Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nita jak wspomniałaś o pomidorach,aż początki ciąży mi sie przypomniały,jadlam wszystko co pomidorowe,tyle magazynowałam sosów,przecierów,ketchupów w szafie,że mąż sie śmiał,ze chyba na wojne idzie
Miłość pomidorowa trwa do dzisiaj,ale już nie w takim stopniu,chociaż dzisiaj na obiad roladki z kurczaka w sosie pomidorowym właśnie
Ja póki co nie mam rozstępów,ale strasznie zaczynam się drapać po brzuchu chociaż smaruję go dwa razy dziennie
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A i przez wczorajszą dyskusję o pralkach rozkęciliśmy pół pralki do czyszzcenia
I w poniedzialek przyjdzie czlowiek ktory nam ją zakonserwuje, bo okazalo się że jest bardziej brudna niż przypuszczałam i trzeba będzie dotrzeć do wielu zakamarków
Nita, Dagn_, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja np nie lubie swojego imienia i nie dalabym go mojej corce
a rozstepy mam ale to z wczesniejszych czasow. Poki co nowe sie nie pojawily ale strasznie denerwuje mnie to nacieranie sie balsamem. Nigdy przed ciaza nawet po kapieli sie nie balsamowalam a teraz zawsze kremem na rozstepy i mnie to drazni.
Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
Madziula to ja miałam na początku taką fazę na żelki, ale te kwaskowe. Najlepiej mi szły śmiejżelki z sokiem i w sumie do dzisiaj jem ze dwie paczki na tydzień i to jedyne słodycze jakie jem.
Nie mam rozstępów na razie, ale mam widoczne żyły spod skóry, zwłaszcza po bokach. Smaruję od 6tc bio olejem.
Odnośnie pralki, mąż niedługo wróci z pracy, ma kupić jakiś profesjonalny środek a jak nie pomoże to zadzwonię do jakiegoś fachowca i niech wyczyści ten antyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 16:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzychodzę się pochwalić, że byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok, szyjka super
Cieszę się bardzo, bo mam cały czas te twardnienia brzucha, no ale najwyraźniej taka moja uroda i nie będę się już nimi tak bardzo przejmować.
Staś na usg pokazał stópkę, strasznie śmiesznie to wyglądało, tak jakby stanął nią na ekranieNiestety nie mam wydruku.
Gorzej, że cały czas jest ułożony pośladkowo. Jeszcze na żadnym usg nie był głową do dołu, no ale mamy jeszcze czas.Dagn_, kalina123, Werix, Nulka, baranosia, Olcia..89, Izieth, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dagn dobrze mówi. Alt + strzałka. Albo ctrl + strzałka... Albo alt + ctrl + strzałka... Kurcze, nie pamiętam
ale coś w ten deseń.
Ja rozstępy miałam wcześniej. Po operacji kolana rok czasu siedziałam w domu. Przez parę miesięcy chodzić nie mogłam, potem to tylko stopniowo... I tak mi się przytylo 10 kg.
Ale teraz tez widzę ze jeden taki różowy się zrobił... Wydaje mi się ze jest świeży. A smaruje się oliwka 2 razy dziennie. Ech...
-
Rybusia alt gr + strzalka w dol
czyli tylko ja mam wysyp rozstępów. uda z przodu, pośladki usiane małymi, nad nimi się też zaczęły pojawiać no i na piersiach. ale jakoś nie bardzo mnie ruszają w sumie. pewnie jak w końcu zagoszczą na brzuchu to może zrobi mi się smutno, ale Damian jakoś pieszczotliwie do nich podchodzi co podnosi mnie na duchu. gorzej z cellulitem wodnym od bioder do stóp. chodzę tylko w długich spodniach bo to obrzydliwie wygląda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dagn wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. zaakceptuj i wyslij mi w wiadomosci prywatnej link do swojego fb
Nita, uzywalam masci specjalnych ale smierdza jak choleraolejkiem bambino nacieram czasem brzuch a tak to zwykly balsam mocno nawilzajacy. brzuch mnie nie swedzi ani nic, wiec moooze unikne tam ich
-
Hej dziewczyny. ja z innej beczki. byłam dziś w sklepie z wózkami i zaklepałam sobie Amelisa, i chciałam do niego fotelik maxicosi city, ale w sklepie mi go odradzili i poradzili Avionaut Kite+ ponoć jest w podobnej cenie (399zł) , ale ma jakieś dodatkowe "atrakcje" typu np magnesów przytrzymujących pasy żeby maluszka wsadzić... no i jakąś wkładke mają ponoć taką jak moxicosi ma w tym foteliku za 700zł... podobno w ich sklepie od dwóch miesięcy nie sprzedał się żaden maxicosi a idą tylko te Kite+
Śłyszałyście coś o tym foteliku??