Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Dziewczyny ledwo żyję. W nocy przez te okropne wzdęcia spałam może 3 godziny. Jestem wykończona, a dzisiaj 11 godzin w pracy z dziećmi, bo mam nadgodziny. I żeby tego było mało, to potem mamy spotkanie ze wszystkimi pracownikami przedszkola. Nie wiem, jak ja dzisiaj przetrwa 😕 -
lotka1990 wrote:Dziewczyny a można brać no spe na początku ciąży? Czy bóle podbrzusza są normalne? W pierwszej ciąży w ogóle nic sie nie działo (mało tego, do dnia porodu nie wiedziałam co to skurcz :p)
A magnez bierzesz?lotka1990 lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Cześć
Wczoraj byłam na wizycie prywatnej. Jest pęcherzyk w macicy,ufff
U nas na razie nie wie nikt.
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Vanilka wrote:U mnie tez objawow brak. Czasem sobie wyciagam z szuflady test i patrze na te dwie kreski bo jakos ciagle niedowierzam. Wizyta umowiona na 15 maja. Jak juz potwierdze u gina to mamy zamiar powiedziec w rodzinie. A jak u Was? Juz wiedza czy czekacie jeszcze z niusem o ciazy?
Ja po moich różnych przebojach z pewnością zaczekam
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Endi90 wrote:U mnie przez tą akcje wie już cała rodzina, w pracy z kadr poleci info w obieg, a jutro zapewne będą wiedzieć Panie z przedszkola, ze sklepu gdzie moje dziecko robi zakupy i wszystkie koleżanki mamy i teściowej w zasięgu wzroku a nawet telefonów. Jak sie dzisiaj dziadek dowiedzial ze jestem w ciazy i za chwile ze w szpitalu to pytal czemu nikt mu nie powiedział że poszłam rodzić hahah
Endi90, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Lotka ja z zalecenia lekarza brałam nospe forte przez prawie całą poprzednia ciążę, bo miałam twardnienie brzucha. Od niemal samego początku.
A magnez bierzesz?
-
Ja się tez zastanawiam czy rodzince powiedzieć a w sobotę na urodziny mi się zjadą i nie wiem co wymyślić ze nie pije a pewno i tak by się zorientowali wiec chyba powiem. A zreszta siostra ma dzieciaki w wieku 2 i 4 lata i często chce aby ich popilnowac.2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019