Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:A herbatniki i migdały próbowałaś?
próbowałam chyba wszystkiego co znalazłam w necie... jeszcze najlepiej robi słodka herbata z cytryną teraz się od niej uzależniłamFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:A kiedy widać zarodek? Bo ja na razie nie wtajemniczona jestem:))
ewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Fidelissa wrote:A kiedy widać zarodek? Bo ja na razie nie wtajemniczona jestem:))
-
Nata wrote:witam witam ja czekam na 1 wizytę, którą mam w poniedziałek:-) mam nadzieję, że tym razem będzie wsio ok. Imion nie mamy jeszcze, jakoś nigdy o tym nie rozmawialiśmy, mój mąż to chyba jeszcze nie czuje że będzie tatą, uwierzy jak pójdzie ze mną na kolejną wizytę. Poprzednio się nie załapał bo okazało się, że nie ma zarodka...
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja tam żadnych objawów nie mam.
Gdyby nie beta (345,7) i brak @ to bym nie uwierzyła.
Trochę czuje podbrzusze, ale inaczej niż na @.
Pierwszą wizytę mam za tydzień, czyli będzie 5tyg +0.
najpierw chcielibyśmy chłopca Co do imion- dla chłopaka Szymon albo Jakub, dla dziewczynki mi się podoba Zuzanna albo Adrianna, ale Tomek kręci nosem.Fidelissa, ewelina:P lubią tę wiadomość
-
Santoocha ja też nie miałam - ciesz się tymi chwilami!!! one przeminął najprawdopodobniej (czego Ci nie życzę)
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
dzięki:) ogólnie bardzo dobrze, małe mdłości od czasu do czasu. Jak bym nie zobaczyła swojej Fasolinki, to bym nie uwierzyła, ze jestem w ciąży:) Foasolka bije serduszko 168 i jestem prze szczęśliwa:) niedługo mam badania prenatalne i troszkę sie denerwuje.
Fajnie tu was dziewczynki, dzięki ,że jesteście!!!!!!!!
A jak u Ciebie samopoczucie?
ewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Joaśka wrote:
dzięki:) ogólnie bardzo dobrze, małe mdłości od czasu do czasu. Jak bym nie zobaczyła swojej Fasolinki, to bym nie uwierzyła, ze jestem w ciąży:) Foasolka bije serduszko 168 i jestem prze szczęśliwa:) niedługo mam badania prenatalne i troszkę sie denerwuje.
Fajnie tu was dziewczynki, dzięki ,że jesteście!!!!!!!!
A jak u Ciebie samopoczucie?
Boli mnie glowa czesto ale to i bez ciazy tez bolala .
Ja mam wizyte 21 marca w szpitalu . Mieszzkam zagranic i dla nich ciaza jest dopiero od 12 tyg chodzilam prywatnie a w 13 tyg mam w szpitalu . prenatalne robia dopiero tu w 20 tyg poznoJoaśka lubi tę wiadomość
-
O to fajnie słyszeć, że też nie masz objawów zbytnich, bo na poczatku przyznam Ci się,że martwiłam się tym. Teraz jestem trochę nerwowa i momentami płaczliwa:))
No właśnie słyszałam ,że za granicą jest inaczej, w Anglii na pewno. prenatalne też poźno kurczę.
Mam nadzieję, że opuszcza Cie te bóle głowy bo o strasznie uciążliwe:(
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
Joaśka wrote:O to fajnie słyszeć, że też nie masz objawów zbytnich, bo na poczatku przyznam Ci się,że martwiłam się tym. Teraz jestem trochę nerwowa i momentami płaczliwa:))
No właśnie słyszałam ,że za granicą jest inaczej, w Anglii na pewno. prenatalne też poźno kurczę.
Mam nadzieję, że opuszcza Cie te bóle głowy bo o strasznie uciążliwe:(
Oj uciazliwe strasznie
Tez sie martwilam .
Moja znajoma mowila mi ze dopiero w polowie 3 miesiaca jej sie zaczelo