Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytalam ostatnio siostry bo ja moge jesc wszysko a niektore mowia ze slodycze na dziewczynke a kwasne na chlopca ale siostra ma 2 dzieci chlopca i dziewczynke i mowize wszystko jadla nie bylo ze kwasne czy slodkieDriada0102 wrote:ja bym jadła tylko nabiał chyba na chłopaka

albo blizniaki przez te wymioty;p
Ewuncia92 lubi tę wiadomość
-
Mi mąż cały czas mówi że będą bliźniaki. Całuje mnie w brzuch z jednej i drugiej strony i mówi: cześć dzidzia, cześć druga dzidzia
cudak jeden
ewelina:P, Driada0102, Ewuncia92 lubią tę wiadomość
-
Hehe moj Piotrek tez mowi ciagle ze to bedzie chlopiec jak cos mowi ze trzeba kupic to mowi mojemu synkowi....... heheCzarnaa94 wrote:ja to mam takie przeczucie że będzie chłopiec. Nawet mówię raczej w męskiej formie jakoś tak odruchowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 19:56
Driada0102, Ewuncia92 lubią tę wiadomość
-
a ja tam chyba bez podziału, do słodyczy mnie nie ciągnie tylko do owoców i soku pomarańczowego bardziej niż zwykle. Ostatnio pierwszy raz mi się czekolady zachciało ale zaraz mi przeszło
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
U mnie dziewczynka będzie Aniela Ligia. Na tą Ligię jeszcze męża nie namówiłam ale to kwestia czasu hehe

Ewelina jakbym ja się dowiedziała że dwójka to bym chyba na zawał padła
Driada0102 lubi tę wiadomość

jakieś 2 dni temu byłam nie do życia. Też miałam właśnie okropne bóle głowy i tylko spałam