X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze fasolki
Odpowiedz

Nasze fasolki

Oceń ten wątek:
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ..... brak słów
    aż już powoli odechciewa się tu zaglądać:(

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

niestety dzidzia umarła... w czwartek mam zabieg. Zajrzę do Was za czas jakiś bo muszę to przeżyć, przetrawić...
    Strasznie mi przykro ...wspieram kochana <3 <3 <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę, cały dzień myślę o Tobie Malinowa! Co się stało to się nie odstanie... Jestem pewna, że niedługo znów będziesz z nami rozmawiała o mdłościach :*

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Boże tak mi przykro, to straszne. Trzymaj się jakoś kochana...

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Nata Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj się malinowa...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Malinowa .. tak mi przykro ;(
    Aż mi łzy poleciały ..
    Bądź silna ..

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

niestety dzidzia umarła... w czwartek mam zabieg. Zajrzę do Was za czas jakiś bo muszę to przeżyć, przetrawić...
    Kochanie tak mi przykro.....

qq87j44jhto0od0f.png

• ewelina:P Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

Strasznie mi przykro . Trzymaj sie dzielnie . <3

w57v9n73cf2tb9mu.png

Wysłany: 17 marca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wam kochane minol dzien . ?
    Bo ja stracilam chumor tak sie boje isc w piatek na wizyte .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 22:05

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie jest ciężko, mam swoje przemyślenia ale muszę się oswoić z całą sytuacją. to wszystko potoczyło się nagle i szybko - serduszko biło i nie bije. szok, rozpacz, żal, niezrozumienie i cała gama uczuć podobnych. Nie wiem jak wrócić do codzienności, jak sobie poradzić ze światem.

Najgorsze jest to, że ja nie chcę następnego ja chcę to, które umarło - to jest moje pierwsze dziecko!!!

Będę pisać od czasu do czasu, bloga będę prowadzić ale muszę okrzepnąć. Krwawię, więc może oczyści się samo i będę mogła próbować znów - mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z grupy mimo braku Fasoli...

Ściskam Was <3

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, nikt Cię stąd nie wyrzuci. Jesteś nasza!
    Czekamy na Ciebie. Poradzisz sobie, wierzę w to! :*

ewelina:P lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    słuchajcie jest ciężko, mam swoje przemyślenia ale muszę się oswoić z całą sytuacją. to wszystko potoczyło się nagle i szybko - serduszko biło i nie bije. szok, rozpacz, żal, niezrozumienie i cała gama uczuć podobnych. Nie wiem jak wrócić do codzienności, jak sobie poradzić ze światem.

Najgorsze jest to, że ja nie chcę następnego ja chcę to, które umarło - to jest moje pierwsze dziecko!!!

Będę pisać od czasu do czasu, bloga będę prowadzić ale muszę okrzepnąć. Krwawię, więc może oczyści się samo i będę mogła próbować znów - mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z grupy mimo braku Fasoli...

Ściskam Was <3
    Nie wyrzucimy .
    <3
    Trzymaj sie dzielnie kochana

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka oszalałaś chyba z tym wyrzucaniem kochana. Na pewno będzie Ci ciężko wrócić do nas i z nami rozmawiać ale będziemy czekać i wspierać Cię jak tylko damy radę. Trzymaj się ;*

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:

Ściskam Was <3
    Aż się popłakałam....

Nikt Cię stąd nie wyrzuci.
    Jeśli masz siłę z nami być...

Bądź z nami siostro...

qq87j44jhto0od0f.png

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa jesteśmy z Tobą!
    Nie wyrzucimy Cie!
    <3

f2wli09kvv5ashuy.png
  • suzi Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa panienko strasznie mi przykro, wiem co czujesz mojemu pierwszemu dziecko również przestało bić serduszko oo tak było ok po 3 tygodniach na usg mały już nie żył :( jest to ból i żal dlaczego to własnie nas spotyka :( kochana będzie ciężko ale pamiętaj że wspieramy Cie jak tylko będziesz miala ochote pisz :* teraz najlepszym sposobem na wyrzucenie całego bólu z siebie są słowa, rozmowa :( i nie boj sie o tym mówić co czujesz... bo ten kto tego nie przeżył nie wie jaki to okropny ból. Ja do końca życia będe pamiętać moje pierwsze maleństwo i wszystkim moim dzieciakom pokaże jego zdjecia usg, żeby wiedziały że był i będzie zawsze w pamięci...

Fidelissa lubi tę wiadomość

aniołek 11 tc 06.02.2013 <3
    w57vdqk3w5noffwj.png
    05659d9cf1.png
    Matuszek-5 wrzesnia 2014 <3
  • amela Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:

Ściskam Was <3
    KOchana będziemy tu na Ciebie czekać <3
    Ja doskonale Cie rozumiem bo sama przez to przechodziłam dokładnie rok temu, straciłam dzidzie w 8 tc :( Na początku było strasznie, wyrzuty co mogłam a czego nie mogłam zrobić, ale musiałam się pozbierać i walczyć dalej. Wierzyłam że to co się stało musiało mieć jakiś sens, zaufałam Bogu i wierzyłam ze w końcu nam się uda.
    Bądź dzielna kochana <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Wiecie co, po tym co przeżyła Malinowa zaczęłam się obawiać o wszystko :( Mojego skarba widziałam miesiąc temu a teraz nawet nie wiem czy jest ok :(
    Chociaż wczoraj popołudniu i dzisiaj rano poczułam takie puszczanie baniek mydlanych. Wczoraj koło jajnika a dziś koło podbrzusza. Na szczęście dzisiaj wizyta i mam nadzieje że wrócę z niej szczęśliwa :(

• suzi Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia trzymam kciuki za wizytę, ja również zaczęłam się bać mam dzis wizytę i boje sie ze może byc cos nie tak ahh od 6 rana juz nie moge spać :( byle do 16...

aniołek 11 tc 06.02.2013 <3
    w57vdqk3w5noffwj.png
    05659d9cf1.png
    Matuszek-5 wrzesnia 2014 <3

Wysłany: 18 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane zycze milego i slonecznego dnia <3

w57v9n73cf2tb9mu.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ