X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Ja też w moim mieście ufam tylko jednej Pani doktor, reszta to porażka...

Ja mam wizytę 14 i czekam już bardzo. Jeszcze tydzień..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę obok bloku porodowego i od płaczu tych świeżynek aż mnie cycki rozbolały :)

Vella83 lubi tę wiadomość

• Madziolinka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sporo tych wizyt 14 maja tu będzie
    😉
    Ja już sama nie wiem, czy czekać ten miesiąc, czy szukać innego lekarza. W Warszawie na pewno ktoś się kompetentny znajdzie, ale tego dr znam, cenię i bardzo lubię

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Leżę obok bloku porodowego i od płaczu tych świeżynek aż mnie cycki rozbolały :)
    To dopiero masz atrakcje 😉
    Coś mówili ile będziesz musiała zostać?

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak będzie dobry przyrost bety w środę i nie będzie już plamień to w piątek będe wolna <3 teraz bodajże beta była 1213 więc jestem spokojniejsza bo fasolka się utrzymała!

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę do lekarza teraz aby potwierdzić że ciążę jest tam gdzie powinna być:)potem mam wizytę na nfz 13 maja do polecanej lekarz ale raczej tam nie zostanę A wizytę u swojego dr u którego chce prowadzić ciążę do dopiero 25 mają i to prywatnie no ale w luxmed takie terminy :p

• evs6 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsza wizytę mam 23 maja! 🙄a jak dzisiaj się chciałam umówić na NFZ to mi powiedzieli koniec maja :/
    Później zadzwoniłam, żeby się umówić prywatnie do mojej Pani doktor z pierwszej ciąży i terminy zajęte do końca czerwca!
    Także masakra, pozostaje czekać :/

a5e703bbfa.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziolinka wrote:
    Sporo tych wizyt 14 maja tu będzie
    😉
    Ja już sama nie wiem, czy czekać ten miesiąc, czy szukać innego lekarza. W Warszawie na pewno ktoś się kompetentny znajdzie, ale tego dr znam, cenię i bardzo lubię

Ja bym poszła do innego dobrego, na pierwszą wizytę dwa tyg po spodziewanej miesiaczce żeby potwierdzić zobaczyć czy wszystko ok a potem normalnie chodziła do swojego.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i ja spróbuję jutro zadzwonić na NFZ i się zapisać. Może chociaż tą kartę by mi założyli

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Ja bym poszła do innego dobrego, na pierwszą wizytę dwa tyg po spodziewanej miesiaczce żeby potwierdzić zobaczyć czy wszystko ok a potem normalnie chodziła do swojego.
    I może to jest pomysł. Chociaż kurcze ponad 400zl na wizyty w miesiącu to sporo 😣

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 10 tc musimy być na wizycie żeby mieć becikowe jak dobrze pamiętam.

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziolinka wrote:
    I może to jest pomysł. Chociaż kurcze ponad 400zl na wizyty w miesiącu to sporo 😣
    Próbuj na nfz może, bo rzeczywiście to nie mało..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Przy pierwszej ciąży leżałam miesiąc i słuchałam wrzaskow w nocy.. Oj dawało na wyobraznie co mnie czeka

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Vanilka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez objawow brak. Czasem sobie wyciagam z szuflady test i patrze na te dwie kreski bo jakos ciagle niedowierzam. Wizyta umowiona na 15 maja. Jak juz potwierdze u gina to mamy zamiar powiedziec w rodzinie. A jak u Was? Juz wiedza czy czekacie jeszcze z niusem o ciazy?

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    U mnie tez objawow brak. Czasem sobie wyciagam z szuflady test i patrze na te dwie kreski bo jakos ciagle niedowierzam. Wizyta umowiona na 15 maja. Jak juz potwierdze u gina to mamy zamiar powiedziec w rodzinie. A jak u Was? Juz wiedza czy czekacie jeszcze z niusem o ciazy?
    Ja powiedziałam siostrze i narazie tylko tyle, ona sama długo się starała i miała po drodze mnóstwo problemów. Radość była ogromna 😍

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2019, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jutro z rana wizytę. Zapisywalam się tydzień temu, na NFZ. Czyli mam wielkie szczęście 😁 u mnie narazie o kropeczce wiedzą rodzice i siostra. Niestety wszyscy mieszkają 300 km od nas, ale musiałam ich uprzedzić, bo jeśli byłaby sytuacja szpitalna to muszą być w pogotowiu 😊

Iga66 lubi tę wiadomość

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    A ja mam jutro z rana wizytę. Zapisywalam się tydzień temu, na NFZ. Czyli mam wielkie szczęście 😁 u mnie narazie o kropeczce wiedzą rodzice i siostra. Niestety wszyscy mieszkają 300 km od nas, ale musiałam ich uprzedzić, bo jeśli byłaby sytuacja szpitalna to muszą być w pogotowiu 😊
    To czekamy na relację po wizycie, o której idziesz ?

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Karolcia126 Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się z wizytą na NFZ udało tylko dlatego że mama chodzi do tego samego gina i zgodziła się zamienić. Inaczej na NFZ dopiero pod koniec czerwca bym mogła iść. Prywatnie pod koniec maja.
    U mnie wiedza nasi rodzice i przyjaciółka-ktora sama teraz jest w ciąży:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przez tą akcje wie już cała rodzina, w pracy z kadr poleci info w obieg, a jutro zapewne będą wiedzieć Panie z przedszkola, ze sklepu gdzie moje dziecko robi zakupy i wszystkie koleżanki mamy i teściowej w zasięgu wzroku a nawet telefonów. Jak sie dzisiaj dziadek dowiedzial ze jestem w ciazy i za chwile ze w szpitalu to pytal czemu nikt mu nie powiedział że poszłam rodzić hahah

evs6, Karolcia126, Ania_85_ lubią tę wiadomość

• evs6 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2019, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    U mnie przez tą akcje wie już cała rodzina, w pracy z kadr poleci info w obieg, a jutro zapewne będą wiedzieć Panie z przedszkola, ze sklepu gdzie moje dziecko robi zakupy i wszystkie koleżanki mamy i teściowej w zasięgu wzroku a nawet telefonów. Jak sie dzisiaj dziadek dowiedzial ze jestem w ciazy i za chwile ze w szpitalu to pytal czemu nikt mu nie powiedział że poszłam rodzić hahah
    Haha padłam 😂

a5e703bbfa.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: