Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Izieth gratulacje
dużo miłości i szczęścia
Baranosia my mamy nawilżacz, dostaliśmy kiedyś od teściów bo wg nich to takie super, hiper więc używaliśmy
Ale już 2 lekarzy nam powiedziało żeby tak ostrożnie z tymi nawilżaczami, zwłszcza przy dziecku bo w środku lubią się namnażać grzyby, pleśnie i potem nam się wydaje że się super nawilżamy a w rezultacie walimy tym całym syfem w pomieszczenie
o wiele lepiej porządnie wywietrzyć, ew. Powiesić mokry ręcznik na koloryfer
Ja czasem włączę nawilżacz ale na chwilę a wcześniej dokładnie wyszoruję zbiornik, wlewam czystą wodęIzieth lubi tę wiadomość
-
Ja też wolę grudzień. Nie spieszno mi, mimo tych wszystkich dolegliwości.
Izieth, gratuluję!
Baranosia, ja też kładłam na grzejnik mokry ręcznik.
Guerrenteshi, też mam wrażenie, że brzuch powolutku mi schodzi. Przede wszystkich czuję to po żebrach, które mniej mnie bolą. Problemów z oddychaniem nie miałam, więc tylko te żebra to taka moja wskazówka. No i sporadyczny ból okresowy. Zastanawiam się czy to nie moja wyobraźnia, ale zapytam gin na następnej wizycie. I koniecznie każę jej zbadać szyjkę. Będzie mi pobierała wymaz pod GBS więc przy okazji niech to zrobi. Ale do tego jeszcze 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 12:34
Izieth lubi tę wiadomość
-
Izieth gratulacje! Moi znajomi wzięli ślub w dniu w którym zgłosili się do urzędu ustalić datę-nawet nie mieli obrączek-pożyczyli. Dziewczyna miała zaraz termin porodu- i następnego dnia urodziła:)
Co do czekania na grudzień- znajoma urodziła teraz w 34 tygodniu- mały waży 2 kg, jest silny, 49cm- ale ona dopiero po 2 dniach mogła go zobaczyć. ( rozeszły jej się mięsnie brzucha i od razu ją zoperowali)
Ja z kolei usłyszałam od swojego lekarza, aby od 37 tygodnia ostro działać - jeśli chce urodzić naturalnie- on twierdzi, że po cesarce i z cukrzyca nikt nie da mi czekać do 42 tygodnia. W sumie poczytałam, przemyślałam i on ma rację. Z tym, że wiadomo-jak na dole nic nie będzie gotowe, to nawet jak stanę na głowie, to nic nie da.Izieth lubi tę wiadomość
-
Witajcie po tygodniu nieobecności
Izieth gratulację
U mnie remont łazienki więc tydzień wyjęty z życia a jeszcze ma potrwać kolejne dwa i najgorsze ,że wszędzie ten pył ale jakoś trzeba przeżyć.
Tak czytając o Waszych dolegliwościach stwierdzam ,że ja się nie czuję jak w ciąży ;p
Oprócz tego ,że obwód brzucha się powiększa i Młody tam sobie delikatnie fika to nic więcej u mnie się nie zmieniło. Mój mąż się śmieję ,że jak teraz dziecko jest takie spokojne to pokaże nam swój charakterek po porodzie
Izieth lubi tę wiadomość
-
Witamy się w 30 tygodniu. Byliśmy na filmie "Inferno"- kilka scen przeżywałam i wtedy Synek pływał i machał stópkami dwa razy szybciej niż zazwyczaj. Wg mnie to On nawet potrafi nieźle z kolanka przyłożyć. Czekam, aż będzie listopad i powiem: za miesiąc rodzę!
guerretenshi, Werix, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam do sprzedania żelazo do rozgryzania-ssania, Ferrum lek. Zostało mi 56 tabletek. Świetnie się spisywał i nie powodował problemów z wypróżnianiem jak inne żelaza. Jeśli któraś z Was go bierze lub chciałaby odkupić zapraszam na priv.
wianna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, uzuelniłam na pierwszej stronie fakt urodzenia przez Azor, powiedzcie mi prosze czy kttóras wie jak zrobić tu kolorową czcionkę? formuła z html font color nie działa ;( a mogłabym się "pobawić i ładnie zrobić tą Naszą pierwszą stronę
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784