Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewelina:P wrote:my dzis przemeblowanie robilismy a raczej zamienialismy salon z sypialnia Piotrek bidulek wszystko dzwigal . Zamowilam sobie szafeczki nocne . Piekna pogoda byla dzis oby jak najdłużej taka byla
Wizyte mamy dopiero 21 marca
Jaki efekt? Lubię przemeblowania i remonty! My dopiero latem robimy kapitalny całego mieszkania. Koniec z łożem małżeńskim mój mąż ciężko znosi tą myśl
A wizyta widzę już niebawemewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Jaki efekt? Lubię przemeblowania i remonty! My dopiero latem robimy kapitalny całego mieszkania. Koniec z łożem małżeńskim mój mąż ciężko znosi tą myśl
A wizyta widzę już niebawem
I tu gdzie salon jest teraz slonko swieci caly dzien z tej strony A z tamtej chwile .
Czemu koniec z lozem ???Ania07 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:A dlaczego dwie?
a prywatnie chodzę i prowadzę ciążę.
i lekarz prywatnie posłał mnie państwowo na badania do swojego kolegi i tym sposobem 2 wizyty.
a 14 marca idę na badania - krew itp.Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Nie rozumiem Aniu czemu jestem w 5 tyg a Ty nie? Czy Twój suwaczek liczy od zapłodnienia?
Kochana ja powinnam mieć 6 tydzień, ale byłam u lekarza na pierwszej wizycie i mi powiedział, że powinien być początek 4-5 tygodnia. Wyszło, że jest zaledwie 3, bo owulację miałam dużo później. Obliczył mi, że zapłodnienie musiało być między 8 a 10 lutym i akurat się idealnie zgadza
Dlatego zmieniłam suwaczekFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kochana ja powinnam mieć 6 tydzień, ale byłam u lekarza na pierwszej wizycie i mi powiedział, że powinien być początek 4-5 tygodnia. Wyszło, że jest zaledwie 3, bo owulację miałam dużo później. Obliczył mi, że zapłodnienie musiało być między 8 a 10 lutym i akurat się idealnie zgadza
Dlatego zmieniłam suwaczekAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina:P wrote:Super teraz bardziej mi sie podoba
I tu gdzie salon jest teraz slonko swieci caly dzien z tej strony A z tamtej chwile .
Czemu koniec z lozem ???
No to super!
Zajmuje nam prawie całą sypialnię, a chcemy tam zrobić pokój dla dziecka, a do salonu dać 4 osobowy narożnik rozkładany, bo obecnie mamy zwykłe sofy.ewelina:P, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina:P wrote:A bo on ci policzyl od zaplodnienia czyli tyle ile ma płód .
Dokładnie
Ale teraz z suwaczkiem zgadzają mi się objawy, a nie tak jak wcześniej, że kształtuje się kręgosłup, widać serduszko itd a u mnie na usg była mała kropkaewelina:P lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:To mamy wizytę razem ale fajnie
A czemu dwie?
i lekarz prywatnie posłał mnie państwowo na badania do swojego kolegi i tym sposobem 2 wizyty.
a 14 marca idę na badania - krew itp.Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ania07 wrote:Dokładnie
Ale teraz z suwaczkiem zgadzają mi się objawy, a nie tak jak wcześniej, że kształtuje się kręgosłup, widać serduszko itd a u mnie na usg była mała kropkaAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:bo idę rano do lekarza państwowego - tam mam robione badania na nfz itp.
a 14 marca idę na badania - krew itp.
Aaa to takie coś no to w sumie dobrze
Daj koniecznie znać po wizytach ;* -
nick nieaktualnyewelina:P wrote:U mnie 9 tydz od zaplodnienia ale ogolnie licza od @ . I tak chyba wychodzi poród .
A poród to nie jest +/- 2 tygodnie liczony właśnie od @? z tego co kiedyś czytałam, ale nie jestem pewna? Bo średnio owulacja przypada na 14dc ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:02
ewelina:P lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:A poród to nie jest +/- 2 tygodnie liczony właśnie od @? z tego co kiedyś czytałam, ale nie jestem pewna? Bo średnio owulacja przypada na 14dc ..
U mnie byla owulka 16 dc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:04
Ania07 lubi tę wiadomość