X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniła moja lekarka żeby przyjść dzisiaj bo beta rośnie jak szalona a był problem z drożnością i musi sprawdzić wcześniej czy wszystko jest ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 13:48

okularnica91, Endi90 lubią tę wiadomość

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Asiulka88 Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Dzwoniła moja lekarka żeby przyjść dzisiaj bo beta rośnie jak szalona a był problem z drożnością i musi sprawdzić wcześniej czy wszystko jest ok

Az ciekawa jestem. Moze bedzie wiecej niz 1?

Asiulka
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Ale to chyba dobrze, że tak ładnie rośnie?

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga może bliźniaki? 😊

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2019, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziolinka wrote:
    A Malinova nadal w poczekalni siedzi? 😉
    Wróciłam 😁 ale powiem Wam że tak jakoś nie jestem zadowolona. Było usg. Pecherzyk jest. Pobrali betę i w czwartek na następne pobranie. Pani doktor super. Ale nastraszyla mnie. Pojawił się krwiak, małych rozmiarów. W czwartek znów też będę miała usg. Być może trzeba będzie się położyć na patologie. Ehhh...

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okularnica91 wrote:
    Iga może bliźniaki? 😊
    Ale wesoło by miała 😁

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie o bliźniaki chodzi , a o ryzyko ciąży jajowodowej, po po problemach z drożnością jest takie ryzyko
    Ps. A bliźniaki to bym nawet chciała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 15:10

40 lat - 13cs 🥰
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Wróciłam 😁 ale powiem Wam że tak jakoś nie jestem zadowolona. Było usg. Pecherzyk jest. Pobrali betę i w czwartek na następne pobranie. Pani doktor super. Ale nastraszyla mnie. Pojawił się krwiak, małych rozmiarów. W czwartek znów też będę miała usg. Być może trzeba będzie się położyć na patologie. Ehhh...
    Dziwne. Ja przy krwiak miałam zalecenie leżenia i dostałam luteine. A Ciebie od razu chcą kłaść 🤔

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2019, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziolinka wrote:
    Dziwne. Ja przy krwiak miałam zalecenie leżenia i dostałam luteine. A Ciebie od razu chcą kłaść 🤔
    Właśnie dlatego jakieś mam mieszane uczucia. Fakt Pani doktor jest słynna z tego że lubi kłaść na oddział. Tylko nie rozumiem tego. Nie krwawie ani nic. Zobaczymy w czwartek. Może poprostu powiedziała tak żeby sytuacja nabrała powagi.

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okularnica91 zajrzałam w Twoją stopke - ja tez 1cs o rodzeństwo i moja córa też z czerwca 2018 :D tylko ja rok starsza :p

okularnica91 lubi tę wiadomość

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
  • Jotka Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem nowa na tym forum, mam nadzieję, że się zaklimatyzuję. Wczoraj miałam termin miesiaczki. Robiłam betę w sobotę i wynosiła 811 j, wczoraj powtórzyłam i było około 2260. Usg mam 15.05 nie wiem czy już będzie zarodek, ale wolę szybko sprawdzić, bo poprzednia ciąża była z krwiakiem i musiałam długo leżeć. Termin na 11 stycznia :)

8p3orjjgt4cf3zw3.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 15:28

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

• Iga66 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okularnica91 wrote:
    Cześć! Chyba mogę się nieśmiało z Wami przywitać. Mój termin wg belly 13.01, dzień przed moimi urodzinami 😊 jeśli chodzi o mnie od początku uderzenia gorąca, na zmianę z uczuciem zimna. Straszne wzdęcia i świadomość, że tak udało się! Będę mamą.

Trzymam kciuki za Was wszystkie, obyśmy w jeszcze większym skladzie zakończyły swoją przygodę w styczniu 💗
    Witam cieplutko i dopisalam do stycznioweczek ❤

okularnica91 lubi tę wiadomość

40 lat - 13cs 🥰
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalinovaJa wrote:
    Głowa do góry! Ja w pierwszej ciąży też miałam krwiaka małych rozmiarów i lekarz w ogóle nie kazał się nim przejmować,a właściwie nawet nie zareagował mówiąc że powstał przy zagnieżdżaniu. Tym razem też może mam krwiaka że plamiłam ale o tym się zapewne dowiem przy wypisie bo nikt skory do rozmów nie jest :/

• Iga66 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotka wrote:
    Cześć dziewczyny. Jestem nowa na tym forum, mam nadzieję, że się zaklimatyzuję. Wczoraj miałam termin miesiaczki. Robiłam betę w sobotę i wynosiła 811 j, wczoraj powtórzyłam i było około 2260. Usg mam 15.05 nie wiem czy już będzie zarodek, ale wolę szybko sprawdzić, bo poprzednia ciąża była z krwiakiem i musiałam długo leżeć. Termin na 11 stycznia :)

8p3orjjgt4cf3zw3.png
    Witam i już na liście 🤞😘

40 lat - 13cs 🥰
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Jotka Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie już jakieś objawy? Któras z Was miała usg i widziala kropka? Nie czytałam wszystkiego, więc proszę wybaczyć jeśli już o tym było pisane. U mnie jak narazie tkliwe piersi i zawroty głowy, a no i takie hmm puste odbijanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wizyta o 17 ale mam stres:)A co objawow to różnie raz są raz ich nie ma :p

• Jotka Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, to koniecznie daj znać po :) Ja chętnie też bym już poszła, ale trzeba czekać ;p

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj.. w jedno popołudnie tyle sie zadziałało..
    Witam nowe Mamuśki!

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Głowa do góry! Ja w pierwszej ciąży też miałam krwiaka małych rozmiarów i lekarz w ogóle nie kazał się nim przejmować,a właściwie nawet nie zareagował mówiąc że powstał przy zagnieżdżaniu. Tym razem też może mam krwiaka że plamiłam ale o tym się zapewne dowiem przy wypisie bo nikt skory do rozmów nie jest :/
    A jak u Ciebie? Plamienie ustalo?

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolika wrote:
    Ja dziś wizyta o 17 ale mam stres:)A co objawow to różnie raz są raz ich nie ma :p
    Kciuki!!!!

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ