Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagn uważam, że jeśli tylko usłyszysz jakiś niepokojący komentarz od razu powinnaś ripostować!!! Nie położonym decydować jak będziesz rodzić i to komentować. Możesz to dziecko uchem urodzić jeśli byś dala radę, a one palec mogą sobie wsadzić do....
Martusiazabka, Dagn_, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Znowu padłam i zasnęłam przed tv wrr... Jak nie będę przez to w nocy spać to jutro robię sobie szlaban na tv wieczorem
Nita co za wredne babsko
Mi też obwód brzucha trochę się zmniejszyłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:49
-
baranosia wrote:Ktoś mi nagadał, że na końcówce ciąży się nie tyje... ja to chyba jestem wyjątkowa pod tym względem
ostatnie dwa miesiace najbardziej tylam
Polkosia,mało bardzo przytyłas
ja ,taka gruba jak teraz jestem to jeszcze nie bylam w moim zyciu ;P
Wszyscy w domu -
Ja po wizycie, Mały waży 2400g i doktor stwierdziła ,że jest pyzaty
Tak się zestresowałam pierwszym KTG ,że mi wywaliło CTK 150/99 a wyszło w porządku.
Skoro mowa o koncercie życzeń to ja najchętniej poczekam z porodem do nowego roku.
Okciakowa, Chiara wysyłam Wam zaproszenie.polkosia, Okciakowa, chiara lubią tę wiadomość
-
Jak koncert zyczen to dzis w nocy
? Choc mi 17 pasuje bo moj ukochany kuzyn Piotrek ma tego dnia urodziny. Byloby zabawnie :p
Zeby Was nadrobic musialam D sie pozbyc z pokoju. Wieczorne skurcze sie zaczynaja. Oby sie ladnie rozkrecily. PlisssssSzczęśliwa Mamusia, Isia86, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Dziewczyny a jak to jest z witaminami podczas karmienia? Będziecie jakieś brać? A może wystarczą te co bierzemy teraz?
Baranosia, jak masz dobrą morfologię, to witamin nie musisz, ale DHA są bardzo, bardzo ważneJa biorę witaminy co 2 dzień.
Dobrawa, chciałam się zamknąć w 100 kg, ale bez szansJuż 99.
Dobrawa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się znad miski z ciepłym mlekiem i płatkami
Jak zwykle, między 2-3 rano muszę wstać coś zjeść, bo inaczej mam atak gniewu w brzuchu i bardzo silne kopniaki. Moje dziecko już wie jak mną manipulować. Owinął mnie sobie wokół małego palca i już
Jak tylko wstaję przyszykować jedzenie, to siedzi cicho i czeka na porcyjkę.
Dziś będzie rozpusta, bo dodatkowo uszykowałam sobie słodkie winogrona oraz Monte. A niech ma, szkrab małyOlcia..89, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Jezu. Noc okropnia. Pobudki i bezsennosc. Milion mysli, wizyt w wc i nadziei na skurcze czy odejscie wod. A tu nic. Normalnie z zazdrosci o rozpakowane jeszcze przenosze... a ja chce juz go tulic!
Z informacji najswiezszych Koska88 urodzila nad ranem coreczke. Info od meza ze czuja sie dobrze i staraja dogadacDotty84, Werix, Nulka, Dagn_, RedLady, Krakuska, Izieth, Angela B-D, Martusiazabka, Olcia..89, polkosia lubią tę wiadomość
-
U mnie waga stoi juz długo, a po ostatnim rota jeszcze schudłam kilogram
Trochę się martwię czy mała dobrze rośnie...Na razie nam +8,5kg, wiec nie jest źle, ale ten stan utrzymuje się juz długo (najwiecej przytulam na początku)
Śniło mi sie dzisiaj, ze byłam w szpitalu i nagle poczułam, ze główka napiera (akurat nie było żadnej poloznej) i jak zajrzałam miedzy nogi to była już główka. Szybko złapałam małą pod paszkami, żeby nie wypadła, wyciągnęłam i przystawiłam do piersi.
Wszystkim nam życzę takich ekspresowych porodów!Izieth, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Cooo koska? Wczoraj pisała o alexiss że wychodzi ze szpitala.A teraz sama urodziła
)
Chyba trzeba przenieść się na grupę fb tam jakoś się dziewczyny jedna po drugiej rozpakowuja hihi)
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Pisała bo skurczy dostała późno wieczorem
Poszło ekspresem
Ja za to wczoraj z okazji 38tc spakowalam w końcu torbeaż mi się mama pytała czy rodze
Angela B-D lubi tę wiadomość