Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniła moja lekarka żeby przyjść dzisiaj bo beta rośnie jak szalona a był problem z drożnością i musi sprawdzić wcześniej czy wszystko jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 13:48
okularnica91, Endi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziolinka wrote:A Malinova nadal w poczekalni siedzi? 😉
-
MalinovaJa wrote:Wróciłam 😁 ale powiem Wam że tak jakoś nie jestem zadowolona. Było usg. Pecherzyk jest. Pobrali betę i w czwartek na następne pobranie. Pani doktor super. Ale nastraszyla mnie. Pojawił się krwiak, małych rozmiarów. W czwartek znów też będę miała usg. Być może trzeba będzie się położyć na patologie. Ehhh...
-
Madziolinka wrote:Dziwne. Ja przy krwiak miałam zalecenie leżenia i dostałam luteine. A Ciebie od razu chcą kłaść 🤔
-
Cześć dziewczyny. Jestem nowa na tym forum, mam nadzieję, że się zaklimatyzuję. Wczoraj miałam termin miesiaczki. Robiłam betę w sobotę i wynosiła 811 j, wczoraj powtórzyłam i było około 2260. Usg mam 15.05 nie wiem czy już będzie zarodek, ale wolę szybko sprawdzić, bo poprzednia ciąża była z krwiakiem i musiałam długo leżeć. Termin na 11 stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 15:28
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
okularnica91 wrote:Cześć! Chyba mogę się nieśmiało z Wami przywitać. Mój termin wg belly 13.01, dzień przed moimi urodzinami 😊 jeśli chodzi o mnie od początku uderzenia gorąca, na zmianę z uczuciem zimna. Straszne wzdęcia i świadomość, że tak udało się! Będę mamą.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, obyśmy w jeszcze większym skladzie zakończyły swoją przygodę w styczniu 💗okularnica91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinovaJa wrote:Wróciłam 😁 ale powiem Wam że tak jakoś nie jestem zadowolona. Było usg. Pecherzyk jest. Pobrali betę i w czwartek na następne pobranie. Pani doktor super. Ale nastraszyla mnie. Pojawił się krwiak, małych rozmiarów. W czwartek znów też będę miała usg. Być może trzeba będzie się położyć na patologie. Ehhh...
-
Jotka wrote:Cześć dziewczyny. Jestem nowa na tym forum, mam nadzieję, że się zaklimatyzuję. Wczoraj miałam termin miesiaczki. Robiłam betę w sobotę i wynosiła 811 j, wczoraj powtórzyłam i było około 2260. Usg mam 15.05 nie wiem czy już będzie zarodek, ale wolę szybko sprawdzić, bo poprzednia ciąża była z krwiakiem i musiałam długo leżeć. Termin na 11 stycznia
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:Głowa do góry! Ja w pierwszej ciąży też miałam krwiaka małych rozmiarów i lekarz w ogóle nie kazał się nim przejmować,a właściwie nawet nie zareagował mówiąc że powstał przy zagnieżdżaniu. Tym razem też może mam krwiaka że plamiłam ale o tym się zapewne dowiem przy wypisie bo nikt skory do rozmów nie jest