Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina:P wrote:Witam Mamuski .
Kochane mysle ze jak sobie pozwolimy w niewielkich ilosciach nie zaszkodzi . Moja mana i siostra jadly wszystko na co mialy ochote i dzieci zdroweewelina:P lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Cos u nas leniwie cisza .
U nas dzis pochmurnie .
Musimy jechac pozalatwiac do konca medical card .
Mamy troche zalatwiania . Czekam jeszcze na Piotrka bo pojechal na silownie .
Wiecie nawet siesze sie ze on siedzi w domu sprząta , ugotuje . Wiecej czasu ze soba spedzamy . Juz sie rozglada za praca wiec pewnie niedlugo sie to skonczy .Fidelissa, alka89 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tez mam odbijanie:)) okropność)
Na szczęście jeszcze nie obejmuje wc, tylko mam mdłości rano i wieczorem:))
Obiecałam dzis sobie, ze odpoczywam.
Na 13 do pracy
Odpoczywam. Kończę o 18 i do domu.
Odpoczywam
Jutro rano beta i wieczorem gin
Cieszę sie i boje:))karm3lka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ewelina ,nie wiedziałam,ze to Ty,teraz juz sie domyslilam ,stara znajoma ...(wiadomo skad)
Od czasu jak sie wyprowadziłas nie wiedziałam co sie stało,myslałam,ze cos nie tak,pytałam o Ciebie,ale pozniej ktoras mnie uswiadomiła...
Co u Ciebie,jak sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 09:54
ewelina:P lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Fideliss, będzie dobrze. A po co robisz znów betę?
Ja dziś też zaczęłam dzień z mdłościami. Najpierw walczyłam z samą sobą, żeby w ogóle wstać z łóżka, potem pobiegłam do łazienki, jakoś przetrwałam bez pawia. Ale zapach ogórka kiszonego dobiegający z kuchni.. bleee!
Zjadłam pół kanapki, resztę dojadł Tomek. Zaraz się teście zorientują.
A mieliśmy im powiedzieć dopiero w święta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 09:51
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
karm3lka wrote:hej, ja po wstrętnym badaniu obciążenia glukozą... na szczęście wyniki wzorowe Został mi tydzień pracy a potem odpoczywamy
Ja odrazu jak sie dowiedziałam to sie zwolniłam bo lekarz nie chciał dac zwol nienia ,a nie chciałam ryzykowac ,gdyz mam ciezka prace
Wiecie jak to jest z płaceniem? Moze opisze pokrotce,zwolniłam sie z pracy,gdzie miałam umowy tygodniowe,o prace ,ale na czas okreslony,czesto przestoje,wiec czasem w miesiacu pracowałam 10 dni,a w nastepnym 19 ,kilka dni przerwy i teraz mam umowe na miesiac probny okres,potem przedluza mi na nieokreslony czas. Czy z poprzedniej pracy beda brali dochody pod uwage i wyliczali srednia? Bo teraz czekam ok 2 miesiacxe i chce isc na l4Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej Wam!
Pochwale sie i tu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47d2b4ba50f5.jpg
Nadal teza-dwuowodniowe, chyba dwukosmowkowe
blue00, ewelina:P, Fidelissa, Joaśka, Kasiula09, Gosia19, Agrafka, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Fideliss, będzie dobrze. A po co robisz znów betę?
Ja dziś też zaczęłam dzień z mdłościami. Najpierw walczyłam z samą sobą, żeby w ogóle wstać z łóżka, potem pobiegłam do łazienki, jakoś przetrwałam bez pawia. Ale zapach ogórka kiszonego dobiegający z kuchni.. bleee!
Zjadłam pół kanapki, resztę dojadł Tomek. Zaraz się teście zorientują.
A mieliśmy im powiedzieć dopiero w święta...
Mdłości mam cały dzien.
Uff -
Misty87 wrote:Hej Wam!
Pochwale sie i tu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47d2b4ba50f5.jpg
Nadal teza-dwuowodniowe, chyba dwukosmowkoweMisty87 lubi tę wiadomość