X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Niewidoczne serduszko, zbyt mała macica, za mały zarodek - czy to są powody do zmartwień?
Odpowiedz

Niewidoczne serduszko, zbyt mała macica, za mały zarodek - czy to są powody do zmartwień?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam już ze szpitala... Jak mnie nie pamiętacie to odrazu mówię że
    jestem z poprzedniego nicku Nusia1989.
    Oczywiście byłam u pani ginekolog, zbadała mnie i powiedziała że mam się nie martwić bo może to być wczesna ciąża. A co najważniejsze w poniedziałek czeka mnie USG i wynik bety HCG, trochę się boję, ale nawet jakby coś to mam się wstawić do niej odrazu po wynikach, więc trzymajcie kciuki !

szczessciara lubi tę wiadomość

• nutka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cekinka- trzymam :)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • hela Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku a już myslalam ze cos nie tak! dobrze ze napisalas ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cekinka trzymam kciuki , konieczniej daj potem znać co i jak :)

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ