.
emilkazozz, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Napewno będzie widział. Jeśli on się nic nie odezwie to wtedy zapytaj. Powiedz ze inny lekarz wskazał dużą dysproporcje i poproś żeby to sprawdził. Ale na początku bym poczekała na to co sam z sam z siebie będzie mieć do powiedzenia... Nic bym się nie odzywała
michaela lubi tę wiadomość

-
Daj znać jak pójdzie. Mam szydełko ale nie mam cierpliwości. A turoriale z YT jakoś mało czytelne. Najlepiej chyba jak ktoś na żywo pokażeOlcia..89 wrote:Polkosia trzymam kciuki za Was:*!!
Szczęśliwa mi pomagalo jedzenie co chwile kanapek z pasztetem
nic innego nie weszło mi do buzi:P
A jak nudow zrobiłam lapacz snów;) a dzisiaj mam zamiar jechać po szydelko i pouczyć się trochę
szydelkowac;)!
Pochwale się troszkę
"mój pierwszy raz
"

Zrobiłam tez zawieszki z imieniem ale niestety kolor miętowy i biały nie są tak ładne jak powinny być

-
Toxo nie ma, kamień z serca...
kalina123, nick nieaktualny, guerretenshi, nick nieaktualny, michaela, Werix, nick nieaktualny, Kaczorek, Izieth, cudek2, baranosia, Krakuska, Martusiazabka, Olcia..89, Dotty84, Isia86, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn