Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja dołączam do grudniowych mamusiek:-))) Ostatnia @ wskazuje na 28 grudnia,USG na 22...Wiec będzie prezent albo swiąteczny albo noworoczny:-) Tez mnie dopadło jakieś wirusisko-kataru brak,ale gardło drapie okropnie.Po powrocie z pracy wskoczyłam pod kołdrę i ratuje sie Tantum Verde Forte,syropem i pastylkami Prenalen oraz herbata z cytryna,miodem i sokiem z dzikiej róży.Oby pomogło!
Szczęśliwa Mamusia, Werix, baranosia lubią tę wiadomość
-
od kwietnia zawsze gdy idę do łazienki siusiu to obawiam się czy nie zastanę tam jakiejkolwiek krwi. Myślę, że aż do rozwiązania takie każdorazowe poddenerwowanie będzie mi towarzyszyło.
Cudek, uważam, że wszystko będzie dobrze. Lekarz pewnie zapisze lekarstwo i każde leżeć. Dużo dziewczyn zapomina, że gdy dostają nakaz oszczędnego trybu życia to to znaczy, że NIE pierzemy, nie sprzątamy, nie gotujemy i nie chodzimy na zakupy. Tylko i wyłącznie leżymy i korzystamy z wc. Tak więc głowa do góry, trzymaj się zaleceń lekarza i trzymamy się razem do grudnia,do swoich terminów
-
Cudek2 na pewno wszystko bedzie dobrze. Moja kuzynka tez wyladowala z krwawieniem w szpitalu i dokladnie tak jak u Ciebie po smierci bliskiej osoby. Ciaza byla mniej wiecej na tym samym etapie i okazało sie ze nic powaznego sie nie dzieje. Wszystko przez stres. Wypuscili ja na drugi dzien.
-
nick nieaktualnyTeż dołączam, podobnie jak Maggie mam termin na 26 grudnia z BellyBestFriend (ten wyznaczony przez lekarza to 28 grudnia), więc ciągle się zastanawiam czy będzie to rzeczywiście grudzień czy styczeń. Miło Was poznać. Ostatnie 3 miesiące ciąży przede mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 16:57
Werix, Szczęśliwa Mamusia, baranosia lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny,
nie miałam czasu nawet zaglądać, ale już jestem.
Byłam u diabetologa- pani dr kazała mi wyluzować , bo cukry super- mam się mierzyć 2 razy w tygodniu a nie 6 razy dziennie. Dała mi jakieś ulotki, nowy glukometr, bardzo miła wizyta.
Z kolei w czwartek mam USG! Jestem ciekawa co tam wyjdzie- nie widziałam córci od początku sierpnia!
Powoli kompletujemy wyprawkę- kupiłam używaną kołyskę i stolik do przewijania- także używany. Mamy łóżeczko po starszej córce 140x70 i na to przewijak, ale gdzieś do 4-5 miesiąca nie będziemy go rozkładać, bo zajmuje za dużo miejsca a bardzo u nas ciasno.
Mam spore kłopoty ze snem- wstaje w nocy kilka razy na siusiu i przez to się rozbudzam i czasami nie śpię od 3 czasami od 4;/. Czy któraś ma podobnie??
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka ja ograniczyłam pici przed snem, do kolacji zamiast dużego kubka piję mały i odpukać już kilka nocy nie wstaję ani razu siku. Idę siku choćby na siłę przed snem i staram się opróżnić pęcherz co do kropelki i fakt gdy wstaję rano odczuwam silną potrzebę ale chociaż nie budzę się w nocy
emilkazozz, sylwia92 lubią tę wiadomość