Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Cudownie 😘 do mnie dzwoniła dzisiaj gin i jestem umówiona na 10.05, nie kazała już będąc bety.
Mi tez nie kazała ale ja chyba zrobię przed wizyta w klinice. A który to będzie Twój dzień.
Ja to widzę ze tu większości naturalnie się udało?2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Pięknie dziewczyny! A ja nic nie czuję jeśli chodzi o takie wiecie objawy ciążowe. Ani zachcianki, ani wymioty NIC! Energia jest..cekawe kiedy się zacznie..bo nie przywiduję stanu takiego na długio.. ale mam wzdęcie i dół podbrzusza jest taki "nie wklęsły"..
-
Kleo2012 wrote:Mi tez nie kazała ale ja chyba zrobię przed wizyta w klinice. A który to będzie Twój dzień.
Ja to widzę ze tu większości naturalnie się udało?
Kochana my już mieliśmy IUI, cudowne leki, zastrzyki Bemfola drogie jak cholera itp. I jak miałam już dość i brałam tylko letrox 50, Wit D i kwas foliowy to zaskoczyło. A lekarz w Ovum skierował nas na IVF tylko musiałem właśnie zbić TSH bo było 2,5 I nie chcieli nas zakwalifikować.
Przestałam wierzyć lekarzom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 18:52
-
nick nieaktualny
-
Vella83 wrote:Pięknie dziewczyny! A ja nic nie czuję jeśli chodzi o takie wiecie objawy ciążowe. Ani zachcianki, ani wymioty NIC! Energia jest..cekawe kiedy się zacznie..bo nie przywiduję stanu takiego na długio.. ale mam wzdęcie i dół podbrzusza jest taki "nie wklęsły"..
-
Endi90 wrote:Gdyby nie te plamienia i nakaz leżenia to też nie mam żadnych objawów, a energia aż mnie roznosi,zupełnie inaczej jak w poprzedniej ciąży gdzie na początku byłam flakiem...
-
nick nieaktualnyKurde ja biorę tylko kwas foliowy. Dziś byłam u lekarza dostałam letrox 75 i za 3-4 tygodnie muszę przyjąć znów. Jutro ginekolog zobaczymy co powie na mój spadający progesteron. U mmie z objawami jest różnie raz są mega silne a raz wogole ich nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 19:03
-
nick nieaktualnyKleo2012 wrote:Jest zarodek 17mm. Na ten progesteron nic mi nie powiedziała ale lekarz z kliniki napisał ze jak 3x4 luteiny toleruje to mam tak brać. Zapisała listę badań i po wizycie w klinice mam się jej pokazać z wynikami. Poprosiłam ja jeszcze o ten lutinus i będę mieszać z Luteina i wtedy zobaczę jaki progesteron. Na razie spokojna jestem. Zobaczymy jak dalej.
Kleo2012 lubi tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:A będziesz do lekarza do kliniki chodziła?
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Endi a miałaś jakieś bóle w podbrzusze lub coś takiego czy tylko plamienie?
-
Vella83 wrote:Pięknie dziewczyny! A ja nic nie czuję jeśli chodzi o takie wiecie objawy ciążowe. Ani zachcianki, ani wymioty NIC! Energia jest..cekawe kiedy się zacznie..bo nie przywiduję stanu takiego na długio.. ale mam wzdęcie i dół podbrzusza jest taki "nie wklęsły"..
-
Endi90, ja tez mialam w poprzedniej ciazy plamienia. nic mi na to gin nie dala. zrobila usg i twierdzila, ze to z szyjki "po za duzym wysilku". plamienia mi sie troche utrzymywaly, ale potem bylo wszystko ok!
Ta ciaze tez zaczelam plamieniami ale dostalam progesteron i zniknely.
u mnie chyba objawy ciazowe na calego....mdlosci (takie bez wymiotow, ale caly czas mi cos do gardla podchodzi - dokladnie tak samo jak w poprzedniej ciazy), wrazliwosc na zapachy, zmeczenie chyba troche wieksze, ale nie jakos ekstremalnie...
Moja pierwsza wizyta 17.05. mam nadzieje, ze bedzie serduszko!!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualnyja też mam 14 maja, ale dzisiaj przez te perypetie mialam chociaż okazje zobaczyć na usg, że to nie tylko blade kreski na teście. Mam nadzieje że jak będą mnie wypisywać to coś już tam podpatrzę.Czekam z utesknieniem na wizyte u swojego gina, chyba tylko jemu ufam tak w pełni, też tak macie ze swoimi?