Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No fakt jesień/zima to inna bajka niż latem (kolejny minus zimowego dziecka
)
Ale i tak na święta spotkamy się całą rodziną więc mała będzie też miała ok 3 tyg jak pozna wszystkich
Ja ze swoimi odwiedzającymi siedziałam albo na korytarzu albo w takim pokoju do odwiedzin, właśnie żeby nie przeszkadzać innym dziewczynomdlatego teraz mam nadzieję załapać się na pojedynczą salę, wtedy wszystkie były zajęte a obłożenie mega full
-
u nas w szpitalu po porodzie kobitki leżą w swoich salach w których nie ma odwiedzin za to jest ogólna "sala odwiedzin" i wtedy ze swoją dzidzią w wózeczku idzie się do gości czekających w sali odwiedzin. Tak to sobie sprytnie szpital wymyślił
emilkazozz, Kushina lubią tę wiadomość
-
Nie chciałabym tłumów odwiedzających, ani w szpitalu, ani w domu, ale pewnie najbliższa rodzina się zjedzie
To jak to jest z tym L4 dla ojca? Myślałam, że dostanie jak jest jakieś uzasadnienie, np. cc i matka nie może samodzielnie opiekować się dzieckiem. Niedawno znajomi rodzili i właśnie ojciec kombinował jak tu dostać L4, żeby dłużej z dzieckiem posiedzieć. Jeśli to jest jakoś odgórnie ustalone, jakiś przepis, czy coś, to chciałabym wiedzieć, żeby mój mógł skorzystać
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Myślę, że to zależy od szpitala / lekarza. W moim szpitalu wystawiają bez problemu, ale u szwagierki trzeba było kombinować i wymyślać jakieś powikłania po porodzie SN. To lekarz ocenia stan pacjentki i może się uprzeć, że jest zdolna do samodzielnej opieki nad dzieckiem i normalnego funkcjonowania. Na pewno po CC wystawiają, bo wtedy trudno argumentować, że kobieta sobie sama poradzi.
-
Własnie przeglądam gazetkę selgrosa i od 13 września będą papmpers new born w cenie 18.39 za paczkę, a w aptekaolmed.pl są nawet na 16,99
więc jeśli któraś szuka to polecam
aa i w selgrosie lovela 5kg plus płyn do płukania 2l za 39,96Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 18:27
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Dzisiaj na SR zmienialiśmy pieluszki i kąpaliśmy bobaski. Ciekawe filmiki nam babka puszczała o tym jak trzymać, podnosić dziecko, jak mówić do niego. Jak wpiszecie w youtube zawitkowski albo mamo tato co ty na to, to można obejrzeć krótsze wersje. Podoba mi się podejście gościa. Taki spokojny, że z czasem i nam się spać zachciało
Izieth lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Dzisiaj wizyta u Zwolińskiego w sprawie tych poszerzeń w mózgu, ale śniło mi się bardzo pozytywnie, że są już symetryczne i wszystko wróciło do normy, więc tej wersji będę aż do 19 się trzymać
kalina123, Szczęśliwa Mamusia, Dagn_, baranosia, emilkazozz, Werix, Olcia..89, Martusiazabka, RedLady, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
witajcie
trzymam kciuki za wuzytujące
ja nie mam zielonego pojęcia jak wygląda poród u nas w szpitalu i jak jest z odwiedzinami.
ja na pewno nie bede chciała odwiedzin odrazu po porodzie tylko dopiero jak troche dojde do siebie.
zyczę miłego dnia
ps jak macie jakie ssuper sprawdzone sposoby na zapracia proszę o pomocaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja w szpitalu przyjmuje tylko męża, rodzice i teściowe pewnie jak tylko wrócimy do domu. Najbardziej boję się że teściowa będzie przyłazić do nas zbyt często i jeszcze z dzieciakami swojej córki.
Szczęsliwa to już niedługo wizytaa u Ciebie już 11tc, ale czas pędzi
Ja nie cierpię gotować i codziennie mam problemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 09:50
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Polkosia trzymamy kciuki :*
Palma może zalej wrzątkiem suszone śliwki na noc, rano je zjedz i wypij tą wodę. Próbuj też dużo pić wody, szklankę rano na czczo, owsianki, jabłka, śliwki w ciągu dnia. Może jakąś herbatkę jakiś verdin albo zwykłą zielonąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 10:00
palma, polkosia, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Pokłosia oby sen sie sprawdził. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. W szpitalu nie wyobrażam sobie odwiedzin nikogo oprócz męża. Rodzice pewnie przyjadą w pierwszy weeken który będziemy w domu a z teściami będziemy mieszkać. Resztę zamierzam w okolicy świat załatwić.
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny