Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobic caly dzien to wyzwanie ale dalam rade
To z pichceniem to niezla akcja. Moglabym cale dnie siedziec w kuchnii. Bardzo bym chciala zeby na starosc dzieciom dom rodzinny w jednym z punktow kojarzyl sie z zapachem wypiekow i wspolnych obiadow. Daleko w przyszlosc wybiegam :p
Kryzys zazegnany. Moj chlop to jednak jest zloty. Doprowadza mnie do szalu ale kiedy trzeba to jest jak cieply kocyk i kubek kakao.
Ale i tak chce juz rodzic...Isia86, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Guerrentenshi,mam tę samą strategię: byle nie był skorpionem
sama jestem lwem, a narzeczony wodnikiem, więc ze strzelcem na pewno lepiej się dogadamy
Takźe możemy rodzić od dziś od 22:22Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 07:53
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Spałam całą noc, ale niezbyt długo, bo do późna kręciłam się po domu i szukałam jedzenia. Siedzę tylko z nosem w lodówce, masakra
Zaraz idę jeszcze trochę się zdrzemnąć. Kurde, bez ogrzewania ten dom jest bardzo zimny, ale jak tylko włączę na chwilę, to zaraz mnie głowa boli. Nie cierpię zimy i ogrzewania centralnego -
baranosia wrote:A ja bym tylko spała i spała. Ale niestety bezlitosny budzik zadzwonił i trzeba się podnieść ogarnąć i ruszyć na miasto ogarnąć sprawy
)) ja już zapomniałam jak to jest budzić się przez budzik
teraz budzik tylko nastawiam żeby przypominał mi o tym żeby sprawdzić cukier godzinę po jedzeniu
Werix, polkosia lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualnyHejoo
Z kolei ja dziś bezsenna od 4.30 do 6ale nie wstawałam ani nic i jakoś tak się do chłopaków przytuliłam i udało nam się do 8.40 spać ^^
Chyba mi się zaczyna podświadomy stres przed przyszłym tygodniem.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 09:02
-
Lodowka
mam ochote na jajka gotowane i platki
i wez tu czlowieku wybierz. Werix, ja jestem rakiem to powinnam z natury dogadywac sie ze skorpionem, ale jakos nigdy sie nie udawalo. Ale to chyba dlatego ze braklo mi niecalego dnia do lwa :p a D to wodnik wiec z synem bedzie sie dobrze bawil :p
Werix, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Sprawdź czy przypadkiem godzinowo nie urodziłaś się już po wejściu słońca w lwa :p może jesteś już lwem ;p
U mnie pogoda słoneczna. Rano tylko była mgła. Ja dzisiaj w planach obijanie sięksiążka, joga, obiad. Noc jak zwykle z budzeniem się na każdą zmianę pozycji. Może przejrzę jeszcze torbę ze szpitala, bo po ostatniej wizycie na IP zrobił się w niej chaos.
-
A ja mam syndrom wicia gniazda mimo, że leżę dom chcę przygotować na przyjście Małej. Dzisiaj kupiłam meble do przedpokoju. Ciągle czegoś szukam żeby było przytulnie. Mam Złotego męża nie marudzi jak kolejne przelewy robię za zakupy.
Powoli ogarniam do końca prezenty żeby później mieć spokojną głowę, bo brudy, które ze mnie wylatują to chyba czop powoli się odrywa. Werix jeśli mogę zapytać Ty swój czop zgubilas w którym tygodniu?
Czy były byście zadowolone jak dostalybyscie voucher do kina na jaki chcecie film? Myślę o takim prezencie świątecznym dla rodzeństwa i ich współmałżonków. -
Pytanie za sto punktow,
Jakie prezenty dla malzonkow szykujecie?
Bo ja jak zwykle mam problem.
Chiara,ja bym sie bardzo ucieszyla,fajny pretekst by wyjsc we dwojke,super
Noc koszmarna,mlody dwa razy sie budzil i byl nieodkladalny,spac sie chce...chiara lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu