Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy w domu na wymianie uczniowskiej chłopaka z Niemiec. Nagotowałyśmy mu z mamą pierogów ruskich, z mięsem i jagodami. Chłopak w raju, a ja zaraz pęknę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 19:30
emilkazozz, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hej
ja dzisiaj miałam wizytę dobrych wiadomości
Kulka nadal jest dziewczynka. Wisi juz główka w dół i wazy1311 g. Nereczki tym razem juz w pozadku, a szyjka wydłużyła sie o 2 mm
moge jechać na wesele brata
uff...
baranosia, Isia86, RedLady, cudek2, polkosia, Izieth, Werix lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Mi dzisaj mała daje popalić przez co i w nocy średnio spałam i w dzień nie moglam za dużo siedzieć bo mi fundowala serię dość bolesnych kopniakow
wiec stałam i pasowałam ciuszki
-
nick nieaktualny
-
Werix wrote:Zofia: moja babcia i znaczenie też ma super
zawsze może być Sophia
No właśnie chciałam Leonard, to za to tatusiowi się nie podobało! Coś nie możemy się dogadaćjak to w związku.
Mój brzuchol tylko rano wydaje się mniejszy, a tak to wciąż rośnie i uciska już na żebra.
Słodki kombinezon, też mam z misiowymi uszolkami
to tak jakby w polsce dać imię Julia.Wszyscy w domu -
Ja mam dziś doła. Nie wiem czemu, czy to przez pogodę deszczową czy co? Przez parę dni bolała mnie głowa i ucho, pewnie zatoki, wzięłam kilka paracetamoli w przeciągu tych kilku dni no i mój mały jakoś słabiej mnie kopie, też sobie wkręcam czy tam wszystko ok. Siedzę jakaś przybita dzisiaj i nie do życia a zazwyczaj jestem wesoła.
Jutro wizyta u położnej, ale nawet nie chce mi się tam iść. Ciśnienie to ja sobie sama mogę w domu zmierzyć.
Idę niedługo spać, ale i tak pewnie będę się kręcić w łóżku do 3 rano. -
Kushina wrote:A mi się chyba nudzi, bo sobie wkręcam, że mały mnie za delikatnie kopie
Tzn czuję go codziennie jak się rusza, ale to jest raczej takie delikatne "puk" od czasu do czasu i nigdy mnie od jego kopnięć nic nie zabolało ani nie czułam dyskomfortu.
Też tak miałam ,że mi się wydawało ,że za słabo kopie czytając wpisy ale ginekolog powiedziała ,że dopiero po 30tc jak nie zacznie mocniej to już dziwne.Kushina lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry! Dziś jadę na badanie glukozy. Oby wszystko się udało, wynik mieścił się w normie a samego badania żebym nie musiała powtarzać i bym glukozy nie zwróciła
od 5.00 tak dobrze się nastrajam bo uważam, że złe nastawienie jest jak przebita opona- daleko się nie zajedzie. Zaraz kąpiel, trochę jeszcze poleże i jadę
Werix, baranosia, MoBo lubią tę wiadomość
-
Kushina wrote:A mi się chyba nudzi, bo sobie wkręcam, że mały mnie za delikatnie kopie
Tzn czuję go codziennie jak się rusza, ale to jest raczej takie delikatne "puk" od czasu do czasu i nigdy mnie od jego kopnięć nic nie zabolało ani nie czułam dyskomfortu.
Kushina lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Doberek
.ja chetnie oddam intensywnosc ruchow mlodego. Jak sie rano obudzi tak do wieczora jestem juz przez niego wykonczona. Uwielbia mi wbijac glowe z biodro, nogi w zoladek i ogolnie kopac, wiercic przeciagac. Sniadanie to jedyny posilek bez zgagi i meczarni bo pozniej pare kesow i juz noga w zoladku i koniec jedzenia. Kto wie. Moze troche schudne do konca ciazy
A teraz koncze herbate i ide dalej rozkoszowac sie zaczynajaca jesieniaWerix lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny pozdrawiam z badania glukozy.Wypilam i teraz czekam.Oby wyniki były dobre.
baranosia, cudek2, Koska 88, polkosia lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja piję kakao i cieszę się ostatnimi chwilami odpoczynku. Potem pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie, załatwianie spraw związanych z budową i jeszcze mydło miałam zrobić. A niby tylko w domu siedzę...
Mój mały ma za to rytmy ruchów: dzień jest spokojny, następnego szaleje. I tak w kółko. Każde dziecko inaczej.
Powodzenia na glukozie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 07:44