Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Och żeby inni ludzie też tak myśleli. Adla większości jesteśmy nierobami i darmozjadami. Tylko jeśli rzeczywiście to taki wspaniały zawód jest, to czemu wszędzie teraz nauczycieli brakuje.
Iga a czym się zajmujesz?
Myślę że każda praca jest ważna, i każdy powinien zarabiać tylę żeby spokojnie zaspokoić podstawowe potrzeby. Choć generalnie można siedzieć też w domu cała rodzina i tylko brać zasiłki....
Marzy mi się kraj w którym polityka prorodzinną to prywatne żłobki bezpłatne dla mam pracujących, to dodatkowe profity w pracy dla mam i tatusiów itp.
Państwo bez pracy będzie zawsze ułomne niestety.
Tyle z polityki, myślę że na tym forum też warto czasem i o tym pogadać szanując oczywiście poglądy inne niż nasze.
A poza tym u mnie nadal maraton cyckowy 😂😂😂 -
nick nieaktualnyMadziolinka wrote:Endi ja wszystkie opinie szanuje. I wykłócać się z nikim nie mam zamiaru. Zresztą nigdy tego nie robilam. Temat możemy oczywiście zmienić, ale naprawdę mamy tylko tu o ciąży rozmawiać?
-
Dziewczyny,temat cały czas jest obecny i od września pewnie znowu bedzie wrzec. Ile ludzi tyle opinii. Mam 2 godz wszkole publicznej i tam strajkowalam. Ale po tyg zawiesili więc tyle ze strajkowania..zawsze jakieś grupy zawodowe będą się buntować. Jak nie pielęgniarki to policjanci, nauczyciele etc.byle do wakacji a potem do pieluch:) jeszcze zatesknimy za szkola:)
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:Apropos obowiązków,od września mam egzaminy ciekawa jestem czy znowu mnie odmóżdży ciąża, w poprzedniej w ogóle nie mogłam się skupić,rozwaliłał dwa telefony,laptopa...
Endi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolika wrote:Myślę że ok 15000 bete powinnam mieć w środę myślicie że będzie już coś widać na usg?
Czytałam też że powyżej 10tys beta już wolniej przyrasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 11:03
Karolika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Apropos mózgu ciążowego, to w poprzedniej ciąży potem już nic nie ogarniałam. W tej jeszcze jakoś się trzymam (na razie;p), ale wczoraj już zdążyłam zostawić rybę na wierzchu lodówki, a chciałam ją tam włożyć.. I w ten sposób nie ma dziś ryby na obiad a taką miałam na nią ochotę..
Karolika, Iga66 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziolinka wrote:Vella czego uczysz? Chwalisz sobie pracę w szkole prywatnej?
-
Vella83 wrote:Chwale sobie pod względem ilości pracy tzn tylko uczę. Żadnych konferencji, plenarki trwają godzinę. Nie ma KN. Zero papierów. Jak kończę zajęcia o 15:00 to jestem 15:02 w aucie. Nikt ode mnie nic nie chce. Nie ma akademii, przedstawień etc.. Niestety ku zaskoczeniu finansowo gorzej:( ale mam swoją szkołę językowa więc jestem zadowolona. Uczę angielskiego i włoskiego. A wy?
Jestem nauczycielem informatyki również i zastanawiam się, czy po macierzyńskim nie zmienić przedszkola na szkołe -
Dziewczyny dzisiaj zauważyłam, że jak się podcieram to mam takie nitki krwi jakby. Tylko, że to naprawdę trzeba się nieźle przyjrzeć, żeby zobaczyć. To chyba normalne? Bo tam w środku wszystko się zmienia. Nie pamiętam już jak to było w pierwszej ciąży. A teraz to takie cieniutkie jak włos. I tak jedna niteczka.Asiulka
-
nick nieaktualnyAsiulka88 wrote:Dziewczyny dzisiaj zauważyłam, że jak się podcieram to mam takie nitki krwi jakby. Tylko, że to naprawdę trzeba się nieźle przyjrzeć, żeby zobaczyć. To chyba normalne? Bo tam w środku wszystko się zmienia. Nie pamiętam już jak to było w pierwszej ciąży. A teraz to takie cieniutkie jak włos. I tak jedna niteczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 13:29