Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi niestety jeden wielki na boku :( Wczoraj, aż mnie swędzi...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita jak wspomniałaś o pomidorach,aż początki ciąży mi sie przypomniały,jadlam wszystko co pomidorowe,tyle magazynowałam sosów,przecierów,ketchupów w szafie,że mąż sie śmiał,ze chyba na wojne idzie ;) Miłość pomidorowa trwa do dzisiaj,ale już nie w takim stopniu,chociaż dzisiaj na obiad roladki z kurczaka w sosie pomidorowym właśnie ;)

Ja póki co nie mam rozstępów,ale strasznie zaczynam się drapać po brzuchu chociaż smaruję go dwa razy dziennie

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i przez wczorajszą dyskusję o pralkach rozkęciliśmy pół pralki do czyszzcenia :D I w poniedzialek przyjdzie czlowiek ktory nam ją zakonserwuje, bo okazalo się że jest bardziej brudna niż przypuszczałam i trzeba będzie dotrzeć do wielu zakamarków

Nita, nick nieaktualny, polkosia lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie, ale podobno najwięcej rozstępów pojawia się w ostatnich tygodniach ciąży

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np nie lubie swojego imienia i nie dalabym go mojej corce :) a rozstepy mam ale to z wczesniejszych czasow. Poki co nowe sie nie pojawily ale strasznie denerwuje mnie to nacieranie sie balsamem. Nigdy przed ciaza nawet po kapieli sie nie balsamowalam a teraz zawsze kremem na rozstepy i mnie to drazni.

Olcia..89 lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie teraz sezon na papierówki i tylko przynoszę z jabłonki i zajadam.

Zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia, start początek listopada i już się doczekać nie mogę :)

Werix, Iva79 lubią tę wiadomość

• Nita Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula to ja miałam na początku taką fazę na żelki, ale te kwaskowe. Najlepiej mi szły śmiejżelki z sokiem i w sumie do dzisiaj jem ze dwie paczki na tydzień i to jedyne słodycze jakie jem.

Nie mam rozstępów na razie, ale mam widoczne żyły spod skóry, zwłaszcza po bokach. Smaruję od 6tc bio olejem.

Odnośnie pralki, mąż niedługo wróci z pracy, ma kupić jakiś profesjonalny środek a jak nie pomoże to zadzwonię do jakiegoś fachowca i niech wyczyści ten antyk.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 16:49

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 11:21

guerretenshi lubi tę wiadomość

• RybusiaB Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja zupełnie nie na temat. Zna sie któraś na komputerach?
    Syn coś przestawił i wszystko mam w poziomie a nie pionie, muszę przekręcać głowę żeby coś przeczytać. Wiecie może jak to naprawić?

nzjd3e3k11gx2zsw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Martusiazabka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przychodzę się pochwalić, że byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok, szyjka super :) Cieszę się bardzo, bo mam cały czas te twardnienia brzucha, no ale najwyraźniej taka moja uroda i nie będę się już nimi tak bardzo przejmować.
    Staś na usg pokazał stópkę, strasznie śmiesznie to wyglądało, tak jakby stanął nią na ekranie ;) Niestety nie mam wydruku.
    Gorzej, że cały czas jest ułożony pośladkowo. Jeszcze na żadnym usg nie był głową do dołu, no ale mamy jeszcze czas.

nick nieaktualny, kalina123, Werix, Nulka, baranosia, Olcia..89, Izieth, polkosia lubią tę wiadomość

• Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn dobrze mówi. Alt + strzałka. Albo ctrl + strzałka... Albo alt + ctrl + strzałka... Kurcze, nie pamiętam :-D ale coś w ten deseń.

Ja rozstępy miałam wcześniej. Po operacji kolana rok czasu siedziałam w domu. Przez parę miesięcy chodzić nie mogłam, potem to tylko stopniowo... I tak mi się przytylo 10 kg.
    Ale teraz tez widzę ze jeden taki różowy się zrobił... Wydaje mi się ze jest świeży. A smaruje się oliwka 2 razy dziennie. Ech... :-/

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybusia alt gr + strzalka w dol :)
    czyli tylko ja mam wysyp rozstępów. uda z przodu, pośladki usiane małymi, nad nimi się też zaczęły pojawiać no i na piersiach. ale jakoś nie bardzo mnie ruszają w sumie. pewnie jak w końcu zagoszczą na brzuchu to może zrobi mi się smutno, ale Damian jakoś pieszczotliwie do nich podchodzi co podnosi mnie na duchu. gorzej z cellulitem wodnym od bioder do stóp. chodzę tylko w długich spodniach bo to obrzydliwie wygląda :/

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • RybusiaB Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, pomogło :)
    Rozstępów brak ale cellulit tak, ogromny

nzjd3e3k11gx2zsw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn, jakbyś była zainteresowana, to siedzimy też na fejsie :)

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Nita Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guerretenshi (matko, jaki trudny nick :P) smarujesz czymś skórę od początku ciąży?

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. zaakceptuj i wyslij mi w wiadomosci prywatnej link do swojego fb :)
    Nita, uzywalam masci specjalnych ale smierdza jak cholera :/ olejkiem bambino nacieram czasem brzuch a tak to zwykly balsam mocno nawilzajacy. brzuch mnie nie swedzi ani nic, wiec moooze unikne tam ich :D

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Perl Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. ja z innej beczki. byłam dziś w sklepie z wózkami i zaklepałam sobie Amelisa, i chciałam do niego fotelik maxicosi city, ale w sklepie mi go odradzili i poradzili Avionaut Kite+ ponoć jest w podobnej cenie (399zł) , ale ma jakieś dodatkowe "atrakcje" typu np magnesów przytrzymujących pasy żeby maluszka wsadzić... no i jakąś wkładke mają ponoć taką jak moxicosi ma w tym foteliku za 700zł... podobno w ich sklepie od dwóch miesięcy nie sprzedał się żaden maxicosi a idą tylko te Kite+
    Śłyszałyście coś o tym foteliku??

ug37io4pmuu08seh.png
    20120519310114.png
‹‹ 726 727 728 729 730 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ