Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem przeciętna, całkiem całkiem. Czasem tyje, potem chudne, różnie od dnia ślubu bywało. raz 96kg a innym razem 68kg. W kazdym razie zawsze czuje sie ze soba dobrze. I maz mnie akceptuje a to dla mnie najwazniejsze
Nawet w dresie
w avatarze zreszta jestem ja w 7mc.Dagn_, Iva79, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hahaha,usmialam sie
Wlasnie ubralas w slowa moje przemyslenia i obserwacje na temat mentalnosci polskiej kobiety
Ale polki to i tak w miare wyluzowane,
Spojz na rosjanki czy generalnie babki z bloku wschodniego
Te to dopiero daja czadu
Ale ,powtarzajac za moim partneremrosjanki sa atrakcyjne
Np u nas wiekszosc babek sie nie maluje,chodzi w zwyklych ciuchach
No i dla faceta tutaj taka rosjanka jest czym godnym zawieszenia wzroku
To tak odnosnie roznic w percepcji mezczyzn i kobietWszyscy w domu -
Moja siostra zawsze zrobiona, nawet na targ leci ze zrobionym okiem, wyznaje zasade: wygladaj dobrze bo nigdy nie wiesz kiedy spotkasz wroga
I to jest sedno moim zdaniem, bo cała ta otoczka to jest dla ludzi, bo dla siebie samej ja tego wszystkiego nie potrzebuje. W szpitalu to tez dla ludzi zeby nie widzieli ze gorzej sie wyglada niby tak?
-
Najważniejsze, że czujesz się dobrze ze sobą. Nikt też nie oczekuje Bóg wie jakiej figury po czterech ciążach. Ciało się zmienia. Jak ktoś ma predyspozycje do bycia chudą, to będzie. A jak nie, to nie, trudno. Ważne aby się ruszać, trochę poćwiczyć, ale i tak nie musi to zaowocować figurą jak u modelki, by być piękną!
Nie wiem czy ktoś oglądał taki program jak Gok Wan przyleciał do Polski i postanowił rozebrać polskie kobiety (taki program był w uk How to look good naked). To były kobiety z nadwagą, zahukane, smutne, bo pewnie każdy im wmawiał, że są do niczego, grube, brzydkie, nie zrobione. Gok Wan ma podejście typowo angielskie. Stanął, powiedział im: Ty jesteś piękna! Zobacz jakie masz seksowne bioderka. Podkreślimy je takimi spodniami. A jakie masz piękne usta. I te Polki naprawdę zaczęły po raz pierwszy w siebie wierzyć, bo nikt ich nie oczerniał, a zaczął kompletować. Lubię gościa ogólnie, jest taki prawdziwy. Dla niego każda kobieta jest pięknaDagn_, polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Goka
bardzo.
Nita spoko jak na 5 ciąże (jedna obumarła), to chyba nie jest ze mną tak źle
Najgorzej wbrew wszystkiemu było po 2ciąży i po 4 tej która straciłam. Wtedy tyłam na potęgę.
Obecnie też mam dużo za dużo, ale spoko wszystko jest do ogarnięcia
Dla mnie ważne, że dla małżonka nawet w dresie czy z plamą z mleka na cyckach jestem seksowna.Takie rzeczy się liczą.
My tu o matkach polkach a jak jest z facetami? Też dbaja tak zawzięcie jak się tego oczeuke od nas?Dagn_, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dziś macie tematy
idealne na moje siedzenie w tunice i bieliźnie, bo za gorąco, żeby w ogóle jakiekolwiek spodnie zakładać.
Już gdzieś pisałam, że do piękności mi daleko (Guerretenshi ma mnie na fejsie, robi za świadka). Bulinką-okrąglinką jestem nie tylko w ciąży, co prawda głównie od leków, ale to sprawa drugorzędna dla przeciętnego obserwatora
Póki mężowi się podobam, a wiem, że podobam, to mam w sumie głęboko w nosie, co jedna czy druga kobieta na spacerze/placu zabaw o mnie sądzijeśli ktoś chce uważać, że jestem typową kurą domową, co do pracy nie chodzi, tylko z dzieckiem w domu, więc nie dziwne, że niemodnie ubrana i bez makijażu, to i tak tego nie zmienię
A swój wygodny styl życia kocham bardziej niż ludzi, których on razi
Jedni się czują dobrze tak o, saute, inni lubią mieć makijaż, szykowne ubranko. Gdzieś ustaliłyśmy, że co jednemu miód, drugiemu trucizna
Nie ma co się żołądkować.
Na marginesie - trzymajcie kciuki, żeby w drugim Tesco były lody Mars ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 17:42
Isia86, polkosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByły
zjadłam
Fuksja, my mamy tym razem maxi cosi po córce znajomych, ale poprzednio mieliśmy z baby design, taki 9-36 też mamy z baby design i jesteśmy zadowoleni
Tylko fakt, że korzystamy tylko do auta. Do wpinania na stelaż wózka nigdy nie korzystaliśmy -
A tu w kółko o jednym i tym samym
Dziewczyny, chodźmy se w czym chcemy, jak chcemy byle szczęśliwe i zadowolone
Bo nie ma nic piękniejszego niż kobieta pewna siebie i zadowolona w swoim ciele. A wtedy i nasi partnerzy i dzieci będą szczęśliwi. Po prostu w tym macierzyństwie nie zapomnijmy o sobie
I niech sobie każda z nas żyje we własnym guście estetycznym z własnymi potrzebami, tak jak chce. Bo każda z nas jest na swój sposób piękna
Jestem z siebie dumna, spakowałam torbęDagn_, Isia86, Dotty84, Iva79, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
My mamy Maxi Cosi jako pierwszy i drugi. Hanię przy okazji przesadziliśmy juz w Axkid - wybieramy rylko takie, którymi można jechać tyłem do kierunku jazdy- bo to jedyny bezpieczny sppsob i planujemy tak jeździć do 4 rż
milky_way lubi tę wiadomość
-
Juhuhu! Wyćwiczyłam dzis z Anniballem 27.5 cm (wg producenta cel to 28-30cm, dla przykładu Hani główka to były 32cm) !! Bez specjalnego dyskomfortu
uwielbiam to urządzenie hihi, oby przełożyło sie choc troche na poród!
milky_way lubi tę wiadomość
-
My kupilismy besafe z podstawa montowana w aucie , ktora mozna pozniej uzywalac z wiekszym siedzonkiem. Ma wiecej miejsca na nogi niz Maxi cosi.
http://m.babymarkt.de/besafe-basisstation-izi-modular-i-size-base-a148942.html?a=b&pup_e=1&pup_id=A148942&adword=Google/PLA_Kindersitze&RefID=SEM_DE0000_PLA&gclid=COaWtt3zt9ACFU0aGwodT24JvQ
Mozna tez go przy pomocy adaptorow do wozka montowac.