Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Hej
Przedwczoraj zobaczyłam dwie kreski, nie ukrywam, że z lekkim niedowierzaniem. OM 2.04., jednak jedyna możliwość na zapłodnienie była w niedziele wielkanocna, 21.05. Nie robiłam narazie żadnych badań, jutro dzwonię do lekarza się umówić na wizytę. Bety raczej tez nie zamierzam robić.
Czekam na info na kiedy Cię wpisać -
Iga66 wrote:Dzień Dobry, witam w piękny deszczowy poniedziałek
Dzisiaj do pracy i już mnie muli...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06b1fb0b551b.jpg
Strasznie sir tych mdłości boję, bo w strasznie w dwóch poprzednich ciazach wymiotowalam. I to nie tylko przez 12 tygodni... -
A ja powiem Wam, że wczoraj przespalam cały dzień 😁ledwie zrobiłam obiad, zjadłam i spałam i spałam... A potem w nocy szczęka mnie bolała. No ale tak że spać nie mogłam. Aż w końcu usnelam przed 4, i zaspalismy z młodym do przedszkola 😂 po 8 doszłam do wniosku że trudno dziś mu zrobię wagary bo wcale nie mam energii.
Dziewczyny czy Wy też macie tak, że wieczorem brzuch was ciągnie i daje o sobie znaki?
Ja tak mam. W ciągu dnia cisza a wieczorem chyba daje mi do zrozumienia że mam odpoczywać.Iga66 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Postanowiłam i ja do Was dołączyć ☺
Wymarzone 2 kreski zobaczyłam 1 maja w 8cs. Termin wstępny na 7.01.2020 ❤ 9 maja idę do lekarza i już nie mogę się doczekać! Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i na usg będzie już coś widać. -
Niqa89 wrote:Hej Dziewczyny!
Postanowiłam i ja do Was dołączyć ☺
Wymarzone 2 kreski zobaczyłam 1 maja w 8cs. Termin wstępny na 7.01.2020 ❤ 9 maja idę do lekarza i już nie mogę się doczekać! Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i na usg będzie już coś widać. -
nick nieaktualnyWitam się i ja 😁 w domu mam dwóch synków, dwie kreski zobaczyłam 2.05. wg mnie 9 dpo. Ciąża nie planowana, póki co jesteśmy w szoku. Zwłaszcza, że o drugiego dzidziusia starania trwały prawie 1,5 roku. Wg belly termin porodu to 14.01. Może zdążę zrobić dziś bhcg, bo nadal nie dowierzam....
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:A ja właśnie 6 tydzień rozpoczęłam plamieniem... dramat. W szpitalu faktycznie lekqrz stwierdził pęcherzyk, ale w związku z tym że jest plamienie zostawili mnie i muszę leżeć
Badania zrobili ?