Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny te lęki to chyba normalne,ja na pocieszenie Wam powiem,że jak córcia ma spokojniejszy dzień i prawie nie kopie to zapominam, że w ogole mam dziecko w brzuchu
pomimo że został miesiąc do końca do mnie to nie zawsze wszystko dociera 
Kokardka mam to samo, też gębą zamknieta przez cały dzień i nie ma się do kogo odezwać,ta bezczynność mnie już dawno wykonczyla,ale już bliżej niż dalej i już niedługo nie będę wiedziała w co ręce włożyć
A z efektów nudy wrzucam fotkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/814930b22161.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 12:51
Krakuska, Martusiazabka, Werix, Izieth, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Apropo seriali, oglądacie jakieś? Ja teraz przerabiam House of Cards, Detektywa, Westworld i dla odreagowania (nie wiem czego, tak tylko wszystkim powtarzam
) Na Wspólnej 
Naprawdę pomaga oderwać myśli od nieuchronnego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 12:56
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
Oj tak tak ja nie lubię bezczynności, nienawidzę wręcz, ale co gorsza nie lubię też sprzątać
także stagnacja w ogarniającym mnie bajzlu oto i ja, właśnie umyłam naczynia i padam na pysk. Jak dobrze, że w domu będzie zmywarka
My też nie zdążymy się do porodu przeprowadzić no ale trudno, a co do warunków Werix ja takie u teściów miałam, grzyb, zimno pokój w piwnicy, masakra, dobrze, że się 3 lata temu zaraz po ślubie do mieszkania w bloku wyprowadziliśmy. Tu chociaż mam pewność ciepła , zawsze ciepłej wody i jako tako ciszy i spokoju. Najcudowniejsze jest to, że mogę sobie nago latać po całym mieszkaniu
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...

-
https://naforum.zapodaj.net/4ddc81aa086f.jpg.html
to moj brzuszek. Dzisiaj ide znowu na ktg bo dzidzius sie nalo rusza i wychodzi tak jakby oscylacja zawezona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ddc81aa086f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:10
Izieth, Madziula87, Iva79 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:O fuck przecież wczoraj rano dopiero pisała o rozwarciu na palec i że nic nie czuła a tu już urodziła? Ale ekspres normalnie jej zazdroszczę!
Nulka nie ma żartów prasuję dziś i ja resztę i zaczynam pakowanie! A jeśli chodzi o kosmetyki, suszarkę i takie inne pierdoły których używam na co dzień to pakujecie je w ostatniej chwili czy macie jakieś zapasowe spakowane?
Suszarkę? Serio?
Ja nie miałam, nigdy bym na to nie wpadła. Żadna z dziewczyn, które ze mną były, też nie suszyła suszarką.
Isia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
baranosia wrote:Ogólnie to mam dziś schizę że mały mi się przekręcił. Mam nadzieję że na tym etapie i przy jego wymiarach to niemożliwe
Myślę, że teraz to byłoby nieprzyjemne uczucie. Tyśka 2x fiknęła po 34 tc i wiedziałam dokładnie kiedy.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kośka, gratulacje i czekamy na info i zdjęcia

Ja torbę miałam spakowaną, ale zaliczyła wypadek i musiałam zamówić nową, która będzie dopiero w piątek
A ubranek to połowy jeszcze nawet nie uprałam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Za każdym razem jak idę do szpitala biorę suszarkę jakoś nie wyobrażam sobie latać z mokrą głowąpolkosia wrote:Suszarkę? Serio?
Ja nie miałam, nigdy bym na to nie wpadła. Żadna z dziewczyn, które ze mną były, też nie suszyła suszarką.
Dotty84 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKrakuska, ja oglądam, co się da
Jak Eryk się urodził, to potrafił być bardzo nieodkładalny i wtedy zaczęłam tak na potęgę oglądać różne seriale. Kryminały, obyczajówki, historyczne... no praktycznie wszystko poza sci-fi 
Z Westworld ciii
To jeden z tych nielicznych, co oglądamy razem z M, czekamy, aż wyjdzie cały sezon i potem w kilka wieczorów obejrzymy 
Właśnie szukam czegoś na te dwa tygodnie na wieczory dla siebie
Aż żałuję, że tyle fajnych produkcji mam już obejrzanych.
W ciąży z Erykiem, na samej końcówce, oglądałam od początku "Grey's anatomy", to może znów sobie zrobię powtórkę czegoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:45
Krakuska lubi tę wiadomość
-
Krakuska wrote:Apropo seriali, oglądacie jakieś? Ja teraz przerabiam House of Cards, Detektywa, Westworld i dla odreagowania (nie wiem czego, tak tylko wszystkim powtarzam
) Na Wspólnej 
Naprawdę pomaga oderwać myśli od nieuchronnego porodu
Uważaj, my oglądaliśmy własnie odcinek za odcinkiem "House of Cards" wieczorem 11 listopada 2014, gdy zaczęły się skurcze
I już nie przeszły aż do 22:25 12 listopada, kiedy to na świat przyszła Hania
Oglądałaś "Homeland"? Najlepszy serial na świecie!
Dagn_, Krakuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też oglądamy Westworld - całkiem spoko serial. Poza tym Belfra z Maćkiem Stuhrem, no i na TVN oglądam Azja Express i Ślub od Pierwszego Wejrzenia - niezłe jaja

Osobom lubiącym sci-fi polecam też miniserial z tego roku Stranger Things - MEGA! Na filmwebie ma ocenę 8,4/10 (rzadko się zdarzają wyższe oceny). Jak się skończył to nie mogliśmy sobie znaleźć miejsca
-
nick nieaktualnyTen Underwood to ma potencjał...
porody wywoływać.
Na mnie 15 lutego 2012 tak zadziałał "Rome".
Zgadzam się co do "Homeland"
Jak ktoś lubi polityczne klimaty, to polecam duński "Borgen", u nas chyba jako "Rząd" leciało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 14:06
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Chiara, my też imienia jeszcze nie mamy wybranego. Jest dosłownie kilka opcji, może ze trzy lub cztery, ale nic konkretnego, a i te opcje nie są jakieś wow. Staraliśmy się o dziecko 3 lata. Martusia 6 lat starań, także to nie tak, że my z wpadki i imienia nie mamy. Czasem robi się taki kalafior w ciąży, że nie idzie się skupić, a my z mężem jesteśmy wyjątkowo niezgodni co do imienia dla chłopaka. Dla dziewczynki było wybrane już długo przed. Ale jest chłopak, więc trzeba kombinować. Mojemu mężowi dosłownie każde imię, które propnuję się z czymś kojarzy, a z kolei jego propozycje zupełnie mi się nie podobają.
I tak to jest
Evelina, ja kupowałam muślinowe z Babies R Us ale takie sobie są. Dość cienkie, liche. Czuję, że się zaczną rwać po kilku praniach.
Fajne są z Ikei. Duże i materiał grubszy, bardziej miękki. Ale w paczce są tylko dwie, także trochę trzeba kupić.
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Suszarkę? Serio?
Powinnaś zobaczyć mnie jak wyglądam jak nie ułożę włosów na szczotce + suszarka
Bez suszarki się nie ruszam!
Ja tym razem też zamierzam do porodu się umalowąć (oczywiście delikatnie, podkład, rzęsy (kreski i brwi mam permanentne) - bo jak czuję się dobrze ze sobą to dodaje mi więcej sił. Nie umiałabym inaczej...Dlatego też nie założę starego T-shirtu, tylko koszulkę - bo wiem, że nie czułabym się dobrze (nawet jeśli to zakończy jej żywot).
Tak samo po porodzie - włosy, lekki make-up to podstawa (nawet po ciężkiej nocy) inaczej nie zaczynam dnia
W domu zresztą to samo, nawet jak jestem sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 14:10
-
nick nieaktualny
-
Nita fakt ikea! Wybiore sie moze jakos w przyszłym tygodniu
I tak planowo mialam jechac po krzesła 
Z imieniem u nas podobnie, Gabriela przeforsowałam ja, w sumie dzieciom też się podoba natomiast mąż po prostu przystał kilka dni temu na to imię bo już mu się osłuchało, ale zachwycoany nie był. Dla córek sam wybierał a jak okazało się, że tym razem chłopiec to był mega zonk
Miałam dziś leżeć żeby nie prowokować skurczy, mąż specjalnie nawet dziewczynom ciuchy naszykował do szkoły, żebym nie musiała z rana latać. A ja od rana z nudy już dwa prania śmignęłam, naszykowałam drugie danie i gotuje zupe. W miedzyczasie poskładałam leża, chuśtawkę i kosz po praniu. Takie to dziś mi leżenie wychodzi
Z seriali kocham miłością wielką kości od lat oglądam już wielu każdy nowy sezon. I lubie wracac do Housa odpowiada mi bardzo ta forma dowcipu, i ogólnie mocno się wpisuje w mój charakter
dość ciężki, nie powiem
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
Fajne brzuszki macie a Ty Dotty masz ładny outfit
skąd ta tunika/sukienka? W ogóle bardzo przypominasz mi na tej fotce żonę Adama Małysza 
Evelina, a Ty urodziłaś swoje dzieci w UK? Możesz podzielić się wrażeniami z porodówki? To moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jak z opieką po porodzie. Jak długo byłaś w szpitalu po porodzie? Mi mówiono, że mogą mnie wypisać nawet 6 godzin po porodzie, jeśli wszystko będzie ok i trochę mnie to przeraża. Wolałabym trochę dłużej posiedzieć, upewnić się, że z maluchem wszystko ok, a nie po 6 godzinach już jechać do domu...