Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Mi wyliczyła położna 6tydz i się zgadza
Ja czekam na tel z ustaleniem wizyty usg a nastepną wizytę u położnej mam 21maja to dopiero dużo czasu
Mam takie wymioty, że zastanawiam się czy tam dwie fasoliny nie siedząFidelissa, karm3lka, ewelina:P, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Hej dziewczynki
Mi wyliczyła położna 6tydz i się zgadza
Ja czekam na tel z ustaleniem wizyty usg a nastepną wizytę u położnej mam 21maja to dopiero dużo czasu
Mam takie wymioty, że zastanawiam się czy tam dwie fasoliny nie siedzą
Santoocha fajnie, że jeszcze jedna do kompletu[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ewelina:P wrote:Od kilku dni mam takie kucie obok pępka . I to takie dziwne uczucie . Ma ktoraś moze z Was ???
Witam dziewczynki:)
ja miałam takie kłucie ale jeden dzień, w moim przypadku to nic groźnego nie było. niedługo później byłam na usg i było wszystko oki:)
ewelina:P, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dziendoberek gardło mnie strasznie boli.... Idę na pobranie krwi,potem praca, potem kurs....ja chce do łóżeczka ....
widzę znowu napięty grafik:) uważaj na siebie z tym gardełkiem, gorące herbatki pij. Miłego dnia mimo tego pobrania krwi... buziaki:))
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Malinowa Panienka wrote:ja miałam takie - spoko minęło teraz tylko mdłości są
kiedy dokładnie ci minęły?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ewelina takie kłucia to mogą byc po prostu wiązadła macicy, które sie rozciągają
Widze, że tutaj I trymestr przeważa Ani sie obejrzycie a juz bedzie drugi, przykre dolegliwości ustaną!
Aa nie przywitałam sie czesc Wam wszystkim Bede czasem zaglądac do WasJoaśka, ewelina:P, mada_lena, Ania07 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni& wrote:ewelina takie kłucia to mogą byc po prostu wiązadła macicy, które sie rozciągają
Widze, że tutaj I trymestr przeważa Ani sie obejrzycie a juz bedzie drugi, przykre dolegliwości ustaną!
Aa nie przywitałam sie czesc Wam wszystkim Bede czasem zaglądac do Was
To prawda ze przykre dolegliwości miną Mnie mdłości męczyły w 7-8 tyg. - na szczęście tylko parę razy wymiotowałam, ale mało co jadłam i schudłam 3 kg... teraz juz wracam do swojej wagi i pewnie zacznę ją niedługo przekraczać.
Dużo wytrwałości życzę Dziewczynom z I trymestru
Malinowa Panienka, Ania07 lubią tę wiadomość
-
karm3lka wrote:
Spróbuje:) na początku tez schudłam 3 kilo no ale teraz widzisz. faktycznie muszę zagryzać nie słodkościami a owocami lub warzywkami:))