Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie ponoć na zgagę poleca się spanie z głową wysoko (na kilku poduszkach). Ja na szczęście jeszcze jej nie mam.
Mam dwie ładne sukienki z h&m, ale w jedną to się już nie zmieszczę, bo jest mało rozciągliwa, natomiast jest śliczna i mam zamiar ją jakoś związać na plecach i robić zdjęcia przodemPoza tym może podpierdzielę jakąś koszulę ukochanemu ;p No i mój to się na sesję nie zgodzi, bo on taki sztywniak, więc sama będę
Ja dzisiaj obudziłam się na jakąś godzinę, bo młody tak mi skopał żebra, że miałam ochotę mu powiedzieć: "Albo przestaniesz, albo do kąta pójdziesz!" ;pOlcia..89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, któraś z was używała i może się podzielić opinią na temat wózka Bebetto Torino? Wiem, miałam już wybrany city jogger, ale jedna dziewczyna sprzedaje swoje bebetto i ze zdjęć muszę przyznać, wygląda super.[/QUOTE]
http://olx.pl/oferta/wozek-gondola-spacerowka-x-lander-x-pulse-fotelik-maxi-cosi-CID88-IDhmi5r.html
a moja koleżanka sprzedaje x-landera - 3 w 1 (z MaxiCosi Pebble). Tylko, że ja już kupiłam maxi cosi cabrio z bazą i w sumie fotelik niejest mi potrzebny i tak się zastanawiam nad jej wózkiem - koleżanka, więc wiem, że fotelik bezwypadkowy no i mogę wszystko obejrzeć dokładnie ze wszystkich stron -
Też się właśnie smiałam do męża,że Kevina w lato to jeszcze nigdy nie grali,swoja drogą,mam nadzieję,że świeta spędze już w domu z córcią,a nie na porodówce,termin na 18-go więc kto wie
Chyba łapiemy wszystkie ostatnie tchnienie lata
Przynajmniej ja przeleżałam dzisiaj praktycznie cały dzień na hamaku,jutro powtórka
-
Witam się w 24 tygodniu. Tysięczna zmiana pozycji nie pomogła i spać już nie mogę więc patrzę jak Mąż i kot smacznie śpią i buszuje w necie artykuły o noworodkach
Apetyt dopisuje, dziś idziemy na rodzinny niedzielny obiad. Poród już bliżej niż dalej
-
Doberek. U mnie noc o dziwo przespana lepiej. Nie bylo nocnego ataku zgagi i walki z oddychaniem
chlop spi a mi w brzuchu burczy. Grrrr. Do tego zmagam sie z typowym bolem okresowym ktory "odbiera mi nogi" (dretwieja i przechodzi je bol wzroztowy
) a maly albo majta lapkami albo znow jest nogami na dole. Chociaz intensywnosc pukania bardziej raczkowa niz nozkowa.
Baranosiu, i tak mezu przystopowal, chwala mu za to. A jak ten mlody, bodajze brat, co sie polamal? Poleczyl sie?Nita lubi tę wiadomość
-
Hej, hej! Jupiii całą noc przespałam!
Wstawałam na siku dwa razy, no ale, nie było zgagi oraz tych nocnych odbić w przełyku, więc jestem szczęśliwa. Mój mały już się obudził, chyba domaga się jedzenia, bo mnie boksuje i kopie jednocześnie. Leżę w łóżku i zaraz mam zamiar zabrać się za bułkę z serkiem Almette
No nie mówcie, że Kevin już leciał w polskiej telewizji? Jaja sobie robią?
Miłej, leniwej niedzieli wszystkim.Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Milej niedzieli życzę!
U nas narazie brak planów;) siedzę i pije herbatkę miętowa bo nie brzuch muli:/ chyba za dużo słodkiego!