X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi niestety jeden wielki na boku :( Wczoraj, aż mnie swędzi...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita jak wspomniałaś o pomidorach,aż początki ciąży mi sie przypomniały,jadlam wszystko co pomidorowe,tyle magazynowałam sosów,przecierów,ketchupów w szafie,że mąż sie śmiał,ze chyba na wojne idzie ;) Miłość pomidorowa trwa do dzisiaj,ale już nie w takim stopniu,chociaż dzisiaj na obiad roladki z kurczaka w sosie pomidorowym właśnie ;)

Ja póki co nie mam rozstępów,ale strasznie zaczynam się drapać po brzuchu chociaż smaruję go dwa razy dziennie

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i przez wczorajszą dyskusję o pralkach rozkęciliśmy pół pralki do czyszzcenia :D I w poniedzialek przyjdzie czlowiek ktory nam ją zakonserwuje, bo okazalo się że jest bardziej brudna niż przypuszczałam i trzeba będzie dotrzeć do wielu zakamarków

Nita, Dagn_, polkosia lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie, ale podobno najwięcej rozstępów pojawia się w ostatnich tygodniach ciąży

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np nie lubie swojego imienia i nie dalabym go mojej corce :) a rozstepy mam ale to z wczesniejszych czasow. Poki co nowe sie nie pojawily ale strasznie denerwuje mnie to nacieranie sie balsamem. Nigdy przed ciaza nawet po kapieli sie nie balsamowalam a teraz zawsze kremem na rozstepy i mnie to drazni.

Olcia..89 lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie teraz sezon na papierówki i tylko przynoszę z jabłonki i zajadam.

Zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia, start początek listopada i już się doczekać nie mogę :)

Werix, Iva79 lubią tę wiadomość

• Nita Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula to ja miałam na początku taką fazę na żelki, ale te kwaskowe. Najlepiej mi szły śmiejżelki z sokiem i w sumie do dzisiaj jem ze dwie paczki na tydzień i to jedyne słodycze jakie jem.

Nie mam rozstępów na razie, ale mam widoczne żyły spod skóry, zwłaszcza po bokach. Smaruję od 6tc bio olejem.

Odnośnie pralki, mąż niedługo wróci z pracy, ma kupić jakiś profesjonalny środek a jak nie pomoże to zadzwonię do jakiegoś fachowca i niech wyczyści ten antyk.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 16:49

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 11:21

guerretenshi lubi tę wiadomość

• RybusiaB Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja zupełnie nie na temat. Zna sie któraś na komputerach?
    Syn coś przestawił i wszystko mam w poziomie a nie pionie, muszę przekręcać głowę żeby coś przeczytać. Wiecie może jak to naprawić?

nzjd3e3k11gx2zsw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Martusiazabka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przychodzę się pochwalić, że byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok, szyjka super :) Cieszę się bardzo, bo mam cały czas te twardnienia brzucha, no ale najwyraźniej taka moja uroda i nie będę się już nimi tak bardzo przejmować.
    Staś na usg pokazał stópkę, strasznie śmiesznie to wyglądało, tak jakby stanął nią na ekranie ;) Niestety nie mam wydruku.
    Gorzej, że cały czas jest ułożony pośladkowo. Jeszcze na żadnym usg nie był głową do dołu, no ale mamy jeszcze czas.

Dagn_, kalina123, Werix, Nulka, baranosia, Olcia..89, Izieth, polkosia lubią tę wiadomość

• Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn dobrze mówi. Alt + strzałka. Albo ctrl + strzałka... Albo alt + ctrl + strzałka... Kurcze, nie pamiętam :-D ale coś w ten deseń.

Ja rozstępy miałam wcześniej. Po operacji kolana rok czasu siedziałam w domu. Przez parę miesięcy chodzić nie mogłam, potem to tylko stopniowo... I tak mi się przytylo 10 kg.
    Ale teraz tez widzę ze jeden taki różowy się zrobił... Wydaje mi się ze jest świeży. A smaruje się oliwka 2 razy dziennie. Ech... :-/

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybusia alt gr + strzalka w dol :)
    czyli tylko ja mam wysyp rozstępów. uda z przodu, pośladki usiane małymi, nad nimi się też zaczęły pojawiać no i na piersiach. ale jakoś nie bardzo mnie ruszają w sumie. pewnie jak w końcu zagoszczą na brzuchu to może zrobi mi się smutno, ale Damian jakoś pieszczotliwie do nich podchodzi co podnosi mnie na duchu. gorzej z cellulitem wodnym od bioder do stóp. chodzę tylko w długich spodniach bo to obrzydliwie wygląda :/

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • RybusiaB Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, pomogło :)
    Rozstępów brak ale cellulit tak, ogromny

Dagn_ lubi tę wiadomość

nzjd3e3k11gx2zsw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn, jakbyś była zainteresowana, to siedzimy też na fejsie :)

Dagn_ lubi tę wiadomość

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Nita Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guerretenshi (matko, jaki trudny nick :P) smarujesz czymś skórę od początku ciąży?

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. zaakceptuj i wyslij mi w wiadomosci prywatnej link do swojego fb :)
    Nita, uzywalam masci specjalnych ale smierdza jak cholera :/ olejkiem bambino nacieram czasem brzuch a tak to zwykly balsam mocno nawilzajacy. brzuch mnie nie swedzi ani nic, wiec moooze unikne tam ich :D

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Perl Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. ja z innej beczki. byłam dziś w sklepie z wózkami i zaklepałam sobie Amelisa, i chciałam do niego fotelik maxicosi city, ale w sklepie mi go odradzili i poradzili Avionaut Kite+ ponoć jest w podobnej cenie (399zł) , ale ma jakieś dodatkowe "atrakcje" typu np magnesów przytrzymujących pasy żeby maluszka wsadzić... no i jakąś wkładke mają ponoć taką jak moxicosi ma w tym foteliku za 700zł... podobno w ich sklepie od dwóch miesięcy nie sprzedał się żaden maxicosi a idą tylko te Kite+
    Śłyszałyście coś o tym foteliku??

ug37io4pmuu08seh.png
    20120519310114.png
‹‹ 726 727 728 729 730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ