Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina:P wrote:Czytalam ze zapchany nos na poczatku to normalne . Tez mialam katar a pozniej zapchany nos mialam nie ze lecialo tylko w jednym miejscu i nie moglam wydmuchac
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia19 wrote:Witam
Ale dziś miałam sny. Pierwszy, że kupowałam ciuszki dla dziecka, drugi że urodziłam śliczną dziewczynkę w ciągu 10 min , no i trzeci że zostałam zgwałcona przez jakąś dziewczynę
No to faktycznie mieszanka wybuchowa w snach hehe no mi się śniło że prowadzałam chłopca do przedszkola... czy sny sprawdzają się na opak?
Zobaczymy Kiedy masz wizytę, znasz płeć?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Gosia ale miałaś sen hehe te sny w ciąży to jakaś porażka, mi też co chwila śnią się jakieś głupoty, aż ciężko je zapamiętać !
Dziewczyny dziś mam usg połówkowe, trzymajcie kciuki !!
miłego dniamada_lena, Gosia19, santoocha lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Gosia19 wrote:karm3lka myśle że z mojego wyglądu raczej wykluje się córka, choć mąż się sprzecza że to raczej będzie przystojny chłopak
A ty coś wiesz? Kiedy masz wizytę?
U mnie padają pogłoski że mam twarz okrągłą na chłopca i cerę ładną, aczkolwiek chcielibyśmy dziewczynkę. Ale wiadomo- byle zdrowe. Wizyta dopiero 1 kwietnia w Prima aprilis.
-
Hej dziewczyny
również trzymam kciuki za was.
Ja też mam durne sny.
Dzisiaj mi się śniła babcia, która musiała się ze mną sprzeczać jak w życiu, żebym została na noc ;p kroiłam mięso surowe fuu nie wiem po co i dlaczego. Ogólnie dużo tego było i realny bardzoFidelissa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny jak samopoczucie kochane? Mnie dzis dopadły mdłości jak już dawno ich niebyło. Cały przełyk i gardło mnie bolą nie moge nic zjeść znacie doskonałe sposoby na poprawie samopoczucia, po wymiotach mam na mysli ten pieczący przełyk?
A co do snów to ja czasem jestem zszokowana!! Czytałam że to normalne, że kobiet w ciąży mają często sny erotyczne :d ja dosyć często takie miewam hehe mój mąż zazdrosny heheFidelissa lubi tę wiadomość
-
Hej,
niestety dzidzia umarła... w czwartek mam zabieg. Zajrzę do Was za czas jakiś bo muszę to przeżyć, przetrawić...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej Wam!
Byłam na wizycie. Obejrzał wyniki bety, powiedziałam co biorę, kazał się skonsultować z endo co do euthyroxu, dał skierowanie na usg (zapisałam się na 2 kwietnia- to będzie 7t2d), mam masę badań do zrobienia. I następna wizyta 14 kwietnia.
I na tym koniec z wizytami na NFZ. Dalej będę chodziła do niego prywatnie, bo lekarz jest super, ale to co się dzieje w przychodni to masakra- kolejki, burdel, lekarz spóźnia się ponad godzinę, bo ma równocześnie dyżur i robi cesarkę.
Kosmos!
Pozwolił chodzić na basen, o ile woda jest ozonowana, pozwolił się bzykać, o ile nic mnie nie boli i nie mam krwawień ani plamień.
Kazał dalej brać vita-miner prenatal+dha, magnez, kw.foliowy. W razie mocniejszych bóli macicy doraźnie no-spę. -
Malinowa Panienka wrote:Hej,
niestety dzidzia umarła... w czwartek mam zabieg. Zajrzę do Was za czas jakiś bo muszę to przeżyć, przetrawić...
Boże straszne to jest... Tulę mocno, bądź dzielna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:53
-
nick nieaktualny