Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam się pochwalić, że z moim bobo wszystko ok. nie widziałam go dziś ale słuchałam serduszka i wszystko w porządku za 2 tygodnie mam badania już połówkowe więc poobserwujemy malucha wzdłuż i wszerz. Jedynie wyniki krwi nie za dobre muszę więcej żelaza zajadać żeby krwinki czerwone wyprodukować
Nata, santoocha, amela, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
super Gosia, a jak u Ciebie? ja staram się myśleć pozytywnie, chociaż czasem jak poczuję "mokro" to lecę sprawdzać czy jest ok ale to tylko śluz na szczęście...tłumaczę sobie że na tym etapie ciąży to nie mam na nic wpływu, muszę dbać o sobie i maluszka i to jedyne co mogę zrobić.
santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wróciłam z wizyty Moje słoneczko jest śliczniutkie, ruszało się, skakało, machało rączką no i co najlepsze robiło nam akuku. Jest młodsze o tydzień więc ma już 90mm, co do płci to jeszcze nie znamy bo powiedział że lepiej poczekać i mieć tą 100% pewność. Ale lekarz uznał że może to być chłopiec bo taki nerwus z rozłożonymi nóżkami
Co do mnie to wszystkie badania są idealne, a poród może się opóźnić do 10 września
PS kolejna wizyta za miesiąc
le'nutka, karm3lka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej,
ja już po wszystkim - urodziłam łożysko... teraz wizyta jutro u lekarza wieczorem i potem w szpitalu. Jest już lepiej chociaż jak widzę ile z nas na FB - październikowych to dotknęło to to jest szok.
Za miesiąc przyjdzie @ i wracamy potem do starań. Dzidzia będzie o już - nie widzę tego inaczej. Gdyby miało być chore albo miałabym stracić w 6 msc albo nie daj co 36 tc - tak dziś czytałyśmy z mamą to bym zwariowała - orzysięgam. Ból jest okrutny i na duszy i ciele. Ale tak miało być i już...
Ściskam Was.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Gosia19 wrote:No i wróciłam z wizyty Moje słoneczko jest śliczniutkie, ruszało się, skakało, machało rączką no i co najlepsze robiło nam akuku. Jest młodsze o tydzień więc ma już 90mm, co do płci to jeszcze nie znamy bo powiedział że lepiej poczekać i mieć tą 100% pewność. Ale lekarz uznał że może to być chłopiec bo taki nerwus z rozłożonymi nóżkami
Co do mnie to wszystkie badania są idealne, a poród może się opóźnić do 10 września
PS kolejna wizyta za miesiąc
Cieszę się że z Twoim maleństwem wszystko w porządku niepotrzebnie się stresowałaś Aczkolwiek rozumiem te obawy i to czekanie na kolejną wizytę... Eh No i niepewność płci jest też niezbyt fajna
Ja czekam na Prima aprilis bo mam wizytę i mam nadzieję że dzidzia nie zrobi żartu i ujawni się jednoznacznie
Gosia19 lubi tę wiadomość
-
ewelina:P wrote:Czesc kochane cojest z moja waga ze ona spada ?
Wazylam sie 11+1 wazylam 74,7 a teraz 12+4 i waze 74,3 nie powinnam isc w goree teraz ???
Z tą wagą to jest naprawdę róznie. Ja zaczęłam przybierać dopiero 14-15 tydz. bo wcześniej spadłam o 3 kg w dół. Spokojnie Jeszcze nabierzesz odpowiednich kilogramów
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina:P wrote:Czesc kochane cojest z moja waga ze ona spada ?
Wazylam sie 11+1 wazylam 74,7 a teraz 12+4 i waze 74,3 nie powinnam isc w goree teraz ???
Ale na zapas nie masz sie co martwić. Jeszcze będziesz się cieszyć z tego że nie tyłas w pierwszym trymestrze.
Trzymaj sie cieplutko
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia19 wrote:karm3lka ty już czujesz ruchy maleństwa? Bo u mnie to jest takie jakby uderzenie bańkami w podbrzusze. Myślałam że to moje zwidy no ale takie coś już trwa 3 dni i czasami nawet po kilka razy na dzień
wczoraj cos mi tam bulgotało-pokłuwało ale chyba jeszcze muszę chwilę zaczekać na jakieś widoczne ruchy Aczkolwiek codziennie siedzę i wpatruje się w brzuch:P
To zdjęcie z avatara to obecnie? -
nick nieaktualny