X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze fasolki
Odpowiedz

Nasze fasolki

Oceń ten wątek:
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ..... brak słów
    aż już powoli odechciewa się tu zaglądać:(

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

niestety dzidzia umarła... w czwartek mam zabieg. Zajrzę do Was za czas jakiś bo muszę to przeżyć, przetrawić...
    Strasznie mi przykro ...wspieram kochana <3 <3 <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę, cały dzień myślę o Tobie Malinowa! Co się stało to się nie odstanie... Jestem pewna, że niedługo znów będziesz z nami rozmawiała o mdłościach :*

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Boże tak mi przykro, to straszne. Trzymaj się jakoś kochana...

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Nata Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj się malinowa...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Malinowa .. tak mi przykro ;(
    Aż mi łzy poleciały ..
    Bądź silna ..

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

niestety dzidzia umarła... w czwartek mam zabieg. Zajrzę do Was za czas jakiś bo muszę to przeżyć, przetrawić...
    Kochanie tak mi przykro.....

qq87j44jhto0od0f.png

• ewelina:P Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Hej,

Strasznie mi przykro . Trzymaj sie dzielnie . <3

w57v9n73cf2tb9mu.png

Wysłany: 17 marca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wam kochane minol dzien . ?
    Bo ja stracilam chumor tak sie boje isc w piatek na wizyte .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 22:05

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie jest ciężko, mam swoje przemyślenia ale muszę się oswoić z całą sytuacją. to wszystko potoczyło się nagle i szybko - serduszko biło i nie bije. szok, rozpacz, żal, niezrozumienie i cała gama uczuć podobnych. Nie wiem jak wrócić do codzienności, jak sobie poradzić ze światem.

Najgorsze jest to, że ja nie chcę następnego ja chcę to, które umarło - to jest moje pierwsze dziecko!!!

Będę pisać od czasu do czasu, bloga będę prowadzić ale muszę okrzepnąć. Krwawię, więc może oczyści się samo i będę mogła próbować znów - mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z grupy mimo braku Fasoli...

Ściskam Was <3

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, nikt Cię stąd nie wyrzuci. Jesteś nasza!
    Czekamy na Ciebie. Poradzisz sobie, wierzę w to! :*

ewelina:P lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 marca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    słuchajcie jest ciężko, mam swoje przemyślenia ale muszę się oswoić z całą sytuacją. to wszystko potoczyło się nagle i szybko - serduszko biło i nie bije. szok, rozpacz, żal, niezrozumienie i cała gama uczuć podobnych. Nie wiem jak wrócić do codzienności, jak sobie poradzić ze światem.

Najgorsze jest to, że ja nie chcę następnego ja chcę to, które umarło - to jest moje pierwsze dziecko!!!

Będę pisać od czasu do czasu, bloga będę prowadzić ale muszę okrzepnąć. Krwawię, więc może oczyści się samo i będę mogła próbować znów - mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z grupy mimo braku Fasoli...

Ściskam Was <3
    Nie wyrzucimy .
    <3
    Trzymaj sie dzielnie kochana

w57v9n73cf2tb9mu.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka oszalałaś chyba z tym wyrzucaniem kochana. Na pewno będzie Ci ciężko wrócić do nas i z nami rozmawiać ale będziemy czekać i wspierać Cię jak tylko damy radę. Trzymaj się ;*

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:

Ściskam Was <3
    Aż się popłakałam....

Nikt Cię stąd nie wyrzuci.
    Jeśli masz siłę z nami być...

Bądź z nami siostro...

qq87j44jhto0od0f.png

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa jesteśmy z Tobą!
    Nie wyrzucimy Cie!
    <3

f2wli09kvv5ashuy.png
  • suzi Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa panienko strasznie mi przykro, wiem co czujesz mojemu pierwszemu dziecko również przestało bić serduszko oo tak było ok po 3 tygodniach na usg mały już nie żył :( jest to ból i żal dlaczego to własnie nas spotyka :( kochana będzie ciężko ale pamiętaj że wspieramy Cie jak tylko będziesz miala ochote pisz :* teraz najlepszym sposobem na wyrzucenie całego bólu z siebie są słowa, rozmowa :( i nie boj sie o tym mówić co czujesz... bo ten kto tego nie przeżył nie wie jaki to okropny ból. Ja do końca życia będe pamiętać moje pierwsze maleństwo i wszystkim moim dzieciakom pokaże jego zdjecia usg, żeby wiedziały że był i będzie zawsze w pamięci...

Fidelissa lubi tę wiadomość

aniołek 11 tc 06.02.2013 <3
    w57vdqk3w5noffwj.png
    05659d9cf1.png
    Matuszek-5 wrzesnia 2014 <3
  • amela Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:

Ściskam Was <3
    KOchana będziemy tu na Ciebie czekać <3
    Ja doskonale Cie rozumiem bo sama przez to przechodziłam dokładnie rok temu, straciłam dzidzie w 8 tc :( Na początku było strasznie, wyrzuty co mogłam a czego nie mogłam zrobić, ale musiałam się pozbierać i walczyć dalej. Wierzyłam że to co się stało musiało mieć jakiś sens, zaufałam Bogu i wierzyłam ze w końcu nam się uda.
    Bądź dzielna kochana <3

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Wiecie co, po tym co przeżyła Malinowa zaczęłam się obawiać o wszystko :( Mojego skarba widziałam miesiąc temu a teraz nawet nie wiem czy jest ok :(
    Chociaż wczoraj popołudniu i dzisiaj rano poczułam takie puszczanie baniek mydlanych. Wczoraj koło jajnika a dziś koło podbrzusza. Na szczęście dzisiaj wizyta i mam nadzieje że wrócę z niej szczęśliwa :(

• suzi Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia trzymam kciuki za wizytę, ja również zaczęłam się bać mam dzis wizytę i boje sie ze może byc cos nie tak ahh od 6 rana juz nie moge spać :( byle do 16...

aniołek 11 tc 06.02.2013 <3
    w57vdqk3w5noffwj.png
    05659d9cf1.png
    Matuszek-5 wrzesnia 2014 <3

Wysłany: 18 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane zycze milego i slonecznego dnia <3

w57v9n73cf2tb9mu.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ