Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Takie niespanie to dobry trening przed wstawaniem potem kilka razy w nocy 😉
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Madziolinka wrote:Ale tylko soki warzywo - owocowe? To jakaś dieta?
-
Kleo2012 wrote:Nooo. Mnie tylko najbardziej martwi ten mój progesteron ale jutro idę do gin i lekarz z kliniki już z urlopu wróci to zobaczymy co powie. Ale chyba będę musiała luteine zastąpić lutinusem. Ale już mam obczajamia aptekę gdzie jest najtańszy.
Pamiętam, że luteina bardzo tania była. A Lutinus? -
Madziolinka wrote:
Taaa, jutro do pracy. Boję się tego, bo pracuje w przedszkolu, a tam mnóstwo zarazkow i bakterii 😣 Ale chciałabym wytrwać chociaż do końca roku szkolnego... -
Iga66 wrote:Witam Kochana, zapraszam serdecznie 😍
Na kiedy Cię wpisać?
A czy Wy już dostałyście skierowania na badania moczu/krwi itp? Bo ja póki co mam czekać na bijące serduszko. -
Kleo2012 wrote:Vella zazdroszczę Ci tego spania. Ja po encortonie i zastrzykach z Accofilu potrafię się obudzić po 3 w nocy i nie spać już do 6 a do pracy trzeba wstać. Ale dla maleństwa czego się nie robi.
-
Madziolinka wrote:Takie niespanie to dobry trening przed wstawaniem potem kilka razy w nocy 😉
Vella83 lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Jeszcze lekarz mi nie wyliczył daty porodu, więc póki co poproszę bez daty
A czy Wy już dostałyście skierowania na badania moczu/krwi itp? Bo ja póki co mam czekać na bijące serduszko.
Z luxmedu razem z wynikiem bety dostałam skierowanie na bezpłatne badania prenatalne.marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki.
Beta 287,a progesteron 41. Czyli oficjalnie jestem w ciąży 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 09:18
-
Iga66 wrote:Ja dopiero 10.05 idę do lekarza, beta powinna być powyżej 8tys więc powinno być już widać zarodek. Pewnie wtedy skierowanie na wszystkie badania.
Z luxmedu razem z wynikiem bety dostałam skierowanie na bezpłatne badania prenatalne.
U nas na NFZ to na zwykłej wizycie o USG możesz zapomnieć. Więc ja prywatnie będę chodziła do lekarza, który moją drugą ciąże prowadził. -
Madziolinka wrote:Ja chciałbym pracować do końca czerwca, a potem zwolnienie. Urlop sobie zachowam na dłuższe siedzenie z dzidziusiem 😉
Ja też tak myślałam. Nie wiem czy się opłaca dyr brać mnie na dwa miesiące a potem wszystko zmieniać, plany, zastępstwa etc.. A kiedy planujecie pogadać z dyr? -
Madziolinka wrote:A tam masz od razu USG?
U nas na NFZ to na zwykłej wizycie o USG możesz zapomnieć. Więc ja prywatnie będę chodziła do lekarza, który moją drugą ciąże prowadził.
A to skierowanie dostają wszystkie kobiety 35+ są w tym badania z krwi i usg prenatalne. -
Madziolinka wrote:Ja brałam luteine i duphaston przez całą moją poprzednią ciąże. A i tak urodziłam niestety za wcześnie.
Pamiętam, że luteina bardzo tania była. A Lutinus?
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019