Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny apropos aut - zapinacie pasy? bo różne opinie słyszę. Ja jestem za zapinaniem. Jak coś to przeżyję chociaż ja...
No i muszę kupić auto sobie do jazdy, bo pracowałam w centrum więc auto mi nie było potrzebne. A na jesieni muszę zakupić coś dla siebie i malucha
ja zapinam, słyszałam , że lepiej zapinać, nie wiem czy to prawda. Ciekawe jak w późniejszych miesiącach? -
Joaśka wrote:ja zapinam, słyszałam , że lepiej zapinać, nie wiem czy to prawda. Ciekawe jak w późniejszych miesiącach?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hej dziewczyny to może i ja do was dołączę
co do zapinania pasów w aucie to ja zapinam zawsze, mam taki nawyk, że bez tego nie ruszę a później jak brzusio urośnie to kupię sobie właśnie taką nakładkę co pisała Malinowa Panienka (http://www.babymama.pl/adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-clippasafe-advanced-p100.html)Fidelissa lubi tę wiadomość
-
le'nutka wrote:hej dziewczyny to może i ja do was dołączę
co do zapinania pasów w aucie to ja zapinam zawsze, mam taki nawyk, że bez tego nie ruszę a później jak brzusio urośnie to kupię sobie właśnie taką nakładkę co pisała Malinowa Panienka (http://www.babymama.pl/adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-clippasafe-advanced-p100.html)
to ja tez zakupię taka nakładkę super dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny apropos aut - zapinacie pasy? bo różne opinie słyszę. Ja jestem za zapinaniem. Jak coś to przeżyję chociaż ja...
No i muszę kupić auto sobie do jazdy, bo pracowałam w centrum więc auto mi nie było potrzebne. A na jesieni muszę zakupić coś dla siebie i malucha -
Hej Aniu:)) dobrze, ze Wpadłas.
Ja tez jutro na Bete. Byłam u gin. Nic nie widać jeszcze. Mam przyjść za 2 tyg. Dostałam progesteron na wszelki wypadek. A rano endo zwiększyła eutyrox do 50 uff
Padam. Brzusio boli. Niedobrze mi dzisiaj było.... Jak sie czujecie?
witam nowa koleżankę(
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
no właśnie ja zobaczę bo mojej sis trzymał się pas pod brzuchem i nakładała tylko takie coś:
http://www.baby-shower.pl/CIAZA/Produkty-dla-mam/Nakladki-antyuciskowe-na-pasy-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy-ForBelly.htmlFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyFidelissa współczuję mnie ostatnio strasznie podbrzusze bolało. Musiałam leżeć, bo przy większych wysiłkach miałam bardzo jasno-różowe plamienia. Na szczęście wszystko przeszło. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza zmęczeniem i bólem piersi. Bezsenność też się zdarza.
Wizytę mam na 17 marca. Mam nadzieję, że już coś zobaczę
Co u Was Kochane?ewelina:P, Fidelissa, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Hej Aniu:)) dobrze, ze Wpadłas.
Ja tez jutro na Bete. Byłam u gin. Nic nie widać jeszcze. Mam przyjść za 2 tyg. Dostałam progesteron na wszelki wypadek. A rano endo zwiększyła eutyrox do 50 uff
Padam. Brzusio boli. Niedobrze mi dzisiaj było.... Jak sie czujecie?
witam nowa koleżankę(Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Fidelissa współczuję mnie ostatnio strasznie podbrzusze bolało. Musiałam leżeć, bo przy większych wysiłkach miałam bardzo jasno-różowe plamienia. Na szczęście wszystko przeszło. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza zmęczeniem i bólem piersi. Bezsenność też się zdarza.
Co u Was Kochane?
Wizyte mamy dopiero 21 marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 19:42
Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Fidelissa współczuję mnie ostatnio strasznie podbrzusze bolało. Musiałam leżeć, bo przy większych wysiłkach miałam bardzo jasno-różowe plamienia. Na szczęście wszystko przeszło. Nie mam praktycznie żadnych objawów poza zmęczeniem i bólem piersi. Bezsenność też się zdarza.
Co u Was Kochane?Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Joaśka wrote:Cześć
musisz znaleźć czas na odpoczynek, musisz dbać o siebie teraz:) jest teraz tak pięknie i słonecznie. Będziesz super kierowcą- mamuśkową
Moja przyjaciółka tak miała co jej córa była w samochodzie to ryk:)) -
nick nieaktualny