Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolika wrote:U mnie też brak ale może przez ten ból brzucha sama nie wiem:p napewno apetyt mi wrócił chociaż za dużo zjeść nie mogę nogi spodnie jakieś ciasne 😂
Noo! nareszcie ktoś to czuje co i ja..też tak mam ,że jakos opięte spodnie i lekkie wybrzuszenie jest.. nie myslcie ze w 5 tygodniu już brzuszek widać - ale ważę 55 kg i jestem szczupła w pasie więc jeżeli cokolwiek się tam dzieje to już ja to widzę. PO większym posiłku też mam wzdęcie - tylko tu tak jakby trzyma i nie schodzi.. -
Madziolinka wrote:Chyba zrobię sobie jutro betę kontrolnie. Dzwoniłam do innego labo. Tam też 40zl. Co za ceny 😣
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Jotka wrote:O, to koniecznie daj znać po Ja chętnie też bym już poszła, ale trzeba czekać ;p
okularnica91 lubi tę wiadomość
-
Niqa89 wrote:Niestety trzeba poczekać ja nie wytrzymalam i poszłam już dzisiaj i troszke się rozczarowałam... jest pęcherzyk 12mm, ale zarodka jeszcze nie zobaczylam mam wrócić za 2 tyg to już wszystko powinno być ładnie widać.
Niqa89 lubi tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Mamy tutaj szpital jeden. Może rzeczywiście zadzwonię i spytam. Dzięki za radę 😘
Po to tu jesteśmy żeby doradzać sobie 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 17:32
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualnyNiqa89 wrote:Niestety trzeba poczekać ja nie wytrzymalam i poszłam już dzisiaj i troszke się rozczarowałam... jest pęcherzyk 12mm, ale zarodka jeszcze nie zobaczylam mam wrócić za 2 tyg to już wszystko powinno być ładnie widać.
Niqa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWięc już po ciaza w odpowiednim miejscu jedynie co mnie martwi tydzień młodsza więc nie było widać jeszcze zarodka tak myślę że miałam późną owulacje więc jest to możliwe:) Staram się być dobrej myśli:) termin pewnie mi się zmieni ale to poczekamy te 2 tygodnie i będzie wszystko jasne
Iga66, okularnica91, marie_marie22, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
To i ja relacjonuje dzisiejsza wizyte:
- jest pęcherzyk ciążowy... najważniejsze że w macicy 🤗
- ma 10mm
- umiejscowiony wysoko więc bardzo dobrze
- wg usg mam 5t 1d - dokładnie zgadza się z moim kalendarzem 🤗
- wizyta płodowo-serduszkowa za 14dni 😘okularnica91, Karolika, Kleo2012, Endi90, Niqa89, evs6, marie_marie22, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Iga66 wrote:To i ja relacjonuje dzisiejsza wizyte:
- jest pęcherzyk ciążowy... najważniejsze że w macicy 🤗
- ma 10mm
- umiejscowiony wysoko więc bardzo dobrze
- wg usg mam 5t 1d - dokładnie zgadza się z moim kalendarzem 🤗
- wizyta płodowo-serduszkowa za 14dni 😘
Bardzo dobre wieści!!!!!!
Gratuluję!
Iga66 lubi tę wiadomość