Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My też po domu w dresach czy legginsach (ja i Klementynka) śmigamy
Lubię jeansy, ale nie mam pełnej swobody w nich, chociażby w takich sytuacjach jak zabawa z dzieckiem na podłodze. A mąż kiedyś się ze mnie śmiał, że się przebieram w domu, a teraz ledwo próg przekroczy, a ubrania wyjściowe już odwieszone i dres na tyłku ;P
Izieth lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dotty, no tak, moja koleżanka kilka razy w tygodniu zalicza zajęcia z innymi dziećmi i jej synek ma gila w zasadzie permanentnie
My nie wychodzimy do takich miejsc, a jak chcę, żeby Tysia spotkała się z jakimś rówieśnikiem, to umawiam się z jakąś koleżanką u mnie czy u niej. Ja sama ogólnie nie przepadam za grupowymi spotkaniami.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobrawa tak - wycielam je z filcu i zszywalam je ręcznie i do środka wate dawałam:)
No to pewnie też będzie pięknie:)braciszek nie protestuje, że będzie miał lokatora w swoim pokoiku
?
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
To taki mały, przenośny elektrostymulator, który łagodzi bóle porodowe. Jest zupełnie bezpieczny dla mamy i dziecka. Bardzo popularny u nas, ale sama nie wiem czy warto. Czytałam, że można też użyć przy bólu rwy kulszowej a więc i po porodzie mógłby się przydać.
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/tens-sposob-na-bole-porodowe_37262.html -
Ja dolacze sie dzis do tych pan ktore zle spaly, obudzilam sie o 3 i do 6 nie spalam. Naczytalam sie wieczorem o zlym wplywu spaniu na plecach i siadlo to na mnie , na boku tez juz nie wiem jak spac, ciagle obawa, ze gdzies przytrzasne pepowine eh , jakis koszmar. Juz nawet wymyslilam , ze po 37 tc prosze o cc
na szczescie w dzien , jakos odeszly mi te zle mysli.
Pogoda nie zacheca na spacery , a wiec zabralam sie za pieczenie buleczek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4db2810623a1.jpg
Jesli chodzi o pokoik malucha , to prawie wszystko gotowe , tylko nie ubieram przescieradla , bo kot bedzie na nim lezal. Jak wroce z maluchem ze szpitala to wtedy dokoncze I bede zamykala dzwi przed kotem.
Dobrawa, Olcia..89, Izieth lubią tę wiadomość
-
Śliczne te wasze pokoje
ja pochwałę się pokojem Agatki jak zostanie ukończony, bo póki co puste ściany, mało przytulnie.
A od wczoraj wylatują że mnie jakieś stare śmieci wydaje mi się, że pozostałość po krwiaku, którego mialam po sierpniowych krwawieniach. Wiem, że Mała coraz cięższa i teraz ma więcej siły, ale jakoś stresuje mnie ta sytuacjaDobrawa, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Iva, mam dokładnie ten sam problem z kotem! Wr... W tej chwili łóżeczko stoi nieużywane, a i tak zmieniam prześcieradło co kilka dni, bo włazi mi tam sierściuch i śpi. Już zaczęliśmy mieć nawyk zamykania pokoju, ale jeszcze nieraz z rozpędu zostawię otwarte, a on już tam jest. Pościeli i tak na razie nie powlekam, bo jeszcze 10x mi się zakurzy to wszystko.
Iva79 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Heheh, widze, ze sie obruszylyscie niektore o dresowe sprawy
Spoko, luzujcie majty, mowie o wyciągniętym starym dresie, moze byc jeszcze uswiniony, tak, zeby bardziej zobrazowac sprawe
Jestem rowniez ZA fajnym miekkim ladnym dresem
Nie jestem ZA zaniedbaniem mamuśki na macierzynskim, a widze tego dosc sporo.
Bo, ale kazdy robi jak uwaza, ja tam uwazam, ze to sie zemsci))
Dobrawa, MoBo lubią tę wiadomość
-
rogaliki z serem, buleczki z jablkiem i bez niczego , ale tez dobre , zaleta nie ma duzo cukru w tych buleczkach
Przepisy wzielam z ponizszych stron i pokombinowalam:
http://www.ciasta.net/bulki-drozdzowe-z-jablkami.php
http://kotlet.tv/drozdzowe-rogaliki-z-serem/
Dobrawa, Olcia..89, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
-
Milky, a Ty nie masz gorszych dni?
Że zarzucisz jakieś szmaty albo się nie umyjesz?
Nieraz sił naprawdę brakuje. Ja chyba ze 3 dni temu padłam nieumyta i w pełnym ubraniu spać razem z Tyśką... Tak mnie wzięło zmęczenie. Obudziłam się w środku nocy i dopiero poszłam ogarnąć...
Myślę, że jak ten rok czy dwa kobieta ma mniej czasu na dbanie o siebie, bo poświęca się dziecku albo i dwójce, a mąż zacznie mieć z tym problem, to raczej nie jest to dobry mążNa przestrzeni tylu lat bywają jeszcze gorsze i cięższe dni niż ten, kiedy mamy na sobie dziurawy dres czy nieumyte włosy.
Iva79, Izieth, guerretenshi lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
milky_way wrote:Heheh, widze, ze sie obruszylyscie niektore o dresowe sprawy
Spoko, luzujcie majty, mowie o wyciągniętym starym dresie, moze byc jeszcze uswiniony, tak, zeby bardziej zobrazowac sprawe
Jestem rowniez ZA fajnym miekkim ladnym dresem
Nie jestem ZA zaniedbaniem mamuśki na macierzynskim, a widze tego dosc sporo.
Bo, ale kazdy robi jak uwaza, ja tam uwazam, ze to sie zemsci))
Hihi, ja też dres i T-shirt w domu, ale pewnie i tak przylgnie so mnie juz na stałe łatka tej, co w smokey eyes, wyjściowym outfit-cie i szpilkach po domu chodzi i porodówkę traktuje jak wybiegmilky_way, MoBo lubią tę wiadomość