Nasze brzuszki i dziecaczki
-
WIADOMOŚĆ
-
ja poroniłam w 18 tyg to na wypisie mam napisane poronienie w 4 mcu
belly o tydzień za szybko powiadiamiał o tygodniach ciązy
też miałam problem z rozróżnianiem tych mcy -
Bergo, moim zdaniem jeszcze piąty. Ten podział na tygodnie/miesiące jest tak naprawdę umowny, ale wydaje mi się, że rozpiska podana przez xpatiiix3 jest najbardziej rozsądna, też się nią sugeruję wg książki "w oczekiwaniu na dziecko".
xpatiiix3, masz imponujący brzuchxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie Panie oto Polunia
kada24, sylwia1985, NataliaK, Camilia, Camille87, Gosia19, santoocha, Domi IRL, juicca, misiaczk25, Viviana, vikus001, Cynamonek30, Isia14, Bea_tina, Agusia ;), Jula222, Nalka, pasia27, Paulina1986, Paula55, misiaa, xpatiiix3, Ruda27, FeliceGatto, mala_mi, perełeczka, Natalina, HANA, turkawka, agatas, Kiara, Nelus, Lavendula, Miriam, mesy, szczessciara, amela, Agusia2312, Zielono mi:-))))), jonka91, doti77, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyX
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 15:46
natasza82, Cynamonek30, Isia14, Bergo, weronikabp, juicca, Paula55, misiaa, xpatiiix3, Ruda27, FeliceGatto, Camilia, mala_mi, perełeczka, Natalina, Gosia19, turkawka, Nelus, Miriam, amela, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Isia14, juicca, pasia27, weronikabp, Paula55, misiaa, xpatiiix3, Ruda27, FeliceGatto, Cynamonek30, Camilia, perełeczka, mala_mi, Bergo, Gosia19, turkawka, sylwia1985, Nelus, Miriam, szczessciara, jonka91, doti77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b324d72d8c64.jpg melduje sie OBELIX heheeh 33tydzien
Camilia, HANA, xpatiiix3, Natalina, mala_mi, Domi IRL, Selena, Martynika, Cynamonek30, Nelus, Miriam, perełeczka, FeliceGatto, Sandraa, amela, Bergo, doti77 lubią tę wiadomość
-
Cudowne brzuszki i maluchy jakie słodkie
Aż się napatrzeć nie mogę, ja powoli zaczęłam kupować i zbierać rzeczy dla malutkiej, pomyśleć jeszcze 4 miesiące, a ja już się doczekać nie mogę, ale śmiesznie będzie wziąć na ręce takie bobo 3-4 razy lżejsze niż synek.. Jak patrzę na syna to się pytam no kiedy to minęło i podziwiam codzień jak rośnie, on już taki duuuży jest, z córcią pewnie też tak zleci jak mrugnięcie okiem
Pozdrawiam, cudowne macie dzieci i brzuszki :*Natalina, mala_mi, Camilia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Zgadzam się z xpatiiix3: brzuszki rewelacyjne, a maluchy słodkie, że chciałoby się je wycałować i schrupać
Nie umiem doczekać się spotkania ze swoją córeczką. Aktualnie mogę ją oglądać tylko na zdjęciach...
Pozdrawiam Was, Wasze brzuszki i Wasze cudne dzieciakiGalanea, xpatiiix3, Gosia19, Camille87, Camilia, Cynamonek30, Nelus, Ancia77, FeliceGatto, Natalina, Miriam, perełeczka, HANA, amela, Magda2013, doti77 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3, Galanea, Camille87, Camilia, Bergo, Cynamonek30, Ancia77, Domi IRL, FeliceGatto, Gosia19, Miriam, perełeczka, HANA, Magda2013, doti77 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3, Galanea, Camille87, Camilia, mała mii, Bergo, Cynamonek30, Nelus, FeliceGatto, Gosia19, Miriam, perełeczka, HANA, doti77 lubią tę wiadomość
-
Mam cztery tygodnie! Czas leci
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:08
Bergo, Camilia, mala_mi, misiaczk25, Cynamonek30, NataliaK, Kiara, juicca, Nelus, Ancia77, Domi IRL, xpatiiix3, FeliceGatto, Ruda27, Lavendula, HANA, mała_mi, sylwia1985, Natalina, kaaasiaczek_, Miriam, perełeczka, Galanea, Agusia ;), lkc, turkawka, Jula222, amela, blue00, Agusia2312, Magda2013, pestka, doti77 lubią tę wiadomość