Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten srodek do czyszczenia pralek jest najlepszy. Uzylam go 10 sierpnia. I wciaz moja pralka nie daje zadnego zapachu (a uwierzcie ze ubrania Damiana sa dla niej nie malym wyzwaniem)
Witam sie w sobotni poranek bo tak - spac nie moge. Najchetniej bym juz wstala i ogarnela dom aby miec swiety spokoj. Wiec wiercimy sie z mlodym poki pan i wladca sie nie obudzi. Eh... ale w koncu montujemy dzis fronty do szafy. Po prawie miesiacu. Ale tesciowa zrobia tak slabe wykonanie ze w przyszlym roku i tak kupimy nowe meble do naszego pokoju bo to jest porazka jakas...
No nic. Ide w cos pograc poki jeszcze mam dobry humor.
Milego dnia :*Nita lubi tę wiadomość
-
Olcia, jak dziewczynki prowadza wozki tak u chlopcow fajnie sprawdzaja sie taczki lub takie pchacze samochodziki etc. U mojej znajomej baaardzo zachecilo to mlodego do samodzielnej nauki chodzenia. Pol mieszkania obite ale mowi sie trudno
ale zalezy tez co rodzice maja, czego potrzebuja. Ja napewno bede prosic o duzo ksiazeczek z bajkami, jakis zagadek do rozwiazywania, duze puzzle. Wszystko co moze uczyc przez zabawe
Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tesciowie po rozwodzie
ale tesciowa prowadzi firme robiaca meble kuchenne. Robi to swietnie (edi kuchnie na fb), ale ma tez od tego ludzi. A u nas zamiast wciac ich na montarz i zrobic to porzadnie to odjebala fuszerke na calego. Dechy przywiercone do scian, polozone pare polek i dojda 4 szuflady oraz zamontujemy drzwi. Jestesmy z Damianem przerazeni. Chciala dobrze. Ale cos nie wyszlo. Dlatego nic nie mowiac w przyszle wakacje kupimy nowe meble :p miala jeszcze robic pokoik mlodemu ale 1. Nie doczekalibysmy sie do wiosny. 2. Strach dziecko byloby klasc do takiego lozeczka
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Olcia w sierpniu miałam roczek chrześniaka kupiłam garnuszek gadający z Fisher Price i lego duplo
Sesję ciążową planuję jakoś na przełomie października / listopada
A co do łóżeczka w necie go nie znalazłam a zdjęcie mam niezbyt ciekawe ale to będzie takie brązowe z białą wstawką
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03d796abbe31.jpgSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Jejciu, tylko oczy otworzyłam i musiałam kawałeczek ciasta ułamać,bo tak to właśnie ze mną jest,nie jem słodkiego do póki nie złapie fazy,a później nadrabiam,oczywiście oprócz lodów,bo te też wcinam prawie codziennie
Ależ się nie wyspałam dzisiaj
Olcia ja swojemu chrześniakowi zawsze kupowałam ciuszki jak nie miałam pomysłu co mu kupić,bo zabawek miał tyle,że nawet nie było w czym już wybierać albo pościel z jakimś bohaterem z bajki jaką lubił i oglądał,ale to też mój siostrzeniec był i ja zawsze kupuję to co ja uważam,a nie to co wypada także weź to co uważasz i na co Cie stać. Ja na sesje sie nie wybieram,robie sobie tylko zdjęcie co miesiąc i chyba mi to starczy
-
Guerretenshi, Dagn dzięki kochane;) faktycznie z tą taczka dobry pomysł, bo on ciągle raczkuje;) boi się jeszcze chodzic;) no i o tych Duplo pierwsze słyszę
sprawdzę je również :*!!
Gueroretenshi super, że teściowa ma taką firmęmożna zaoszczędzić dużo ale jak widać można się też porządnie wkurzyc
!!
Smacznej pizzy Wam życzęja nigdy nie jadłam,bo sera nie lubię
Dagn ja tez uwielbiam słodkie,ciekawe jak sobie poradze z tą glukoza
A oto moja pizza. (promocja była
)
Dagn_, Nita, Szczęśliwa Mamusia, Isia86, cudek2, polkosia lubią tę wiadomość
-
Baranosia super łóżeczko;) widać, ze ładnie wykończone
!
Madziulka nje przejmuj się, ja mam cały czas fazę na słodkie;/
A jeśli chodzi o prezent to wiem tylko ze wolę coś kupic niż dać pieniążki- żeby wiedział, że ma coś od nas;)
Ja jeszcze się nie orurntowalam ile kosztuje sesja.
Przerażają mnie ceny sukienek:/ nie mam żadnej takiej do sesji:/ koleżanka mi powiedziała, że ona kupiła w H&M parę sukienek, zrobiła sesje (schowała metki) a później oddala:Pcudek2 lubi tę wiadomość
-
Miałam dziś tak realistyczny sen że aż się przestraszyłam... Śniło mi się że Antoś urodził się 8 września miał nie do końca wykształcone płucka, był taki malutki i słaby a ja nie miałam pokarmu żeby go karmić
w pewnym momencie podświadomość powiedziała mi że to tylko sen ale bałam się obudzić chciałam bardzo wiedzieć czy Antoś z tego wyjdzie
Tak czy inaczej 8 września nie wstaję z łóżka...
-
Witam po kolejnej nieprzespanej nocy. Dziś pospałam 1godzinę i 20 minut. Luksus normalnie
jestem wyczerpana. Najpierw długo nie mogłam zasnąć, bo miałam straszne gazy w przełyku, co chwilę siadałam albo chodziłam obok łóżka, żeby mi się odbiło. Odbijało się pustym. Położyłam się i znowu to samo. W końcu jakoś zasnęłam. Obudziłam się po prawie 1.5 h spania, bo mnie w spaniu naszła taka zgaga i refluks, że...zwymiotowałam kwasem z żołądka do własnego gardła (wybaczcie opis). :'( ech ryczeć mi się chce. Potem już nic nie spałam, co chwilę mi się odbijało powietrzem.
W dodatku wróciły wszystkie objawy z pierwszego trymestru, czyli nudności z samego rana i ogromna senność. No pięknie -
Olcia..89 wrote:! Co polecacie na ROCZEK dla chrzesniaka-chlopczyka (jesteśmy oboje chrzestnymi z mężem). Ostatnio miał chrzest i wydaliśmy na rowerek i pamiątki chrztu św. trochę dużo pieniążków dlatego chcielibyśmy teraz się zmieścić tak do 200 zł...
Polecam niezmiennie odkrywczy domek kiddeland.
Jeśli chodzi o sesję to bardzo miałam ochotę ale dosyć drogo to wychodzi, mąż ciągle w rozjazdach więc sama sobie cykam foteczki.
Olcia..89 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o sesje ciążowe, to bardzo chciałam ale u mnie w regionie ci fotografowie to poszaleli... na 15 zdjęć wołają po 500-600 zł. powiedziałam że nie dam tyle za kilka fotek...
Nita, też dziś miałam ciężką noc. tak mnie bolał żołądek... jak siadłam to na chwile przechodziło, potem znów łapało., więc się kładłam. jak znowu było nie do zniesienia, to znowu wstałam na chwilową ulge, i tak w kółko... -
Nita mam dokładnie to samo. Śpię już w coraz bardziej siedzącej pozycji. Budze się milion razy, walczę żeby nie rzygać tym kwasem. Wypijam litry mleka ale nic to nie daje. Nie mogę lezec ani siedzieć zbyt długo w staniki bo po prostu umieram. Jak mi się odbije bez cofki to cud....
-
guerretenshi wrote:Nita mam dokładnie to samo. Śpię już w coraz bardziej siedzącej pozycji. Budze się milion razy, walczę żeby nie rzygać tym kwasem. Wypijam litry mleka ale nic to nie daje. Nie mogę lezec ani siedzieć zbyt długo w staniki bo po prostu umieram. Jak mi się odbije bez cofki to cud....
ale musimy wytrwać dla naszych maluszków. Niedługo nasze męczarnie zostaną wynagrodzone
Dziewczyny, któraś z was używała i może się podzielić opinią na temat wózka Bebetto Torino? Wiem, miałam już wybrany city jogger, ale jedna dziewczyna sprzedaje swoje bebetto i ze zdjęć muszę przyznać, wygląda super.
michaela lubi tę wiadomość