Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To kup sobie może jakiś specjalny preparat na rozstępy? Bo zwykły balsam nawilżający raczej nie pomoże... Bio oil, bepanthen lotion na rozstępy też dobry, olejek kokosowy albo Mustela, chociaż akurat mnie Mustela nie podeszła, bo się kulkuje podczas wcierania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPerl wrote:Hej dziewczyny. ja z innej beczki. byłam dziś w sklepie z wózkami i zaklepałam sobie Amelisa, i chciałam do niego fotelik maxicosi city, ale w sklepie mi go odradzili i poradzili Avionaut Kite+ ponoć jest w podobnej cenie (399zł) , ale ma jakieś dodatkowe "atrakcje" typu np magnesów przytrzymujących pasy żeby maluszka wsadzić... no i jakąś wkładke mają ponoć taką jak moxicosi ma w tym foteliku za 700zł... podobno w ich sklepie od dwóch miesięcy nie sprzedał się żaden maxicosi a idą tylko te Kite+
Śłyszałyście coś o tym foteliku??
Tu listopadowka 2016w sklepie polecali mi ten fotelik. Zamówilam. Dostalam adaptery gratis. Znajoma sprzedaje w sklepie, bardzo polecała ten fotelik. Fajny, duży, konkretny i bezpieczny;) a w użytkowaniu się okaże w listopadzie
Perl lubi tę wiadomość
-
Ja sie smaruje olejkiem makadamia. Bezzapachowy fajnie natluszcza. Kolezanka smarowala cala ciaze, przytyla 28kg i nawet jednego malego rozstepiku nie ma
moze mi tez sie uda
Kushina nie martw sie maluszek ma jeszcze kupe czasu na przekrecenie. Do 34 tyg, takze na pewno sie wyrobiKushina lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Rybusia alt gr + strzalka w dol
czyli tylko ja mam wysyp rozstępów. uda z przodu, pośladki usiane małymi, nad nimi się też zaczęły pojawiać no i na piersiach. ale jakoś nie bardzo mnie ruszają w sumie. pewnie jak w końcu zagoszczą na brzuchu to może zrobi mi się smutno, ale Damian jakoś pieszczotliwie do nich podchodzi co podnosi mnie na duchu. gorzej z cellulitem wodnym od bioder do stóp. chodzę tylko w długich spodniach bo to obrzydliwie wygląda -
Hej kochane;) ale tematów się przewinęło;)
U nas imię wybrane, będzie synuś się nazywał Alek
Jeśli chodzi o rozstępy to mam ich sporo na tyłku juz z wcześniejszych lat a teraz mi wyszły na piersiach- jedne fioletowe a drugie takie bliznowate (używam elancylu)
Zazdroszczę, że nie macie ochoty na słodkie;) ja po każdym posiłku musze coś wciągnąć
Ja też mam pytanie z innej beczki;)! Co polecacie na ROCZEK dla chrzesniaka-chlopczyka (jesteśmy oboje chrzestnymi z mężem). Ostatnio miał chrzest i wydaliśmy na rowerek i pamiątki chrztu św. trochę dużo pieniążków dlatego chcielibyśmy teraz się zmieścić tak do 200 zł...cudek2, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Baranosia a łóżeczko jakie kupiliscie
??
Dziewczyny wybieracie się na sesje ciążową?