Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Olza21 wrote:Witam się i ja 😁 w domu mam dwóch synków, dwie kreski zobaczyłam 2.05. wg mnie 9 dpo. Ciąża nie planowana, póki co jesteśmy w szoku. Zwłaszcza, że o drugiego dzidziusia starania trwały prawie 1,5 roku. Wg belly termin porodu to 14.01. Może zdążę zrobić dziś bhcg, bo nadal nie dowierzam....
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:A ja właśnie 6 tydzień rozpoczęłam plamieniem... dramat. W szpitalu faktycznie lekarz stwierdził pęcherzyk, ale w związku z tym że jest plamienie zostawili mnie i muszę leżeć
A zdiagnozowano skąd plamienie? Ja krwawilam, bo krwiak w macicy miałam. Musiałam leżeć plackiem przez kilka tygodni plackiem.Endi90 lubi tę wiadomość
-
Endi plamienia, krwawienia zawsze bardzo martwią, ale często się w ciąży zdarzają i nie muszą oznaczać najgorszego. Ja miałam bardzo duże krwawienie w 17tc, myślałam, że już po maluszka, a on sobie spokojnie siedział w moich brzuchu 😉
Powodzenia kochana!!!Endi90 lubi tę wiadomość
-
Endi90 wrote:A ja właśnie 6 tydzień rozpoczęłam plamieniem... dramat. W szpitalu faktycznie lekarz stwierdził pęcherzyk, ale w związku z tym że jest plamienie zostawili mnie i muszę leżeć
Ojoj! trzymam kciuki!!! Jesteś w dobrych rękach więc musi być ok.Endi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziolinka wrote:Trzymam mocno kciuki za Ciebie i maluszka!!!
A zdiagnozowano skąd plamienie? Ja krwawilam, bo krwiak w macicy miałam. Musiałam leżeć plackiem przez kilka tygodni plackiem. -
nick nieaktualnyMadziolinka wrote:W szpitalu to tak zazwyczaj tak wygląda...
A plamisz nadal? -
Witam się gorąco ze wszystkimi mamusiami:)
Ja właśnie wracam od lekarza. Ciąża potwierdzona. Przewidywany termin 02.01.2020. To moja pierwsza ciąża i strasznie się boje co to będzie. Liczę na Wasze wsparcie:) pozdrowionkaEndi90, Vella83, Cherry_Blossom, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Karolcia126 wrote:Witam się gorąco ze wszystkimi mamusiami:)
Ja właśnie wracam od lekarza. Ciąża potwierdzona. Przewidywany termin 02.01.2020. To moja pierwsza ciąża i strasznie się boje co to będzie. Liczę na Wasze wsparcie:) pozdrowionka
Witamy!! i wspieramy:-)Iga66 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wracam od lekarza. Ciąża potwierdzona. Przewidywany termin 02.01.2020. To moja pierwsza ciąża i strasznie się boje co to będzie. Liczę na Wasze wsparcie:) pozdrowionka
Witaj, spokojnej ciąży wszystko będzie dobrze!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Zapisałam się na pierwszą wizytę: 21 maja zapomniałam już jak ten czas między wizytami się dłuży. W sumie to będzie moja pierwsza wizyta w tej ciąży
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-