Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa idę do lekarza teraz aby potwierdzić że ciążę jest tam gdzie powinna być:)potem mam wizytę na nfz 13 maja do polecanej lekarz ale raczej tam nie zostanę A wizytę u swojego dr u którego chce prowadzić ciążę do dopiero 25 mają i to prywatnie no ale w luxmed takie terminy :p
-
Ja pierwsza wizytę mam 23 maja! 🙄a jak dzisiaj się chciałam umówić na NFZ to mi powiedzieli koniec maja
Później zadzwoniłam, żeby się umówić prywatnie do mojej Pani doktor z pierwszej ciąży i terminy zajęte do końca czerwca!
Także masakra, pozostaje czekać -
Madziolinka wrote:Sporo tych wizyt 14 maja tu będzie
😉
Ja już sama nie wiem, czy czekać ten miesiąc, czy szukać innego lekarza. W Warszawie na pewno ktoś się kompetentny znajdzie, ale tego dr znam, cenię i bardzo lubię
Ja bym poszła do innego dobrego, na pierwszą wizytę dwa tyg po spodziewanej miesiaczce żeby potwierdzić zobaczyć czy wszystko ok a potem normalnie chodziła do swojego. -
Vella83 wrote:Ja bym poszła do innego dobrego, na pierwszą wizytę dwa tyg po spodziewanej miesiaczce żeby potwierdzić zobaczyć czy wszystko ok a potem normalnie chodziła do swojego.
-
U mnie tez objawow brak. Czasem sobie wyciagam z szuflady test i patrze na te dwie kreski bo jakos ciagle niedowierzam. Wizyta umowiona na 15 maja. Jak juz potwierdze u gina to mamy zamiar powiedziec w rodzinie. A jak u Was? Juz wiedza czy czekacie jeszcze z niusem o ciazy?
-
Vanilka wrote:U mnie tez objawow brak. Czasem sobie wyciagam z szuflady test i patrze na te dwie kreski bo jakos ciagle niedowierzam. Wizyta umowiona na 15 maja. Jak juz potwierdze u gina to mamy zamiar powiedziec w rodzinie. A jak u Was? Juz wiedza czy czekacie jeszcze z niusem o ciazy?
-
A ja mam jutro z rana wizytę. Zapisywalam się tydzień temu, na NFZ. Czyli mam wielkie szczęście 😁 u mnie narazie o kropeczce wiedzą rodzice i siostra. Niestety wszyscy mieszkają 300 km od nas, ale musiałam ich uprzedzić, bo jeśli byłaby sytuacja szpitalna to muszą być w pogotowiu 😊
Iga66 lubi tę wiadomość
-
MalinovaJa wrote:A ja mam jutro z rana wizytę. Zapisywalam się tydzień temu, na NFZ. Czyli mam wielkie szczęście 😁 u mnie narazie o kropeczce wiedzą rodzice i siostra. Niestety wszyscy mieszkają 300 km od nas, ale musiałam ich uprzedzić, bo jeśli byłaby sytuacja szpitalna to muszą być w pogotowiu 😊
-
Mi się z wizytą na NFZ udało tylko dlatego że mama chodzi do tego samego gina i zgodziła się zamienić. Inaczej na NFZ dopiero pod koniec czerwca bym mogła iść. Prywatnie pod koniec maja.
U mnie wiedza nasi rodzice i przyjaciółka-ktora sama teraz jest w ciąży:) -
nick nieaktualnyU mnie przez tą akcje wie już cała rodzina, w pracy z kadr poleci info w obieg, a jutro zapewne będą wiedzieć Panie z przedszkola, ze sklepu gdzie moje dziecko robi zakupy i wszystkie koleżanki mamy i teściowej w zasięgu wzroku a nawet telefonów. Jak sie dzisiaj dziadek dowiedzial ze jestem w ciazy i za chwile ze w szpitalu to pytal czemu nikt mu nie powiedział że poszłam rodzić hahah
evs6, Karolcia126, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Endi90 wrote:U mnie przez tą akcje wie już cała rodzina, w pracy z kadr poleci info w obieg, a jutro zapewne będą wiedzieć Panie z przedszkola, ze sklepu gdzie moje dziecko robi zakupy i wszystkie koleżanki mamy i teściowej w zasięgu wzroku a nawet telefonów. Jak sie dzisiaj dziadek dowiedzial ze jestem w ciazy i za chwile ze w szpitalu to pytal czemu nikt mu nie powiedział że poszłam rodzić hahah