Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:W ciazy nie mozna jesc wątróbki!!! Zapytaj giną)
-
Wątróbka jest dobra jeszcze taka z cebulką podsmażana mmm. Własnie tez czytałam na necie że podczas anemii czasami gin zaleca jeść wątróbke bo lepiej ją zjeśc niż mieć niedobór żelaza bo szkodzi podczas rozwój malcowi!!
ewelina:P, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Piękne słońce u mnie od rana:))
Brzuszek boli, kuje itp
Mdłości sa ale mało, ale cały czas mam wzdęcia:))
Któraś pisała , ze w 1 trymestrze trzeba dużo pic?
Mamusie mam pytanie kiedy kupowalyscie pierwszy ciążowy stanik? Bo mnie wszystko gniewie i piersi bolą...
I jaki ma byc? Ja mam duzy cyc i cos go musi podtrzymać)
Gratuluje tym które widziały serduszko ja dopiero we wtorek.
-
Fidelissa wrote:Piękne słońce u mnie od rana:))
Brzuszek boli, kuje itp
Mdłości sa ale mało, ale cały czas mam wzdęcia:))
Któraś pisała , ze w 1 trymestrze trzeba dużo pic?
Mamusie mam pytanie kiedy kupowalyscie pierwszy ciążowy stanik? Bo mnie wszystko gniewie i piersi bolą...
I jaki ma byc? Ja mam duzy cyc i cos go musi podtrzymać)
Gratuluje tym które widziały serduszko ja dopiero we wtorek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 17:18
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWkońcu mam czas. posprzątałam, zrobiłam porządek w szafie, zrobiłam obiad, na dziś strogonow z kurczaka z ryżem i surówką no i też dla przyjemności zakupiłam na allegro płaszcz taki w sam raz na wiosnę i jesień
http://allegro.pl/nowa-szalowa-kurtka-plaszcz-parka-kaptur-l-40-i4067973435.html
ewelina mam nadzieje że wizyta będzie udana
Fidelissa ja tak dużo nie piłam i jak narazie wszystko jest ok. A co do stanika to ja jeszcze nie zakupiłam ale jakbym miała kupić to zdecydowanie wybrałabym biustonosz ciążowy HOTmilk, bezfiszbinowy
ewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Driada, a ja dziekuje za mojego ulubionego Diddla! Kocham te maskotki kupilam kiedys dziewczynke i chlopczyka. Po sklepach sa kosmicznie drogie, a ja tanio na flohmarkt
Co do stanikow, ja zawsze mialam B, teraz kupuje C. Moj maz twierdzi,ze nie urosly, ale sa pelne i optycznie wieksze
W nocy spie bez nadal... bola ale jakos podkladam poduchy, bede musiala pomyslec nad sportowym na noc
W I trym trzeba duzo pic ja nie jestem w stanie wypijac 2l, bo potem mi wszystko chlupie w brzuchu i mi niedobrze.
Watrobke z cebulka i musztarda uwielbiam! Tez mysle, ze odrobina nie zaszkodzi. Poki co i tak nie mam tu okazji zjesc.
Santoocha racja, natka pietruchy mega bogata w zelazoFidelissa lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Driada, a ja dziekuje za mojego ulubionego Diddla! Kocham te maskotki kupilam kiedys dziewczynke i chlopczyka. Po sklepach sa kosmicznie drogie, a ja tanio na flohmarkt
też mi się bardzo podobają i ceny kosmiczne w PL. Tutaj w UK są zaś te szare misie, ale ceny też z kosmosu ;/ -
Witam dziewczyny, chciałam się pochwalić, że wczoraj widziałam jak moje maleństwo drapało się po nosku i popisywało przed tatusiem:)chyba chłopak!!!!!!
Jestem po badaniu prenatalnym, wszystko ok, na badanie z krwi czkam tydzień.
Miłego dnia:)Gosia19, karm3lka, suzi, santoocha, Fidelissa, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Joaśka wrote:Witam dziewczyny, chciałam się pochwalić, że wczoraj widziałam jak moje maleństwo drapało się po nosku i popisywało przed tatusiem:)chyba chłopak!!!!!!
Jestem po badaniu prenatalnym, wszystko ok, na badanie z krwi czkam tydzień.
Miłego dnia:)
Gratuluję takiego widoku Na pewno tatuś był wniebowziętyJoaśka lubi tę wiadomość
-
Joaśka wrote:Witam dziewczyny, chciałam się pochwalić, że wczoraj widziałam jak moje maleństwo drapało się po nosku i popisywało przed tatusiem:)chyba chłopak!!!!!!
Jestem po badaniu prenatalnym, wszystko ok, na badanie z krwi czkam tydzień.Miłego dnia:)Joaśka lubi tę wiadomość