Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sliczne dzieciaczki, brzuszki i mamy
To moje +2,5kg/1,5kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 22:17
mala_mi, MOI, Natalina, kaaasiaczek_, Miriam, perełeczka, Cynamonek30, paaolka, xpatiiix3, misiaa, FeliceGatto, Domi IRL, Lavendula, Camilia, Bergo, doti77, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Michał i szczur Serafin
(w celu powiększenia, trzeba kliknąć na zdjęcie)
A pamiętam jak jeszcze niedawno wstawiałam ostatnie zdjęcia z brzuszkiem na ten wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:14
Miriam, perełeczka, HANA, Gosia19, Cynamonek30, xpatiiix3, misiaa, FeliceGatto, Domi IRL, Selena, pillow, juicca, turkawka, Camilia, Bergo, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
A o to Zojka kombinatorka potocznie zwana szczurko ogonożercąewentualnie dyrektorka dyktatorka
Widzę ze szczurki opanowały światsylwia1985, HANA, mala_mi, Galanea, kaaasiaczek_, Gosia19, Cynamonek30, weronikabp, xpatiiix3, misiaa, FeliceGatto, Domi IRL, Ruda27, pillow, Paula_29, Paula55, turkawka, Natalina, Camilia, Nelus, MOI, Bergo, Magda2013, juicca, doti77, genoweffa, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 3 trymestrze, zaczynamy 28 tydzień.
Brzuch rośnie jak szalonyMąż krzyczy, że mam ubierać obcisłe rzeczy, bo pod swetrami go nie widać. 8 kilo na plusie
biust 101, brzuch w najszerszym miejscu 95. Najlepiej go widać, jak siedzę ;P
Paula55, Domi IRL, sylwia1985, Cynamonek30, Miriam, xpatiiix3, Natalina, Camilia, Viviana, MOI, Gosia19, HANA, FeliceGatto, Bergo, Magda2013, doti77 lubią tę wiadomość
-
A to Nelka i ja w 33 tc
Agusia ;), xpatiiix3, Bergo, magdalena, Natalina, HANA, seneka, FeliceGatto, Miriam, Magda2013, Domi IRL, Domi IRL, Camille87, mala_mi, Ruda27, doti77, Paula_29 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Miriam, Bergo, lkc, Cynamonek30, Galanea, mala_mi, Agusia ;), Gosia19, xpatiiix3, juicca, Domi IRL, amela, HANA, misiaa, santoocha, Zielono mi:-))))), Paula55, turkawka, Nalka, Camille87, Camilia, doti77, genoweffa, Patu lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
6 miesiąc! Jak ten czas leci! Jestem szczęśliwa, przerażona i okrąglutka
lkc, Cynamonek30, Miriam, FeliceGatto, mala_mi, Agusia ;), Gosia19, xpatiiix3, juicca, HANA, kaaasiaczek_, misiaa, santoocha, Kiara, Nalka, Natalina, Camilia, doti77, genoweffa, Patu lubią tę wiadomość