Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczynamy 30 tydzien:)
misiaczk25, xpatiiix3, Camilia, HANA, mesy, mała_mi, mrth666, genoweffa, Domi IRL, Gosia19, FeliceGatto, Viviana, ewelina_d, Patu, Bergo, Lavendula, lkc, Kiara, santoocha, Cynamonek30, Camille87, Miriam, Dotty84, Natalina, Kawa, Nalka, Eve, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tu my z Nelcią z dzisiaj w 23 tygodniu
Tym razem główką w dół leżymy sobie w końcu mamie nie uciskając tak pęcherza, także i ciut inny kształ brzusia
hihi i moja zeberka z lewej strony brzuszka i prawej prawie niewidoczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 16:28
genoweffa, Gosia19, FeliceGatto, Patu, Nelus, lkc, Kiara, Cynamonek30, Miriam, Camille87, mała_mi, Nalka, Eve, HANA, mesy, doti77 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Brzuszki macie śliczne ja już tęsknie za swoim, za tymi ruchami w środku
Dzieciaczki też są cudne każdy inny i każdy piękny
Ja przedstawiam Wam mojego synka Boryska waga urodzeniowa 3400 i 52 cm, obecnie po 10 dniach ważę już 3800 gtaki jestem głodomorek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e03a4cfca5c5.jpggenoweffa, Gosia19, FeliceGatto, zozol, Nelus, Lavendula, Selena, lkc, Kiara, juicca, xpatiiix3, santoocha, Miriam, Camille87, Natalina, mesy, misiaa, mała_mi, Eve, HANA, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A u nas wlasnie koniec spania czas na zabawęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 00:35
Nelus, weronikabp, Camille87, amela, Camilia, Natalina, FeliceGatto, mesy, santoocha, Domi IRL, xpatiiix3, mala_mi, lkc, Bergo, juicca, sylwia1985, mała_mi, Martynika, Nalka, Gosia19, Eve, HANA, Martynaaa, Eva0507, misia_k1, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:No no no śliczny apartament
DziekujeTwja Zojka juz taka duza! Pamietam jak wczoraj jak czytalam wpis w pamiętniku o porodzie a tu juz prawie trzy miesiace minely!
Sliczna jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 09:17
Miriam lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ale macie śliczne dzidzie, już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoją, a tu jeszcze tyle czasu...
a to mój skromny brzunio w 11 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:47
Camille87, FeliceGatto, mesy, Domi IRL, xpatiiix3, Cynamonek30, Bergo, Natalina, mala_mi, lkc, ivi, paaolka, Camilia, mała_mi, Nalka, Eve, HANA, doti77 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zaczynamy 21 tc
Szymek po śniadanku:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:48
Domi IRL, Camille87, xpatiiix3, Paula55, Cynamonek30, Agusia ;), Bergo, Kiara, Natalina, misiaa, lkc, paaolka, Camilia, mała_mi, Nalka, sylwia1985, Eve, HANA, mesy, FeliceGatto, Lavendula, kejti91, doti77 lubią tę wiadomość
-
Dziś i ja się pochwalę swoim brzucholem. Jeden z ostatnich razów
Początek 34tc:
paaolka, Bergo, Natalina, Camilia, xpatiiix3, mała_mi, Miriam, Mona :), misiaa, Camille87, Nalka, Nelus, Eve, HANA, mesy, Ruda27, FeliceGatto, Lavendula, celia, Martynaaa, kejti91, doti77, genoweffa, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
waszka88 to mnie uspokoiłaś bo już myślałam, że tylko mój brzusio na tym etapie ciąży jest taki troszkę dużawy;)Mój mąż jak mu pokazałam Twojego brzuszka to stwierdził "taki sam jak Twój"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:58
Bergo, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 11:12
genoweffa, mala_mi, Miriam, Mona :), misiaa, santoocha, Nalka, xpatiiix3, Camilia, Natalina, HANA, FeliceGatto, doti77 lubią tę wiadomość