Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jakby mnie nie było a któraś by urodziła - wpisujcie w pliku naszym google, jak wrócę to pouzupełniam listę
Cudek - 16 listopada - piękna data - moje urodzinyteż liczę że Mały może mi jutro zrobi prezent
cudek2, guerretenshi, baranosia, Olcia..89, Nulka lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Lady Highlander wrote:Dziewczyny, jakby mnie nie było a któraś by urodziła - wpisujcie w pliku naszym google, jak wrócę to pouzupełniam listę
Cudek - 16 listopada - piękna data - moje urodzinyteż liczę że Mały może mi jutro zrobi prezent
Wszystkiego najlepszego już dziś!
Martka- daj znać co powiedział lekarz
-
nick nieaktualnyKieeedyś (ale mniej niż rok temu) miałam plan, że jak już się zdecyduję na tatuaż to będzie wyglądał tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68ef02c301cd.jpg
oczywiście całość wpleciona w jakiś fajny, ozdobny motyw
Ale od tamtego czasu już się pomysł zdezaktualizował i zarówno ślub, jak i dzieci na osobnych tatuażach
To tak a propos 16 listopada
Lady Highlander, mogę prosić o wpisanie na pierwszą stronę? Termin OM 10 grudnia, chłopiec
Ty już faktycznie za chwilkę będziesz się rozpakowywać ^^
-
Czuje, ze brzuch mi sie napina ale to pewnie siedzi w mojej głowie teraz. Jestem jakos zaskakująco spokojna. Lekarka mówi, ze powinien byc łatwy poród skoro do tej pory nic nie czułam i, ze mała jest drobna. Pożyjemy zobaczymy
Martusia dawaj znaków wizycie. Dobrze, ze od razu możesz zapytać o te krew. -
Ja od jakiegoś czasu czuję kłucie w szyjce ale nic się z nią nie dzieje jak była od początku 2cm tak jest nadal
bynajmniej tak było jeszcze 2tyg temu jak jest teraz okaże się jutro.
Mam nadzieję, że jednak nic się tam nie dzieje, bo obiecałam dla męża, że poczekam na Niego
-
Baranosia, niczego Ci nie pożałowałam. Przykro mi, że tak myślisz.
Nie będę się już odzywać na temat spania, bo potem każda nieprzespana noc będzie powodem do obwiniania mnie. Wtf?
Ja dziś mam położną po południu, ciekawe co tam wymyśli ciekawego ze swoją miarą krawiecką?
Lady Highlander, kciuki!
A u mnie z rana przyszła paczka z John Lewis, ostatnie drobnostki. Niestety, Ewan The Sheep nie przyszedł. Wyślą za dwa dni w osobnej paczce.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Kurde, ja nie chcę... jeszcze nogłabym ze 3 tygodnie pochodzić w ciąży, ale modlę się o przynajmniej tydzień. W końcu 1.11 miałam rozwarcie 2 cm, tydzień później u gina też 2 cm, to jest szansa, że jakoś ta szyjka trzyma. Za tydzień kolejna wizyta u lekarza, ciekawe co powie.
Martusia, daj znać co z tą krwią. Może też nadżerka? Ja mam jeszcze 2 dni globulek na nią i zobaczymy, czy się uspokoiła całkowiciechiara lubi tę wiadomość
-
Werix, a to rozwarcie widać w lusterku gołym okiem?
Bo ja wczoraj się odważyłam zajrzeć "tam" i już to nie wygląda tak jak kiedyś. Otwarta jestem, widać od razu. Tak właśnie na 1-2 cm. Ale nie wiem czy to normalne czy to od puchnięcia? Bo całe podwozie mam spuchnięte, dużo większe niż kiedyś, ot taka buła się zrobiła.Iva79, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Trochę mnie nie było i tyle wieści.
AniaKami,gratuluję serduszka.
Perl śliczne maleństwo,kiedy wracacie do domu?
Cudek,wow to już jutro,Na pewno będzie wszystko dobrze,trzymam kciuki za Was.
No dziewczyny,coś czuje,że jak już jedna urodzi to pewnie się wszystkie posypiemy pokoleji
U mnie tydzien temu wyszła Wielka przezroczysta ciagnaca kulka i nie wiem czy to zwykly zlepek czy moze czop,chyba jeszcze za wcześnie.A tak brzuch już trochę opadł,czuje jak mała wciska się coraz bardziej w dół, ból krzyża już od paru dni jest normą,czuje powoli i ja końcówkę ciąży, ale do dzisiaj spokojnie śpię do 11-ejSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNita, jeśli masz w domu wziernik, wsadziłaś go sobie, rozwarłaś i uwidoczniłaś szyjkę, to owszem, widać
Co do kokonu się nie wypowiem. Mam jakąś taką małą matę z podwyższonym bokiem dostać od koleżanki. Trochę podobne do tych kokonów,tylko niższe te boki.
Jak dziecko jest malutkie, to i tak leży tam, gdzie zostanie odłożone. Eryk normalnie leżał na łóżku czy w łóżeczku i tyleŁadne te rzeczy, ale ogólnej podniety wśród ciężarówek nie rozumiem.
Ciuchy poukładane w szufladach. Te takie gorsze używki pewnie wezmę do szpitala
Właśnie siedzę z uroczą pieluchą tetrową w dekolcie ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 11:05
Nita, Dobrawa, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hahaha Dagn, no nie, aż tak źle nie jest
ale to wejście, wiesz to co widzimy gołym okiem, jest takie otwarte, a wcześniej nie było i zastanawiam się czy to jakieś powolne przyszykowanie do porodu
Kurde, wam już czopy odpadają, co tu się dzieje? Jak wcześniej bałam się, że urodzę przedwcześnie, tak teraz myślę, że pewnie przenoszę -
nick nieaktualnyWiadomo, że teraz będzie wzajemne samonakręcanie się na oznaki porodu
wiesz, jak porównywanie objawów i wartości bety te 8 miesięcy temu.
Powodzenia u położnejniech jej się teraz ręka nie omsknie, bo znów się będziesz stresować. A my razem z Tobą.
Nie chce mieć na sumieniu gniewu tylu ciężarnychpolkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w swoim 39 tygodniu.
Wczoraj u lekarza, szyjka skrócona ale brak rozwarcia więc może jednak przetrzymamy do Grudnia (czyli terminu z OM). Mimo wszystko jestem przerażona faktem, że zostały tylko dwa tygodnie do terminu z USG. Kiedy to minęło ;oDagn_, Szczęśliwa Mamusia, Werix, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Isia86 wrote:Nita, Baranosia raczej żartowała
przynajmniej ja tak to odebrałam
)
w internecie czasem ciężko jest odczytać emocje, myślałam, że baranosia zła na mnie, bo wykrzyknik wstawiła. Luzikkkkk
Szczęśliwa Mamusia, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Nita, nie mam pojęcia, jak miałabym tam zajrzeć! Szyjkę mam dosyć wysoko, bo nawet palcem ledwo tam dosięgam, a pochwy sobie sama nie rozewrę tak, żeby coś tam dostrzec. Zostawiam tę sprawę ginowi
Chiara, mam kilka pomysłów. Dla mamy na pewno karnet na masaże klasyczne. Dla braci może jakieś gadżety do ćwiczeń, bo chodzą na siłkę: np. drążek do podciągania albo do robienia pompek, ewentualnie manometr do mierzenia ciśnienia w kołach samochodu. Dla narzeczonego nie wien, chyba coś do naszego domu, jakąś lampę, zestaw pościeli ewentualnie odkurzaczon często kupuje mi jakieś urządzenia kuchenne, no to ja mu zafunduję elementy wystroju nowego domu
-
Ja rodzicom kupuję jakiś wyjazd lub SPA, dla teściów po masażu całego ciała, brat dostanie Jawbone, siostra sama coś tam ma wybrać, mąż też (ani ja ani on nie lubimy niespodzianek), dla babć mam jakieś kosmetyki czy inne duperele do kuchni, dziadek jeden został to dostanie pewnie jakieś narzędzie do ogrodu. I to by było na tyle
Może komuś pomogłam.
Werix lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn