Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Izieth wrote:Polkosia, trzymam kciuki, będzie dobrze
SzczęśliwaMamusia, musisz przeczekać te mdłości, u mnie przeszły ok 13-14 tc
Faktycznie dziewczyny, nie ma się co nakręcać, łatwo powiedzieć, ale jak na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, to to i tak nic nie da
Ja mam dzisiaj wyjątkowy dzień:
- pierwszy dzień urlopu - do pracy wrócę najwcześniej w 2018 roku
- dzisiaj moja 100dniówkaale ten czas leci
- po 4 tygodniach w końcu zobaczę moją maleńką♡ (proszę o trzymanie kciuków o 19.20)
- i do tego wszystkiego mam dzisiaj urodziny
KumulacjaIzieth lubi tę wiadomość
-
Izeth sto lat i samych wspaniałości!!
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkich.
W obwodzie 86, ale każdy inny.Nie ma reguły.
Ja właśnie zjadłam sporą porcję sałaty (mieszanka sałat z marchwią, pomidorek, nektaryna, szyneczka, słonecznik prażony i dressing miodowo-musztardowy) Pyszotka. Jak pojem sałaty to łatwiej mi się załatwić drugiego dnia.
Jeśli chodzi o ozdoby to planuję uszyć literki z materiały nad łóżeczko, albo takie proporczyki z literkami.Izieth lubi tę wiadomość
-
Najlepszego!
Ale mamy dużo "Złotych Rączek"Ja właśnie skończyłam malować łóżeczko na biało
Czekam aż wyschnie, jakieś małe poprawki i składam, żeby zobaczyć, jak materacyk będzie leżał (ostatecznie kupiłam 100% lateks). Po południu idę na budowę z narzeczonym, pomogę mu dokończyć podwieszane sufity. A w weekend szkoła rodzenia i będziemy pewnie kłaść gładzie (na szczęście nie wszędzie tylko w ramach poprawek).
Moja wizyta za tydzień. Nie mogę się doczekać. Minie dokładnie 30 dni od ostatniego USG i jestem ciekawa, ile waży moja mała klucha. Mam nadzieję, że uda się zobaczyć jego mordkę ;p
Obawiałam się, że za mało się rusza, ale od dwóch dni daje czadu i jestem spokojniejsza. Ma coraz więcej siły skubany! Czasem się bawimy w pukanie: on puka, ja mu odpukuje i on znów puka ;p Tak w kółkośmieszny jest.
Krakuska, Izieth, cudek2, michaela lubią tę wiadomość
-
Izieth, sto lat!
Polkosiu, ode mnie tez kciuki mocno zaciśnięte!
A co obwodu brzuszka to juz tak od kilku tygodni 101-102 cm, ale widze ze na tym sie zatrzymal i póki co nie rośnie tak gwałtownie jak wczesniej.polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Izieth, wszystkiego dobrego
Dzięki za kciuki, przydadzą się. A myślicie, że nie mówić mu o tym poszerzeniu i zobaczyć czy sam wyjdzie z inicjatywą, że coś nie tak? Bo mama tak podpowiada. A ja myślę, że powiem mu od razu i niech się na tym skupi.emilkazozz, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Napewno będzie widział. Jeśli on się nic nie odezwie to wtedy zapytaj. Powiedz ze inny lekarz wskazał dużą dysproporcje i poproś żeby to sprawdził. Ale na początku bym poczekała na to co sam z sam z siebie będzie mieć do powiedzenia... Nic bym się nie odzywała
michaela lubi tę wiadomość
-
Olcia..89 wrote:Polkosia trzymam kciuki za Was:*!!
Szczęśliwa mi pomagalo jedzenie co chwile kanapek z pasztetemnic innego nie weszło mi do buzi:P
A jak nudow zrobiłam lapacz snów;) a dzisiaj mam zamiar jechać po szydelko i pouczyć się trochę
szydelkowac;)!
Pochwale się troszkę"mój pierwszy raz
"
Zrobiłam tez zawieszki z imieniem ale niestety kolor miętowy i biały nie są tak ładne jak powinny być
-
Toxo nie ma, kamień z serca...
kalina123, Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Dagn_, michaela, Werix, Kushina, Kaczorek, Izieth, cudek2, baranosia, Krakuska, Martusiazabka, Olcia..89, Dotty84, Isia86, RedLady, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn