X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten srodek do czyszczenia pralek jest najlepszy. Uzylam go 10 sierpnia. I wciaz moja pralka nie daje zadnego zapachu (a uwierzcie ze ubrania Damiana sa dla niej nie malym wyzwaniem) :D
    Witam sie w sobotni poranek bo tak - spac nie moge. Najchetniej bym juz wstala i ogarnela dom aby miec swiety spokoj. Wiec wiercimy sie z mlodym poki pan i wladca sie nie obudzi. Eh... ale w koncu montujemy dzis fronty do szafy. Po prawie miesiacu. Ale tesciowa zrobia tak slabe wykonanie ze w przyszlym roku i tak kupimy nowe meble do naszego pokoju bo to jest porazka jakas...
    No nic. Ide w cos pograc poki jeszcze mam dobry humor :D.
    Milego dnia :*

Nita lubi tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, jak dziewczynki prowadza wozki tak u chlopcow fajnie sprawdzaja sie taczki lub takie pchacze samochodziki etc. U mojej znajomej baaardzo zachecilo to mlodego do samodzielnej nauki chodzenia. Pol mieszkania obite ale mowi sie trudno :D ale zalezy tez co rodzice maja, czego potrzebuja. Ja napewno bede prosic o duzo ksiazeczek z bajkami, jakis zagadek do rozwiazywania, duze puzzle. Wszystko co moze uczyc przez zabawe

Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 11:21

• karolajna88 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka pizza ? A my jutro rocznica pierwsza :p ach jak leci :)

guerretenshi, Izieth, Dagn_, cudek2 lubią tę wiadomość

hchy9n73gkndckeu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 11:21

Nita lubi tę wiadomość

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowie po rozwodzie :D ale tesciowa prowadzi firme robiaca meble kuchenne. Robi to swietnie (edi kuchnie na fb), ale ma tez od tego ludzi. A u nas zamiast wciac ich na montarz i zrobic to porzadnie to odjebala fuszerke na calego. Dechy przywiercone do scian, polozone pare polek i dojda 4 szuflady oraz zamontujemy drzwi. Jestesmy z Damianem przerazeni. Chciala dobrze. Ale cos nie wyszlo. Dlatego nic nie mowiac w przyszle wakacje kupimy nowe meble :p miala jeszcze robic pokoik mlodemu ale 1. Nie doczekalibysmy sie do wiosny. 2. Strach dziecko byloby klasc do takiego lozeczka :D

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia w sierpniu miałam roczek chrześniaka kupiłam garnuszek gadający z Fisher Price i lego duplo :)

Sesję ciążową planuję jakoś na przełomie października / listopada :)

A co do łóżeczka w necie go nie znalazłam a zdjęcie mam niezbyt ciekawe ale to będzie takie brązowe z białą wstawką
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03d796abbe31.jpg

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu, tylko oczy otworzyłam i musiałam kawałeczek ciasta ułamać,bo tak to właśnie ze mną jest,nie jem słodkiego do póki nie złapie fazy,a później nadrabiam,oczywiście oprócz lodów,bo te też wcinam prawie codziennie :/ Ależ się nie wyspałam dzisiaj :( Olcia ja swojemu chrześniakowi zawsze kupowałam ciuszki jak nie miałam pomysłu co mu kupić,bo zabawek miał tyle,że nawet nie było w czym już wybierać albo pościel z jakimś bohaterem z bajki jaką lubił i oglądał,ale to też mój siostrzeniec był i ja zawsze kupuję to co ja uważam,a nie to co wypada także weź to co uważasz i na co Cie stać. Ja na sesje sie nie wybieram,robie sobie tylko zdjęcie co miesiąc i chyba mi to starczy ;)

tb738ribfs156aj0.png
  • Olcia..89 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guerretenshi, Dagn dzięki kochane;) faktycznie z tą taczka dobry pomysł, bo on ciągle raczkuje;) boi się jeszcze chodzic;) no i o tych Duplo pierwsze słyszę;) sprawdzę je również :*!!

Gueroretenshi super, że teściowa ma taką firmę ;) można zaoszczędzić dużo ale jak widać można się też porządnie wkurzyc ;)!!

Smacznej pizzy Wam życzę ;) ja nigdy nie jadłam,bo sera nie lubię :P

Dagn ja tez uwielbiam słodkie,ciekawe jak sobie poradze z tą glukoza :P

A oto moja pizza :D. (promocja była :P)

489586e5154cf29emed.jpg

Dagn_, Nita, Szczęśliwa Mamusia, Isia86, cudek2, polkosia lubią tę wiadomość

eb795efb422758b1b7906ce4b420b9fe.png

Czekając na bąbelka... <3 :) :*
    Aniołek* 29.01.2015 (14tc)
    Aniołek* 17.12.2015 (8-9 tc)
  • Werix Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sesję planuję pod koniec września. Jakie macie ceny? Mi zaproponowano 300 pln za 20 zdjęć.

guerretenshi lubi tę wiadomość

17u9ha00otchcgqb.png
  • Olcia..89 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia super łóżeczko;) widać, ze ładnie wykończone ;)!

Madziulka nje przejmuj się, ja mam cały czas fazę na słodkie;/

A jeśli chodzi o prezent to wiem tylko ze wolę coś kupic niż dać pieniążki- żeby wiedział, że ma coś od nas;)

Ja jeszcze się nie orurntowalam ile kosztuje sesja.
    Przerażają mnie ceny sukienek:/ nie mam żadnej takiej do sesji:/ koleżanka mi powiedziała, że ona kupiła w H&M parę sukienek, zrobiła sesje (schowała metki) a później oddala:P

cudek2 lubi tę wiadomość

eb795efb422758b1b7906ce4b420b9fe.png

Czekając na bąbelka... <3 :) :*
    Aniołek* 29.01.2015 (14tc)
    Aniołek* 17.12.2015 (8-9 tc)
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sesja kosztuje 70-80zł za 20-30 zdjęć. Sesję robi pasjonatka fotografii a nie człowiek który z fotografowania żyje stąd ta cena :)

Olcia..89 lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dziś tak realistyczny sen że aż się przestraszyłam... Śniło mi się że Antoś urodził się 8 września miał nie do końca wykształcone płucka, był taki malutki i słaby a ja nie miałam pokarmu żeby go karmić :( w pewnym momencie podświadomość powiedziała mi że to tylko sen ale bałam się obudzić chciałam bardzo wiedzieć czy Antoś z tego wyjdzie :(

Tak czy inaczej 8 września nie wstaję z łóżka...

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słucham i nie wierzę,we wtorek urodzomy noworodek miał 1,7 promila,dzisiaj klolejny 3 promile,co to za potwory z tych matek

Martusiazabka lubi tę wiadomość

tb738ribfs156aj0.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po kolejnej nieprzespanej nocy. Dziś pospałam 1godzinę i 20 minut. Luksus normalnie :/ jestem wyczerpana. Najpierw długo nie mogłam zasnąć, bo miałam straszne gazy w przełyku, co chwilę siadałam albo chodziłam obok łóżka, żeby mi się odbiło. Odbijało się pustym. Położyłam się i znowu to samo. W końcu jakoś zasnęłam. Obudziłam się po prawie 1.5 h spania, bo mnie w spaniu naszła taka zgaga i refluks, że...zwymiotowałam kwasem z żołądka do własnego gardła (wybaczcie opis). :'( ech ryczeć mi się chce. Potem już nic nie spałam, co chwilę mi się odbijało powietrzem.
    W dodatku wróciły wszystkie objawy z pierwszego trymestru, czyli nudności z samego rana i ogromna senność. No pięknie :(

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Kaczorek Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia..89 wrote:
    ! Co polecacie na ROCZEK dla chrzesniaka-chlopczyka (jesteśmy oboje chrzestnymi z mężem). Ostatnio miał chrzest i wydaliśmy na rowerek i pamiątki chrztu św. trochę dużo pieniążków dlatego chcielibyśmy teraz się zmieścić tak do 200 zł...

Polecam niezmiennie odkrywczy domek kiddeland.

Jeśli chodzi o sesję to bardzo miałam ochotę ale dosyć drogo to wychodzi, mąż ciągle w rozjazdach więc sama sobie cykam foteczki.

Olcia..89 lubi tę wiadomość

3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
    31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
    5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno <3
    f2w3yx8dqelvgt49.png
  • Perl Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o sesje ciążowe, to bardzo chciałam ale u mnie w regionie ci fotografowie to poszaleli... na 15 zdjęć wołają po 500-600 zł. powiedziałam że nie dam tyle za kilka fotek...

Nita, też dziś miałam ciężką noc. tak mnie bolał żołądek... jak siadłam to na chwile przechodziło, potem znów łapało., więc się kładłam. jak znowu było nie do zniesienia, to znowu wstałam na chwilową ulge, i tak w kółko...

ug37io4pmuu08seh.png
    20120519310114.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. My dzis szykujemy sie do duszonek.

j36regz209hdv9cb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita mam dokładnie to samo. Śpię już w coraz bardziej siedzącej pozycji. Budze się milion razy, walczę żeby nie rzygać tym kwasem. Wypijam litry mleka ale nic to nie daje. Nie mogę lezec ani siedzieć zbyt długo w staniki bo po prostu umieram. Jak mi się odbije bez cofki to cud....

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guerretenshi wrote:
    Nita mam dokładnie to samo. Śpię już w coraz bardziej siedzącej pozycji. Budze się milion razy, walczę żeby nie rzygać tym kwasem. Wypijam litry mleka ale nic to nie daje. Nie mogę lezec ani siedzieć zbyt długo w staniki bo po prostu umieram. Jak mi się odbije bez cofki to cud....
    U mnie już nawet cola nie pomaga. Odbije się, ale i tak jak tylko się położę spać, to zaczynają się dziwne przepływy gazów w przełyku. Wykańczające to jest, co nie? :( ale musimy wytrwać dla naszych maluszków. Niedługo nasze męczarnie zostaną wynagrodzone :)

Dziewczyny, któraś z was używała i może się podzielić opinią na temat wózka Bebetto Torino? Wiem, miałam już wybrany city jogger, ale jedna dziewczyna sprzedaje swoje bebetto i ze zdjęć muszę przyznać, wygląda super.

michaela lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

‹‹ 728 729 730 731 732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ