Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny. Mnie tez prośba o dopisanie do listy. Ja po transferze. Termin wychodzi coś koło 04.01.2020. W 10 dpt beta 135,5 mlU/ml, w 12 dpt - 378,6 mlU/ml Prg tylko 13,38 mg/ml, w 14 dpt. - 678,9 a prg jeszce spadł do 12,46. Lekarz z kliniki na urlopie.2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Vella83 wrote:Cześć Kleo2012. )Czeka nas mam nadzieje nudne 9 tfu 8 miesięcy..
2 procedury ivf, 9 transferów
Kleo2012 wrote:Witam dziewczyny. Mnie tez prośba o dopisanie do listy. Ja po transferze. Termin wychodzi coś koło 04.01.2020. W 10 dpt beta 135,5 mlU/ml, w 12 dpt - 378,6 mlU/ml Prg tylko 13,38 mg/ml, w 14 dpt. - 678,9 a prg jeszce spadł do 12,46. Lekarz z kliniki na urlopie.
Co do proga to leć kochana do innego lekarza lub na IP po luteine lub progesteron. Lepiej w tym temacie działać mimo iż znam mnóstwo dziewczyn które miały taki progesteron i było ok, ale praktycznie każda z nich brała luteine.
Doczytałam że bierzesz luteine, to faktycznie nisko i warto skonsultować nawet z innym lekarzem, może w klinice gdzie robiłaś ivf jest ktoś na dyżurze i przez telefon pomoże?
I jeśli bierzesz pod językowo to kładź pod język i niech się rozpuszcza, u mnie był efekt świetny, proga miałam wtedy w okolicach 50Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 18:16
-
Iga66 wrote:Gratulacje i już dopisana 🌼🌞
Co do proga to leć kochana do innego lekarza lub na IP po luteine lub progesteron. Lepiej w tym temacie działać mimo iż znam mnóstwo dziewczyn które miały taki progesteron i było ok, ale praktycznie każda z nich brała luteine.
Biorę dopochwowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 18:18
lotka1990 wrote:O to muszę zobaczyć, sól morska stosuje ale bez efektów
Mnie za to ból głowy męczy. Pewnie dlatego, że wypiłam tylko jedną słabą kawę, a zawsze piłam dwie mocne 😣lotka1990 lubi tę wiadomość
-
Iga66 wrote:Duphaston nie wyjdzie w badaniach, trzymam kciuki za tego proga, niech rośnie jak szalony🤞
Zobaczę w pon bo stres tez nie pomaga.
Madziolinka wrote:Ja na zatoki podgrzewalam na patelni sól, wkładalam ją do skarpety i kladlam sobie na czoło, albo inne bolące miejsce. Pomaga naprawdę.
Mnie za to ból głowy męczy. Pewnie dlatego, że wypiłam tylko jedną słabą kawę, a zawsze piłam dwie mocne 😣 -
nick nieaktualnyVella83 wrote:a jak wy z kawą dziewczyny? odstawiacie w ciązy? czy tylko ograniczacie? czy w ogóle nie zmieniacie nic
Ja kawy piłam ze dwie w pracy i jedną w domu. Teraz staram się jedną max dwie, ale rozpuszczalną lurę z mlekiem.Vella83 lubi tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Kleo nie denerwuj się. Iga ma rację, że duphaston w badaniach nie wychodzi, więc może masz go tyle, ile akurat potrzeba.
Trzymam kciuki!!!
Iga66 lubi tę wiadomość
Karolika wrote:Jeśli spadł mi progesteron A beta rośnie co to może znaczyć? I wyszła mi dużą tej tsh znów było tak miałam 1,87 potem 3,2 potem 1,28 I teraz znów 3 coś