Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nita wrote:Baranosia, niczego Ci nie pożałowałam. Przykro mi, że tak myślisz.
Nie będę się już odzywać na temat spania, bo potem każda nieprzespana noc będzie powodem do obwiniania mnie. Wtf?po prostu wczoraj się chwaliłam jak to ja dobrze śpię, a tu masz babo placek
Nita lubi tę wiadomość
-
Cudek, czemu odwolane??
U nas jakies bakterie w moczu wiec musze mocna dawke proszku na to wziac. Ktg wzorowe. Jak nie moglam sie doczekac porodu tak zaczynam sie stresowac. Przegladam czy wszystko jest gotowe, czy wszedzie jest porzadek i rzeczy na "w razie w". -
nick nieaktualnyJak odwołane
?
Co do Świąt, to mąż orzekł, że drugi syn mu wystarczy. Do tego dokupię mu jakąś czekoladę, bo panuje u nas zasada, że każdy powinien mieć swoją własną, którą będzie mógł bezkarnie w całości wpie***
Mamie wymyśliłam gadżet kuchenny - nożyce do cięcia ziół
Ojcu pewnie też czekoladki, bo nigdy nie ma na niego pomysłu.
Dla Eryka są od dawna przygotowane klocki.
Więcej członków rodziny ni ma na miejscu ani w bliskiej okolicyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 11:59
-
Żółwim tempem dotarłam do domu. Zbadał mnie usg, a ze względu na krwawienie później jeszcze na samolocie badał. Szyjka się skróciła, ma 1 cm. Rozwarcie na 1 palec. Czop juz odszedł. Krwawie mocno z nadżerki. Powiedział doktor że mam iść do domu i spakować torbę. Liczyć skurcze i patrzeć czy wody nie odchodzą. Jeśli będzie się cokolwiek działo albo krwawienie się nasili to jechać do szpitala, bo organizm juz się szykuje do porodu. Pytałam ile czasu mi zostało to mówi ze nawet dzisiaj może się zacząć jeśli rozwarcie będzie postępować. Ale równie dobrze mogę z tym chodzić jeszcze tydzień czy dwa. Tak czy inaczej torba ma być spakowana i w razie czego jechać od razu na IP.
Cudek, a co się stało??? Odwołali, BO?????
-
nick nieaktualny
-
Dagn_ wrote:Co do Świąt, to mąż orzekł, że drugi syn mu wystarczy. Do tego dokupię mu jakąś czekoladę, bo panuje u nas zasada, że każdy powinien mieć swoją własną, którą będzie mógł bezkarnie w całości wpie***
Oj, podoba mi się ta zasada! W ogóle chodzi za mną ciemna czekolada, najlepiej pod postacią brownie...
Ja prezentów na święta jeszcze nie ogarnęlam, mojemu kupię albo bidon na siłkę albo koszulkę, którą chciał. Mamie damy ramkę ze zdjęciani z sesji ciążowej plus zdjęcie wnuczka - jak juz bedzie. Dla reszty nic jeszcze nie ogarnelam.
Kurczę, dziewczyny, akcja się tu nakręca jak w dobrym filmie sensacyjnym. Martusia, ostatnie pakowanko i oszczędzaj się! -
nick nieaktualny
-
Dzięki za podpowiedzi ja już poważnie myślę o tych prezentach w sumie to mam pomysł dla mamy fotoobraz taty, teściom zestaw ekologicznej żywności(m.in.olej kokosowy), mąż dostanie córeczke powiedział, że więcej mi nic nie trzeba
rodzeństwu i ich dzieciom póki co pomysłów brak. Za to prezenty na Mikołaja dla dzieciaków zamówione
ufff
Dwa dni zajęło mi wybieranie lampy do pokoju córeczkioto mój wybór https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddc1d75bb611.jpg
Jeśli chodzi o rodzenie to ja będę rodzić w Bytomiu jednak dużo dobrego słyszałam o Zabrzu, podobno nie umywa się prywatnym szpitalom.