Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dawno się nie odzywałam, ale to przez to że się nie udało... straciłam maleństwo, ale ..... znów zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu po poronieniu, przyjmujemy leki i miejmy nadzieje że teraz się uda Termin według belly to 7 maj 2016, różnica 20 miesięcy, według mnie idealna, zrezygnowałam z pracy, będę miała macierzyńskie i zacznę o siebie dbać
Joaśka gratuluję :* -
... współczuję, sama przez to raz przechodzilam, wiem jak to boli. teraz tez bardzo boje sie o ciazę, staram sie o tym nie myslec. Najwazniejsze, ze tak szybko udalo Ci sie zajsc! gratuluje ja mam termin koniec kwietnia. trzeba dbac o siebie, tylko jak ?? ja non stop mala dzwigam i zmeczona jestem bo urwis straszny ale kochany
Ewelka to super, ze masz lepsza prace, trzeba sobie ulatwiac zycia, no i wiecej czasu spedzisz z mala -
hej , Ewelciu dziekuje dobrze sie czuje mala nie pozwala mi myslec nad objawami, to juz inaczej niz przy pierwszym
spac mi sie tylko chce ciagle.
Jak Wasze chorobsko? lepiej juz? jak Nicol?
Ja dzis widzialam swoja MILOSC - serduszko malenkie i bijace
MIlego wieczoru:)Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Gdzie tam lepiej ja telepie sie z zimna kaszle strasznie , leci z nosa biore jakies tam leki co byly w aptecce . Nicola dobrze jeden dzien miala chyba ja ominelo choc nie zapeszam . Idzie jej zabek ale znow nie pokolei ma 8 zebow i teraz powinny isc kly a dalej ma tak z prawej napuchniete i twarde . Tak jak by sie przebijal i nie da sprawdzic .
W pracy lajcik . Nie na robie sie tyle . No i 4 godzinki i spowrotem do pracy . Ide wypic gripex i do lozka . Bo trzese sie jak galareta . Dobranoc :*
-
Cześć dziewczyny, szukam grona idealnego dla Nas:)
zafasolkowane bardzo Nam się spodobało:)
Odebrałam wyniki i tak:
HCG: 238,9 mlU/ml
Progesteron: 33,65 ng/ml
wasza interpretacja? będę wdzięczna;)
20.08 robiłam tsh i miałam 2,8 i właśnie nie wiem, czy powtarzać? Boję się strasznie, wcześniej wykryto u mnie puste jajo płodowe:(
Szukam dobrego gin w Warszawie. Może kogoś polecacie.
Pozdrawiam
-
Ememesowelove wspolczuje straty i gratuluje kolejnego zaciazenia- trzymam kciuki za pozytywny finał ciąży
Asiula gratulacje wielkie a Wy tak specjalnie, czy z wpadki?
Ją Was dziewczyny podziwiam, bo ją z tym moim małym czortem i z ciąża do tego bym nie wyrobila zwyczajnie dziś moje dziecko sobie wymyslilo, że można się wspinać po szufladach w kuchni- malpiszon normalnie, potem na kanapę się wdrapywala, bo na skórze dobrze się zaprzec... Chyba jej smycz kupie jak chce się gdzieś przemieścić i coś że sobą wziąć to niesie to w zębach ( chyba od psa naszego się tego nauczyła) i uwaga, dziś pierwsze siku na nocnik zrobiła ale generalnie to co wyczynia Goska to strony by zabrakło, w szoku jestem, bo mi straszny urwis rośnie
Aha a w ogóle to moje dziecko tez z katarem, więc Ewela witajcie w klubie u nas w użyciu Lipomal 1x3ml (przed snem) i Otrivin dla bobasow po 1 kropelce też przed snem, do tego syrop z malin własnej roboty i efekty widać błyskawicznie.
A jak Wasze Łaski? Chodzą już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:37
-
Hej . U nas noce do bani Nicola budzi sie z placzem goraczka 38,7 katar . Ale oldbas dobrze sobie radzi na pieluszke chwila i nos odetkany .
Nicola juz sama sie puszcza i drepcze po 5-6 krokow sama tak pewnie . Tez taka cwanjara sie z niej robi . Caly dom przejdzie milion razy . Jak cos niesie ti idzie sama podpierajac sie o ta rzecz i przesowa . Stoi juz sama bardzo dlugo a pozniej siupa na pupe . Tez jest strasznie nie dobra . Otwiera pralke i wsadza do niej co popadnie a na koncu glowe zagladajac tam . Szuflady wysuwa i wyciaga. Jestesmy tez w trakcie szukania mieszkania .
Jade do pracy milego dnia
-
Ewela a jak sie czujecie z mala? lepiej juz? gratuluje, zdolniacha!!!
u nas zabki w natarciu jest juz piec a ida trzy. mala non stop chodzi przy meblach , delikatnie na razie sie puszcza i bec i tak caly dzien, a to na raczki, nic nie da zrobic. zabawki ostatnio wogole nie kreca jej, woli za mna lazic wogole ciezko ja ululac w dzin, meczace to jest bardzo. sama w lozeczku nie usnie a wy jak macie ze spaniem?
Mungo planowalismy drugie ale kompletnie nie myslalam , ze tak szybko sie to stanie.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
U nas lepiej goraczka minela , katar tez odchodzi wiec moze to na zabki u niej niewiem sama . mnie nadal kaszel meczy . Ogolnie mamy 8 zabkow .
Nicola mi jeszcze nie spi a jest prawie 23 niewiem co dzis z nia sie dzieje a spala raz od 13-17 . Zasypia mi sama w lozeczku klade ja daje pieluszke smoka chwila spi .
A ty Jolaska jak sie czujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 01:28